Labstat, A Certified Group Company, Mengumumkan Perkembangan ke Eropah dengan Makmal Baharu di Utrecht, Belanda

Janji Pengalaman Pelanggan yang Lebih Baik dan Masa Putar Balik yang Lebih Cepat untuk Pelanggan Tembakau/Nikotin

KITCHENER, ON, 24 Okt. 2023 — Labstat, pembekal terkemuka untuk perkhidmatan pengujian dan penyelidikan tembakau/nikotin dan kanabis/hemp serta NHP (produk kesihatan semula jadi), gembira mengumumkan pembukaan makmal baharu di Utrecht, Belanda. Ini merupakan langkah penting dalam pengembangan rangkaian makmal global Labstat, yang merangkumi operasi di Kitchener, Ontario; Edmonton, Alberta; Knoxville, Tennessee; dan Greensboro, North Carolina.

Labstat logo

“Pembukaan makmal kami di Utrecht menandakan zaman pertumbuhan yang menyeronokkan bagi Labstat, memberikan peluang unik kepada kami untuk meluaskan perkhidmatan kelas teratas kepada pelanggan asas Eropah kami,” kata Michael Bond, Presiden Labstat. “Makmal baharu membolehkan kami memberikan sokongan saintifik cemerlang secara tempatan, yang bermakna masa putar balik lebih pendek dan logistik yang lebih lancar bagi pelanggan kami.”

Makmal di Utrecht akan memulakan operasi dalam tempoh setahun akan datang, memberi tumpuan kepada pelbagai projek tembakau/nikotin untuk pelanggan Eropah, menawarkan kapasiti dan kesiapan untuk bekerja dengan pelanggan untuk meningkatkan skala pengujian.

“Sama ada di Amerika Utara atau Eropah, matlamat kami adalah untuk menyediakan perkhidmatan Labstat kelas tinggi kepada semua pelanggan kami,” kata Bond. “Pengembangan rangkaian ini tidak sahaja memperluaskan jejak global kami tetapi juga menjana peluang baharu bagi pasukan kami untuk membantu maju kecemerlangan saintifik dalam industri ini.”

Pengembangan Eropah ini selari dengan objektif Labstat untuk memberikan kesan yang lebih meluas terhadap kesihatan awam dengan menyediakan perkhidmatan pengujian dan penyelidikan yang boleh dipercayai dan menyeluruh untuk nikotin, tembakau, kanabis/hemp dan NHP (produk kesihatan semula jadi) secara global. Untuk maklumat lanjut, lawati www.labstat.com.

Tentang Kumpulan Sahih

Kumpulan Sahih ialah pembekal utama di Amerika Utara untuk perkhidmatan pengujian makmal, perundingan peraturan dan pensijilan & audit. Kumpulan Sahih terdiri daripada Food Safety Net Services (FSNS), Makmal Sahih, Kumpulan Perundingan EAS dan Labstat International Inc. Kumpulan Sahih menyediakan perkhidmatan pengujian analitikal dan bimbingan peraturan dalam industri makanan & minuman, makanan tambahan & NHP, kosmetik, OTC, penjagaan peribadi, tembakau, nikotin dan kanabis/hemp. Untuk maklumat lanjut, lawati www.certifiedgroup.com.

Hubungan Media:
John Baker
john.baker@certifiedgroup.com

Certified Group

Logo – https://www.seanewswire.com/wp-content/uploads/2023/10/0cb9adc5-14477_2.jpg
Logo – https://www.seanewswire.com/wp-content/uploads/2023/10/0cb9adc5-14477_3.jpg