Julian Schiller Dilantik sebagai Ketua Penyelesaian Modal di LCM Partners

(SeaPRwire) –   LONDON, 11 Dis. 2023 — LCM Partners sangat gembira untuk mengumumkan pelantikan Julian Schiller ke pasukan pengurusan kanannya sebagai Pengarah Urusan dan Ketua Penyelesaian Modal. Pekerjaan strategik ini menekankan komitmen LCM untuk memperkukuh pasukannya dengan pakar industri berpengalaman, memastikan ia terus menawarkan perkhidmatan tanpa tandingan kepada pelanggannya.

Julian membawa pengalaman meluas dalam industri pengurusan aset serta perkhidmatan kewangan yang lebih luas. Beliau pernah memegang jawatan kanan di syarikat gergasi industri seperti Brookfield dan JLL. Semasa berkhidmat di Brookfield, Julian terlibat rapat dengan perniagaan LCM dan arah tuju strategiknya dalam peranannya sebagai Ahli Lembaga Pengarah. Kebolehannya dalam pembentukan modal, pembangunan produk dan perkhidmatan pelanggan akan menjadi penting dalam memajukan inisiatif modal dan pelanggan untuk perniagaan pada masa hadapan. Sebagai sebahagian daripada peranan itu, Julian akan menyelia usaha jualan global LCM dan akan menjadi ahli pasukan pembangunan produk. Menambah seseorang berkaliber dan berpengalaman juga akan memperkukuh kedudukan LCM sebagai pembuat inovasi pasaran dan pemimpin pasaran.

Paul Burdell, CEO LCM Partners, berkata, “Setelah mengenali Julian bekerja dari jarak dekat saya tahu bahawa kemahiran dan pandangannya tentang modal ditambah dengan rekod prestasi yang mengkagumkan dalam industri akan membuatnya menjadi tambahan yang tidak ternilai kepada pasukan kami. Kami gembira menerimanya dan yakin bahawa pengalamannya yang mendalam dan pemahaman tentang Kredit Swasta tidak hanya akan membantu mempercepatkan pertumbuhan kami tetapi juga memperluas kumpulan pelabur kelas dunia yang sudah ada.”

Julian Schiller berkata, “Saya gembira menyertai pasukan LCM Partners memandangkan saya sudah mengenali mereka dan perniagaan itu untuk beberapa tahun. LCM mengalami pertumbuhan yang kuat berdasarkan pengembalian yang kukuh dan konsisten serta menjalin hubungan pelanggan yang mendalam yang merupakan intipati sebarang perniagaan yang berjaya. Saya berharap menggunakan pengalaman saya dan bekerja rapat dengan pasukan untuk mencipta nilai yang berkekalan untuk perniagaan dan pelanggannya.”

LCM Partners
Hubungan Pelabur
T: +44 203 457 5050

Nota kepada Editor:

LCM adalah salah satu pengurus aset alternatif terkemuka di Eropah, khusus dalam portfolio pinjaman pengguna dan SME bermusim. LCM mempunyai dua strategi Hutang Persendirian. COPS (Peluang Kredit) yang melabur dalam kumpulan pinjaman bermusim, berulang prestasi dan tidak berprestasi dan SOLO (Peluang Pembiayaan dan Pemberian Pinjaman Strategik) yang merupakan strategi kewangan khas yang menyediakan pembiayaan berjenama putih pada saat jualan. Brookfield Asset Management adalah rakan strategik dan mempunyai pegangan minoriti signifikan dalam LCM dan syarikat-syarikat Kumpulannya.  

LCM adalah ahli Kumpulan LCFH yang kini mengurus aset lebih kurang €120 bilion meliputi hampir 7 juta pelanggan memenuhi 110 institusi kewangan merentasi 10 bidang kuasa dengan hampir 2,000 pakar yang didedikasikan.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web LCM di 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.