JOSIP HEIT DAN GSB GERMANY MENGEKALKAN QUINN EMANUEL

(SeaPRwire) –   Rakan Alex Spiro dan Avi Perry menyebut semua tuduhan “tuduhan yang belum terbukti”

NEW YORK, 19 Januari 2024Quinn Emanuel Urquhart & Sullivan, LLP mengumumkan hari ini bahawa Josip Heit, GSB Gold Standard Corporation AG (GSB Jerman), dan beberapa anak syarikat subsidiari GSB Jerman telah mengekalkan rakan Alex Spiro dan Avi Perry untuk mewakili mereka berhubung dengan prosiding penguatkuasaan dan pengawalseliaan awam negeri yang sedang berjalan di Amerika Syarikat.

“Pada peringkat ini, tuduhan terhadap Encik Heit dan perniagaannya adalah tuduhan yang belum terbukti. Tiada Encik Heit atau syarikatnya dituduh secara jenayah di mana-mana bidang kuasa, dan tiada perintah muktamad telah dimasukkan dalam mana-mana perkara awam yang sedang berjalan. Encik Heit dan syarikatnya berharap untuk bekerjasama dengan pihak berkuasa negeri untuk menangani kebimbangan mereka dan menyelesaikan perkara-perkara ini,” kata Spiro dan Perry.

Quinn Emanuel ialah firma undang-undang perniagaan 1000+ peguam – terbesar di dunia yang hanya memberi tumpuan kepada pertikaian perniagaan dan timbang tara dengan 34 lokasi pejabat global. Kaji selidik terhadap syarikat-syarikat utama di seluruh dunia telah menamakan ia firma undang-undang “paling ditakuti” tiga kali. Peguam firma telah mengendalikan lebih daripada 2,500 kes, memenangi 86% daripadanya. Apabila mewakili defendan, pengalaman perbicaraan Quinn Emanuel’s mendapat penyelesaian yang lebih baik atau keputusan pembelaan. Apabila mewakili plaintif, peguam Quinn Emanuel telah memenangi hampir AS$80 bilion dalam keputusan dan penyelesaian. Quinn Emanuel juga telah mendapatkan tujuh keputusan juri berangka sembilan, empat keputusan juri berangka sepuluh, 51 penyelesaian berangka sembilan, dan 20 penyelesaian berangka sepuluh.

Quinn Emanuel telah dinamakan sebagai firma undang-undang “paling ditakuti” No. 1 oleh The BTI Consulting Group tiga kali dalam panduan tahunannya “Firma Undang-Undang Paling Ditakuti dalam Pertikaian”, di mana peguam dalaman menamakan 46 firma yang “ingin mereka elak” berhubung pertikaian. The American Lawyer menganugerahkan Quinn Emanuel “Jabatan Pertikaian Tahun Ini” untuk 2023 dan telah menamakan firma sebagai firma litigasi IP teratas di AS. Majalah undang-undang UK The Lawyer menamakan kami “Firma Antarabangsa Tahun Ini.” Law360 baru-baru ini memilih kami sebagai mempunyai “Kumpulan Amalan Tahunan” dalam Perbankan, Tindakan Kelas, Timbang Tara Antarabangsa, dan Perbicaraan. Managing IP sebelumnya mengakui kami sebagai mempunyai “Amalan Litigasi ITC Terbaik” dan memberi penghormatan dengan anugerah “Kandungan Kontensius Paten Barat”. Legal Business telah menamakan kami “Firma Undang-Undang AS Tahun Ini” tiga kali, dan pejabat Jerman kami telah dua kali dinamakan “Firma Litigasi Hartanah Intelek Tahun Ini” dan “Firma Litigasi Paten Tahun Ini” oleh JUVE, Jerman penerbitan undang-undang yang paling berprestij. Global Investigations Review, majalah undang-undang terkemuka yang meliputi siasatan jenayah korporat global, menamakan kami “Amalan Siasatan Paling Memukau Tahun Ini.” Global Arbitration Review menamakan kami amalan timbang tara ke-3 terbaik di dunia. Global Competition Review menamakan amalan persaingan kami di kalangan “25 Global Elite,” dan telah memasukkan kami dalam senarai 10 amalan litigasi persaingan teratas di dunia.

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.