Lawatan Elf Krismas Akan Menerangi Malam Krismas di Times Square

  • Lumi si kurcaci Krismas mengubah Times Square menjadi bengkel Krismas, dengan pokok Krismas berukuran 6 meter
  • Reka stiker WhatsApp yang dapat dipesan untuk cuti
  • Lawatan Santa secara eksklusif untuk ahli Times Square
  • Meriahkan musim cuti dengan nyanyian lagu Krismas & persembahan biola
  • Kalendar edisi terhad Times Square x Kohei Ogawa 2024 boleh ditebus

(SeaPRwire) –   #ChristmasElfventure   #ChristmasWithLumi    @hktimessquare
Muat turun imej beresolusi tinggi di:

HONG KONG, Nov. 21, 2023 — Dengan Krismas hampir tiba, Times Square memperkenalkan kempen Christmas Elfventure yang menampilkan kurcaci yang menggemaskan – Lumi! Terinspirasi dari kurcaci Krismas Finland, Lumi adalah watak terbaru ciptaan artis Jepun Kohei Ogawa. Lumi akan menyambut pengunjung di bengkel Krismasnya di Times Square bermula November 18, 2023 sehingga Januari 1, 2024 dan dijangka melelehkan hati semua orang dengan kisah petualangannya sebagai kurcaci. Pengunjung juga akan mendapati bilik foto Christmas Elfventure, di mana mereka boleh membuat stiker WhatsApp bertema Lumi yang disesuaikan. Tentu saja, Santa Claus akan membuat lawatan yang menggembirakan untuk meriahkan musim ini bersama ahli Times Square. Selain itu, persembahan nyanyian Krismas dan biola akan menanti pengunjung pada December 19, 2023. Apa lagi, Times Square akan memberikan kalendar Times Square x Kohei Ogawa 2024. Jadi, bersiaplah untuk penuh kegembiraan musim cuti!


Lumi si kurcaci mengubah Times Square menjadi bengkel Krismas dengan pokok Krismas berukuran 6 meter

Selaras dengan nada tenang biasa karya Kohei Ogawa, Lumi si kurcaci Krismas dicirikan dengan matanya yang besar berkilauan dan sikap cerianya yang pasti akan menawan hati semua orang. Untuk kempen Christmas Elfventure ini, Lumi telah menubuhkan bengkel Krismasnya di Times Square, di mana dia akan bersemangat untuk memperlihatkan usaha gigih rakan-rakan kurcaci Krismasnya dalam mempersiapkan musim cuti ini.

Untuk berkongsi kegembiraan dan kesenangan, Lumi menjemput pengunjung untuk menyertai pasukannya! Cukup ambil gambar kepala di “Loket Pendaftaran Kurcaci Krismas” di pintu masuk bengkel dan dapatkan pas e-kerja yang disesuaikan untuk memulakan perjalanan mimpi di bengkel kurcaci Krismas! Setiap pas datang dengan kod QR unik. Setelah menyelesaikan tugas-tugas yang ditetapkan, peserta akan diberi hadiah rahsia!

Dah selesai urusan pas? Kini masuk ke senarai tugas kurcaci di papan lukisan pembinaan. Imbas kod QR pada pengesan terompah gula untuk menghidupkan papan lukisan pembinaan dan mulakan tugas pertama – pembungkusan hadiah! Semasa kurcaci Lumi sedang sibuk mengisi kotak hadiah besar dengan hiasan Krismas, imbas kod QR pada pengesan terompah gula berhampiran kotak hadiah untuk mengaktifkan mesin. Hiasan Krismas akan terus masuk ke dalam kotak, dan Lumi akan mengucapkan terima kasih kerana bantuan anda!

