Integre Trans telah membentuk perkongsian dengan BANF, syarikat pengesan tayar pintar, untuk maju inisiatif pengangkutan lestari

(SeaPRwire) –   BANF dan Integre Trans telah mengumumkan rancangan untuk mengintegrasikan sistem tayar pintar BANF ke dalam sebahagian besar lori logistik Integre Trans.

SEOUL, Korea Selatan, 22 Januari 2024 — Dalam langkah strategik bertujuan mempercepat jangkauan globalnya, BANF telah memasuki perkongsian dengan Integre Trans – syarikat perkhidmatan pengangkutan dan logistik, untuk pelaksanaan Sistem Profil Tayar Pintar untuk lori.


Integre Trans ialah syarikat perkhidmatan pengangkutan dan logistik beribu pejabat di Lithuania dan cawangan di Jerman, Perancis, dan Poland. Integre Trans menguruskan armada lebih 1,000 lori dan gerabak, menawarkan perkhidmatan pengangkutan jalan kepada pelanggan pelbagai sektor seperti makanan dan minuman, farmasi, runcit dan perdagangan borong, pembuatan, kimia, dan lain-lain. Pasaran eksport utama perkhidmatannya terletak di Eropah Barat: Jerman, Perancis, negara-negara Benelux, Itali, Sepanyol, dan United Kingdom.

Kerjasama ini akan membolehkan Integre Trans memanfaatkan Sistem Profil Tayar Pintar BANF, memperoleh maklum balas semasa mengenai keadaan tayar, status nut tayar, penyamaan roda, yang membantu kemajuan dalam keselamatan dan kecekapan bahan api.

“Bekerjasama dengan BANF untuk Sistem Profil Tayar Lori merupakan komitmen kami terhadap perkhidmatan pengangkutan yang lebih selamat dan cekap di Integre Trans. Kerjasama ini merupakan langkah maju bagi kami, membawa penyelesaian inovatif yang meningkatkan operasi kami,” Laurynas Burauskas, Ketua Pembangunan Perniagaan berkata.

Bagi BANF, perkongsian ini mewakili peluang berharga untuk memperkukuhkan kedudukannya di pasaran Eropah seraya mempercepatkan strategi ekspansi globalnya. Sudah lama terlibat dalam pelbagai projek dengan pembuat lori antarabangsa, pengeluar tayar, dan syarikat fleet, BANF telah mendapat sanjungan global untuk kepakaran teknologinya dan kelebihan saingannya.

Timbalan Presiden BANF, Ron Yoogun Lee, menekankan pentingnya kerjasama dengan Integre Trans, dengan menyatakan, “Perkongsian ini merupakan titik perubahan penting dalam mengesahkan kualiti perkhidmatan dan penyelesaian yang boleh ditawarkan syarikat kami kepada syarikat logistik global. Kami komited untuk maju lebih jauh di pasaran global melalui teknologi dan perkhidmatan inovatif kami.”

BANF menawarkan pelbagai penyelesaian tertumpu kepada pengurusan tayar yang cekap, termasuk memanjangkan jangka hayat tayar lori, penambahbaikan kecekapan bahan api, dan langkah-langkah keselamatan yang lebih tinggi. Melalui penyelesaian ini, pelanggan berpotensi merealisasikan penjimatan kos operasi dan menyumbang kepada perlindungan alam sekitar.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.