LeddarTech akan Menganjurkan Panggilan Kemaskini Perniagaan dan Pelabur pada 31 Januari, 2024

(SeaPRwire) –   QUEBEC CITY, Jan. 25, 2024® (Nasdaq: LDTC), sebuah syarikat perisian automotif yang menyediakan perisian penggabungan sensor AI berasaskan paten yang mengganggu untuk ADAS, AD dan aplikasi parking, dengan sukacitanya mengumumkan bahawa ia akan menganjurkan panggilan dan webcast Kemajuan Pelabur dan Perniagaan pada 31 Januari 2024 pada 8:00 pagi EST. Yang akan menyertai panggilan ini adalah Frantz Saintellemy, Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif dan Chris Stewart, Ketua Pegawai Kewangan.

Panggilan konferens ini boleh diakses dengan menghubungi (646) 307-1963 atau untuk panggilan antarabangsa dengan menghubungi (800) 715-9871. ID konferens adalah 1293674. Webcast langsung panggilan akan tersedia di laman Hubungan Pelabur LeddarTech di , dan rakaman akan disimpan di laman web juga.

Tentang LeddarTech

LeddarTech ialah syarikat perisian global yang ditubuhkan pada tahun 2007 dan beribu pejabat di Quebec City dengan pusat-pusat penyelidikan dan pembangunan tambahan di Montreal, Toronto dan Tel Aviv, Israel, membangunkan dan menyediakan penyelesaian perisian penggabungan sensor AI berasaskan yang menyeluruh untuk ADAS, pemanduan autonomi (AD) dan aplikasi parking. Perisian automotif kelas tinggi LeddarTech menggunakan algoritma AI dan penglihatan komputer lanjut untuk menjana model 3D yang tepat dari persekitaran untuk membuat pengambilan keputusan yang lebih baik dan navigasi yang lebih selamat. Teknologi prestasi tinggi, skalabiliti tinggi dan kos efektif ini tersedia untuk OEM dan pembekal peringkat 1-2 untuk melaksanakan penyelesaian ADAS kenderaan automotif dan luar jalan yang canggih dengan cekap.

LeddarTech bertanggungjawab terhadap beberapa inovasi pengesanan jarak jauh, dengan lebih 150 permohonan paten (80 diberikan) yang meningkatkan keupayaan ADAS, AD dan parking: ini yang menggerakkan LeddarTech untuk menjadi penyelesaian penggabungan sensor dan persepsi perisian yang paling meluas digunakan.

Maklumat tambahan mengenai LeddarTech boleh didapati di  dan di , ,  dan .

Hubungi:
Daniel Aitken, Naib Presiden, Pemasaran Global, Komunikasi dan Hubungan Pelabur, LeddarTech Inc. Tel.: + 1-418-653-9000 ext. 232

  • Laman hubungan pelabur:
  • Hubungan pelabur hubungi: Kevin Hunt, ICR Inc.
  • Hubungan media kewangan hubungi: Dan Brennan, ICR Inc.

Leddar, LeddarTech, LeddarVision, LeddarSP, VAYADrive, VayaVision dan logo berkaitan adalah tanda dagangan atau tanda dagangan berdaftar LeddarTech Inc. dan anak syarikatnya. Semua jenama, nama produk dan tanda-tanda lain adalah atau mungkin tanda dagangan atau tanda dagangan berdaftar yang digunakan untuk mengenal pasti produk atau perkhidmatan pemiliknya.

LeddarTech Holdings Inc. adalah syarikat awam yang disenaraikan di NASDAQ dengan tanda dagangan “LDTC”.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.