Sebaik sahaja selesai bekerja, lawati bengkel Krismas untuk menyapa 17 kurcaci Lumi. Anda akan perasan bahawa kurcaci adalah kurcaci – sementara kebanyakan sibuk bekerja, ada satu yang nakal sedang bersembunyi di suatu tempat. Semua tugas akan dianggap selesai sebaik sahaja anda mendapatinya; model pokok Krismas kertas akan diberikan untuk mengiktiraf usaha anda.

Pada tengah hari jam 12 tengah hari, 3 petang, 6 petang, dan 9 malam, kurcaci Lumi akan berdenting loceng Krismas di dalam bengkel untuk menyemarakkan kurcaci lain yang sedang bekerja. Pada akhir bengkel Krismas, pengunjung akan mendapati sesetengah kurcaci sibuk menghias podium bintang berukuran 6 meter dan pokok Krismas berukuran 6 meter. Ambil beberapa gambar bersama mereka sebagai tanda sokongan anda!Model Pokok Krismas Kertas – Butiran Tebusan
Tempoh        : November 18, 2023Januari 1, 2024
Masa          : 12:00 tengah hari10:00 malam
Lokasi    : Meja Tebusan di Atrium Aras 2  (November 18 – 30) dan Aras 5 (Disember 1Januari 1)

Stiker WhatsApp bertema Lumi yang boleh disesuaikan & bertemu Santa Claus
Aras dua Times Square menyediakan bilik foto lain, di mana pengunjung boleh mencipta satu set lima stiker WhatsApp bertema Lumi si kurcaci Krismas. Selain itu, pengunjung boleh mengambil gambar bersama Lumi si kurcaci dan mereka stiker peribadi untuk digunakan semasa musim cuti ini. Di ruang tamu yang selesa berhampiran, pengunjung akan bertemu dengan Lumi si kurcaci ke-18. Santa Claus mungkin juga akan melawat secara tiba-tiba untuk menyambut ahli Times Square dan mengambil gambar!

Butiran Bertemu Santa Claus
Tarikh              : Disember 3, 9-10, 16-17, 23-25, 2023
Masa              : 4:00 petang6:00 petang
Lokasi        : Atrium Aras 2, Times Square

Pada Disember 19, 2023, 30 pelajar dari Sekolah Perempuan St. Stephen akan menyanyikan lagu Krismas di Times Square, disertai 10 pelajar biola dari Kalvin Chau School of Music. Persembahan mereka pasti akan menambah kegembiraan Krismas.

Butiran Persembahan Nyanyian Krismas
Tarikh                : Disember 19, 2023
Masa               : 5:30 petang  – 6:30 petang
Lokasi         : Atrium Aras 2, Times Square

Menebus Kalendar Times Square x Kohei Ogawa 2024 untuk cuti yang meriah dan seterusnya

Berkolaborasi dengan Kohei Ogawa, Times Square melancarkan “Kalendar Times Square x Kohei Ogawa 2024.” Kalendar itu menampilkan nada tenang dan menenangkan, dengan Lumi si kurcaci pada setiap muka surat sepanjang tahun. Sama ada musim cuti meriah, musim bunga mekar, musim panas yang indah, atau hari-hari gugur yang sejuk – Lumi akan menemani anda!

Bermula hari ini, pelanggan yang membuat pembelian elektronik bernilai HK$2,000 atau lebih di Times Square (dengan resit daripada maksimum dua peniaga berbeza) layak menerima satu “Kalendar Times Square x Kohei Ogawa 2024.” Hidupkan semangat musim cuti dan sambut 2024 dengan kurcaci Lumi yang menggemaskan.

(Kuantiti hadiah setiap hari terhad. Semua pembelian dan tebusan hadiah perlu diselesaikan pada hari yang sama. Hadiah boleh didapati mengikut sistem pertama datang, pertama dapat sehingga stok habis. Semua urus niaga tertakluk kepada terma dan syarat yang berkenaan.)

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow) 

Tempoh tebusan       : November 18, 2023Januari 1, 2024
Masa                             : 12:00 tengah hari10:00