Laporan Risiko Global J.S. Held Mendedahkan Peluang Perniagaan Di Tengan Ketidakpastian

(SeaPRwire) –   Laporan Risiko Global J.S. Held menyajikan wawasan yang boleh digunakan untuk menyokong pengambilan keputusan perniagaan strategik.

JERICHO, N.Y., 24 Januari 2024 — Firma perundingan global J.S. Held memperkenalkan Laporan Risiko Global 2024 di latar belakang perubahan geopolitik yang ketara, perkembangan peraturan, tekanan ekonomi, dan pembangunan teknologi yang membawa kesan meluas yang bergemuruh di seluruh landskap perniagaan global pada tahun 2023.

Laporan Risiko Global 2024 J.S. Held

Laporan Risiko Global 2024 J.S. Held

Laporan Risiko Global J.S. Held 2024, mengkaji enam isu global penting dan saling berkaitan dan implikasinya untuk perancangan strategik perniagaan dan pengambilan keputusan, termasuk:

  • Populisme & Megacycle Pilihan 2024
  • Ekonomi China & Pelaburan Asing
  • Ketidakpastian AI – Persimpangan Inovasi, Risiko & Peraturan
  • Perubahan Iklim, Cuaca, dan Bencana Alam Lain
  • Pengembangan Ekstrateritorial Undang-Undang & Dasar ESG – Kompleksitas untuk Pengurusan Perniagaan yang Bertanggungjawab
  • Risiko Politik daripada Campur Tangan Kerajaan

Lebih daripada 30 pakar teknikal, saintifik, kewangan dan strategik yang menyumbang kepada laporan Risiko J.S. Held telah menganalisis bukan sahaja setiap risiko secara berasingan tetapi juga titik persilangannya untuk mencipta satu rangka kerja untuk menyokong pengambilan keputusan perniagaan yang mendedahkan peluang perniagaan global. “Enam topik makro ini membincangkan risiko dan peluang yang kami hadapi bersama pelanggan setiap hari, topik yang mengekalkan CEO, CFO, Ketua Pegawai Undang-Undang dan Lembaga Pengarah terjaga,” menurut , Naib Presiden Eksekutif dan Ketua Amalan Siasatan Global.

Laporan ini menyajikan wawasan unik pakar mengenai bagaimana isu-isu penting ini saling berkait dan peluang perniagaan yang timbul daripada perspektif berdisiplin dan bersepadu. Kedalaman dan keluasan kerja kami dalam pasaran insurans memberikan asas yang kukuh dalam penilaian risiko, analisis data, kesedaran global, pematuhan peraturan, kebolehadaptasi teknologi dan pengurangan risiko. Secara kolektif, kemahiran ini membolehkan pakar kami menilai risiko perniagaan merentasi pelbagai geografi, landskap geopolitik, rangka kerja peraturan dan pembangunan teknologi.

dari Phoenix Management, sebahagian daripada J.S. Held, yang telah memberi nasihat kepada lebih daripada 400 klien dalam pelbagai industri, termasuk peranan sebagai pengarah bebas dan pengurus sementara untuk 30 syarikat, menyatakan, “Laporan Risiko J.S. Held unik kerana ia menyediakan wawasan yang boleh digunakan untuk menyokong pengambilan keputusan strategik.”

Selaras dengan pendekatan kami terhadap penasihat perniagaan, wawasan yang dikongsi dalam Laporan Risiko J.S. Held mempertimbangkan risiko merentasi pelbagai sudut pandang, memanfaatkan kombinasi unik kepakaran teknikal, saintifik, kewangan dan strategik daripada lebih daripada 1500 pakar di enam benua. Pakar yang berkhidmat dalam lembaga pengarah korporat, bekas eksekutif tertinggi sebelum kerjaya penasihatan mereka, bekas peguam, pengawalselia dan pegawai kerajaan lain, saintis dan jurutera berkelayakan, setiap menyediakan perspektif unik sebagai penasihat kepercayaan kepada lebih daripada 8,000 klien setiap tahun.

“Pasukan penasihat klien kami yang lincah, kolaboratif dan kreatif memberikan penyelesaian terhadap projek klien kami di seluruh dunia, tidak kira skop atau kekompleksannya; Laporan Risiko Global J.S. Held mencerminkan peranan penasihat berpercaya yang telah kami peroleh selama lima puluh tahun,” menurut Presiden dan Ketua Eksekutif J.S. Held .

Sekiranya anda mempunyai sebarang soalan atau ingin membincangkan risiko dan peluang yang diterangkan dalam laporan ini dengan lebih lanjut, sila emel .

Mengenai J.S. Held:

ialah firma perundingan global yang menggabungkan kepakaran teknikal, saintifik, kewangan dan strategik untuk memberi nasihat kepada klien yang ingin mewujudkan nilai dan mengurangkan risiko. Ahli profesional kami berkhidmat sebagai penasihat yang boleh dipercayai kepada organisasi yang menghadapi isu-isu berisiko tinggi yang memerlukan perhatian segera, integriti yang kukuh, pengalaman terbukti, analisis jelas dan pemahaman aset berharga dan tidak berharga. Firma ini menyediakan pakej perkhidmatan, produk dan data yang membolehkan klien menavigasi situasi yang rumit, kontroversi dan sering berbahaya.

J.S. Held, syarikat bersekutu dan anak syarikatnya bukan firma perakaunan awam yang disahkan dan tidak menyediakan perkhidmatan audit, pengesahan atau perakaunan awam lain. J.S. Held bukan firma undang-undang dan tidak memberi nasihat undang-undang. Sekuriti ditawarkan melalui PM Securities, LLC, beroperasi sebagai Phoenix IB, sebahagian daripada J.S. Held, ahli FINRA/ SIPC atau Ocean Tomo Investment Group, LLC, sebahagian daripada J.S. Held, ahli FINRA/ SIPC. Hak cipta terpelihara.

Kristi L. Stathis
Hubungan Awam Global
J.S. Held
+1 786 833 4864

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.