Kardex dan Addverb memulakan perkongsian dalam bidang perisian intralogistik

(SeaPRwire) –   ZURICH, Jan. 23, 2024 — Kardex telah bersetuju untuk bekerjasama strategik dengan Addverb dalam bidang perisian intralogistik. Addverb ialah syarikat robotik dan automasi gudang terkemuka di peringkat global berpangkalan di India. Kerjasama ini menggabungkan kepakaran Kardex dalam bidang sistem penyimpanan padat dengan teknologi pengurusan gudang canggih Addverb. Sistem pengurusan gudang Addverb yang sangat inovatif berdasarkan arsitektur perkhidmatan mikro moden dan sepenuhnya boleh dioperasikan di awan.

DL: Pieter Feenstra - CEO Addverb EMEA, Dr. Volker Jungbluth - Head of Corporate Technology Kardex, Dr. Jens Hardenacke - CEO Kardex, Daniel Hauser – Managing Director Kardex AS Solution, Sangeet Kumar – CEO Addverb.

DL: Pieter Feenstra – CEO Addverb EMEA, Dr. Volker Jungbluth – Head of Corporate Technology Kardex, Dr. Jens Hardenacke – CEO Kardex, Daniel Hauser – Managing Director Kardex AS Solution, Sangeet Kumar – CEO Addverb.

Kerjasama antara Kardex dan Addverb membolehkan pakej penyelesaian bersepadu dan cekap dengan teknologi terkini dalam bidang pengurusan gudang dan automasi. Paket keseluruhan perisian Addverb dan sistem penyimpanan Kardex menawarkan proses penyimpanan yang bersepadu dan dioptimumkan untuk syarikat semua saiz dalam semua industri.

Penyelesaian pengurusan gudang Addverb berdasarkan arsitektur perkhidmatan mikro yang menjadikannya boleh berskala semula dengan licin dan sangat fleksibel. Selain itu ia menampilkan antaramuka ramah pengguna yang memudahkan pelaksanaan dan pentadbiran. Dengan algoritmanya mengoptimumkan pengendalian sumber dan bahan, sistem Addverb memastikan aliran kerja yang dioptimumkan dan produktiviti yang lebih tinggi. Seni bina berdasarkan awan pula menjamin capaian global dan data masa sebenar untuk pengambilan keputusan optimum dengan standard keselamatan tertinggi.

Kerjasama antara Kardex dan Addverb merupakan langkah penting ke hadapan dalam kemajuan dan inovasi teknologi pengurusan gudang. Kedua-dua syarikat yakin usaha bersama akan menyumbang kepada peningkatan kecekapan dan kelincahan syarikat di seluruh dunia.

“Terima kasih kepada kerjasama dengan Addverb, kami dapat menawarkan kepada pelanggan kami salah satu penyelesaian pengurusan gudang paling maju untuk penyimpanan yang sangat cekap.” tegas Dr. Volker Jungbluth, Ketua Teknologi Korporat di Kardex.

Kerjasama strategik membolehkan sinergi meluas antara dua syarikat ini. “Bersama-sama dengan Kardex, kami akan dapat menawarkan kepada pelanggan kami penyelesaian kelas pertama yang akan merevolusikan proses pengudaraan mereka dan menjadikan mereka lebih saingan”, kata Pieter Feenstra, CEO Addverb EMEA.

Untuk maklumat lanjut mengenai Kardex dan Addverb serta produk dan perkhidmatan mereka, sila lawati laman web rasmi di dan .

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Devishi Arora | | +91 9319702055

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.