Khadas Melepasi Sasaran $690,000 Kickstarter untuk Mind Modular Workstation

58 1 Khadas Surpasses $690,000 Kickstarter Goal for Mind Modular Workstation

Penghantaran tempahan Kickstarter bermula 30 Oktober 2023

SHENZHEN, China, 27 Oktober 2023 — Khadas, syarikat teknologi yang muncul yang merekabentuk dan mengeluarkan peranti komputer dan elektronik canggih, melengkapkan kempen Kickstarter selama 60 hari, mengumpul $697,988. Setakat 23 Oktoberrd, 555 penyokong menyokong pengalaman komputasi modul baharu yang ditawarkan oleh Khadas Mind. Produk kini boleh didapati di kedai rasmi Khadas dan platform e-dagang utama seperti Amazon.

Sejak pengenalannya, Khadas Mind telah mendapat pujian untuk kemudahalihannya, prestasi tinggi, kebolehubahan modul, dan keupayaan peralihan yang pelbagai. Ia dikenali sebagai “Produk Kegemaran September 2023” oleh XDA Developers, dengan mengulas bahawa ia “menakrifkan semula mini-PC”, di samping pujian daripada penerbitan teknologi terkemuka seperti TechRadar Pro dan NotebookCheck. Terkesan dengan konsep unik, lebih 35% penyokong memilih Kombo Segala-dalam-Satu, yang merangkumi Mind, Mind Dock, dan Mind Graphics.

Mengambil kepercayaan melalui Pendekatan Berkongsi dengan Pengguna

Khadas telah mendapat kepercayaan pengguna kerana komited menyediakan jaminan kepada penyokong dan pelanggan masa hadapan.

Khadas telah berjanji mengatur penghantaran dan penghantaran tempatan untuk bekalan pertama Khadas Mind dan Mind Dock sebaik sahaja kempen Kickstarter berakhir, yang dijadualkan untuk dihantar dari kilang pada 30 Oktoberth, dengan penghantaran tempatan akan dianjurkan sebaik sahaja semua maklumat penyokong telah dikumpul. Penghantaran Mind Graphics dijadualkan pada awal Jun 2024.

Selain itu, Khadas kini menawarkan jaminan 3 tahun kepada semua penyokong atas sokongan mereka pada peringkat awal pembiayaan beramai-ramai. Bagi pelanggan yang membeli produk melalui saluran rasmi Khadas, tempoh jaminan dipanjangkan daripada 1 tahun kepada 2 tahun.

Khadas Mind: Membolehkan Zaman Komputasi Modul

Khadas Mind, hanya 0.99 paun, mempamerkan reka bentuk mudah alih dan prestasi cemerlang dengan pemprosesor Intel Core i7-1360P Generasi ke-13, mencapai sehingga 5.0GHz turbo boost dengan 12 teras dan 16 benang. Antaramuka Mind Link eksklusif membolehkan pelbagai kemungkinan dengan mengintegrasikan Khadas Mind dengan modul-modul lain dalam ekosistem. Tambahan pula, bateri sandaran 5.55Wh memberikan sehingga 25 jam mod tidur, memastikan kemudahan mobiliti merentas pelbagai senario.

Apabila menggunakan Khadas Mind sebagai unit berdiri sendiri, ia menyediakan kuasa mencukupi untuk meningkatkan produktiviti pejabat. Sebagai pintu masuk kepada keupayaan diperluaskan, apabila dipasangkan dengan Khadas Mind, Mind Dock menghapuskan masalah pengurusan kabel, membolehkan pengguna beralih merentasi pelbagai tapak kerja. Tugas-tugas reka bentuk atau permainan intensif boleh diuruskan dengan lancar dengan Mind Graphics yang ditenagai oleh NVIDIA GeForce RTX 4060Ti.

Apabila ekosistem Khadas Mind diperluaskan, pengguna boleh menjangka lebih modul dan aksesori untuk memenuhi pelbagai keperluan dan keutamaan pengguna. Untuk maklumat lanjut, sila periksa: https://www.khadas.com/mind.

Mengenai Khadas

Di Khadas, kami berusaha untuk menggalakkan imaginasi dan meningkatkan produktiviti komuniti global, termasuk pembuat, pembangun dan pemikir. Sejak penubuhan jenama Khadas pada 2016, kami komited merekabentuk dan mengeluarkan peranti komputer dan elektronik canggih serta aksesori untuk pengguna dan perniagaan di seluruh dunia.

Dengan terus melabur dalam pembangunan teknologi, Khadas telah membezakan diri dalam industri dan mendapat kepercayaan pengguna merentas pelbagai negara dan rantau, termasuk Amerika, Eropah, China, India dan Asia Tenggara. Dengan portfolio produk yang meluas merangkumi komputer papan tunggal berasaskan ARM (SBC), peranti komputasi mudah alih, dan penyelesaian audio bermutu tinggi, disokong oleh pelbagai aksesori, kami aktif bergerak ke arah trajektori positif secara global.

Khadas telah menubuhkan perkongsian penting dengan pemimpin industri terkemuka, termasuk Google dan Intel, yang mengakibatkan pengintegrasian produk dan penyelesaian kami ke dalam projek di garis hadapan inovasi.

Temui lebih banyak mengenai Khadas di sini.