Jualan theLotter Texas Melambung Tinggi Ekoran Hadiah Jackpot Billion-Dollar Berturut-turut Powerball yang Belum Pernah Berlaku Sebelum Ini

40 Powerball's Unprecedented Back-to-Back Billion-Dollar Jackpots Send theLotter Texas Sales Soaring

AUSTIN, Texas, 5 Okt 2023 – Tidak ada pemenang jackpot Powerball dalam cabutannya pada Rabu, 4 Oktober dan hadiah utama telah melonjak ke anggaran $1.4 bilion (anggaran nilai tunai $643.7 juta). Jackpot ini dikira sebagai jackpot ke-3 terbesar dalam permainan Powerball dan ke-5 terbesar dalam kalangan jackpot loteri AS.

Powerball tidak pernah sebelum ini menawarkan jackpot bernilai bilion dolar dalam kitaran jackpot berturut-turut. Kali terakhir loteri dimenangi ialah pada 19 Julai, apabila satu tiket yang dibeli di California memenangi hadiah bernilai $1.08 bilion. Tiada pemenang jackpot dalam 33 cabutan berturut-turut sejak itu.

Jualan tiket Powerball telah melonjak bersama-sama dengan peningkatan jackpot dan demam loteri sedang memuncak di Texas juga. Orang di seluruh negeri kini mempunyai cara yang mudah untuk menyertai cabutan loteri dengan memesan tiket mereka di theLotter Texas, perkhidmatan kurier loteri terkemuka dengan ribuan pelanggan yang berpuas hati.

Orang Texas memesan tiket loteri dari rumah dengan selesa

“Kami membolehkan penduduk Texas untuk menyertai permainan loteri kegemaran mereka dari rumah dengan selesa,” kata Peggy Daniel, Pengarah Pengurusan theLotter di AS. “Kami pasti melihat peningkatan dalam bilangan orang yang mencari cara yang lebih mudah untuk memesan tiket loteri. Dalam beberapa hari kebelakangan ini, dengan jackpot Powerball sekali lagi melebihi tanda bilion dolar, kami melihat bilangan yang besar di laman web Texas kami.”

theLotter Texas menawarkan kemudahan kepada penduduk negeri untuk memesan tiket Lotere Texas rasmi. Syarikat itu bekerjasama dengan pengecer tempatan yang membeli tiket fizikal bagi pihak pelanggan. Imej imbasan tiket kertas sebenar dimuat naik ke akaun pelanggan, dan mereka dimaklumkan selepas memenangi sebarang hadiah. “Kemenangan sehingga $600 dipindahkan terus ke akaun pelanggan; hadiah yang lebih besar boleh dikutip secara peribadi di pejabat Lotere Texas,” jelas Daniel.

Untuk maklumat lanjut mengenai theLotter Texas, lawati laman web syarikat di tx.thelotter.com.

Mengenai theLotter Texas
theLotter menawarkan perkhidmatan kurier loteri yang membolehkan penduduk Texas memesan tiket loteri Texas rasmi dari peranti mereka, dari rumah atau sambil bergerak.

Ikuti theLotter di Facebook, Twitter dan Instagram.

Perjudian boleh memudaratkan jika tidak dikawal. Mesti berumur 18 tahun ke atas. Sila bermain secara bertanggungjawab.

Hubungi: Jessica Griggs
Tel: (732) 546-8634
Emel:
jessicag@thelotter.com

SUMBER theLotter