Keysight Technologies Berjaya Sebagai Syarikat Teknologi Inovatif Tahun Ini

(SeaPRwire) –   KUALA LUMPUR, Malaysia, Jan. 23, 2024 — Keysight Technologies, sebuah kuasa yang memotong di landskap teknologi, gembira mengumumkan pengiktirafan yang membanggakan sebagai penerima anugerah Syarikat Teknologi Inovatif Tahunan. Anugerah yang diingini ini, yang diberikan kepada Keysight oleh Anugerah Kecemerlangan dan Kelestarian Korporat Asia (ACES) yang dianjurkan oleh Kumpulan MORS, menghargai dedikasi syarikat yang tidak berbelah bagi meningkatkan teknologi dan memupuk inovasi.

Keysight enables innovators to push boundaries of engineering to accelerate innovation to connect and secure the world, says Dato’ Gooi.
Keysight enables innovators to push boundaries of engineering to accelerate innovation to connect and secure the world, says Dato’ Gooi.

Anugerah Syarikat Teknologi Inovatif Tahunan merupakan kesaksian kepada sumbangan luar biasa Keysight kepada industri teknologi. Dengan rekod terbukti membuat terobosan dalam menyediakan persekitaran pembangunan produk yang melangkaui sempadan kecemerlangan teknologi, dan produk terkini yang mengintegrasikan automasi pengujian terkini, Keysight berdiri sebagai contoh inovasi dan tenaga pemacu perubahan dalam bidang ini. Pengiktirafan ini mengukuhkan kedudukan Keysight dalam landskap teknologi, menetapkan piawaian baharu dan memberi inspirasi kemajuan transformasi dalam industri.

“Penerimaan anugerah Syarikat Teknologi Inovatif Tahunan menggariskan komitmen tidak berbelah pasukan kami untuk menentukan semula sempadan teknologi dan mencipta penyelesaian yang memberdayakan industri,” kata Dato’ Gooi Soon Chai, naib presiden kanan Keysight Technologies, dan presiden Order Fulfillment & Digital Software Solutions.    

Roh inovasi Keysight kelihatan merentasi portfolio pelbagai syarikat itu, merangkumi komunikasi, automasi perindustrian, automotif, semikonduktor, dan pasaran elektronik am. Keysight menyediakan penyelesaian lengkap, berbeza dan memimpin pasaran yang menggabungkan perkakasan, perisian dan perkhidmatan kepada para inovator. Pendekatan visionari syarikat ini secara konsisten melangkaui sempadan, menyampaikan penyelesaian yang telah mengubah industri.

Dengan pencapaian ini, Keysight merayakan tonggak penting dalam perjalanannya kecemerlangan teknologi, menggariskan budaya inovasi yang dipelihara oleh pasukan pakar pemimpin industri yang berdedikasi untuk melangkaui had.

Mengenai Keysight: Keysight (NYSE: KEYS) memberi inspirasi dan memberdayakan para inovator untuk menjadikan teknologi merubah dunia menjadi kenyataan. Sebagai syarikat S&P 500, syarikat itu menyampaikan reka bentuk, emulasi dan penyelesaian ujian pemimpin pasaran untuk membantu jurutera membangunkan dan melaksanakan lebih cepat, dengan risiko yang lebih rendah, sepanjang kitaran hayat produk.

Maklumat tambahan mengenai Keysight Technologies tersedia di bilik berita di  dan di , , , dan .

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.