Insights-X sudah bersedia dengan banyak tawaran untuk perdagangan khusus

37 1 Insights-X is on the starting blocks with plenty to offer the specialist trade
  • Lebih banyak pameran bermakna inspirasi tambahan
  • Pameran perdagangan secara langsung dengan faktor rangkaian yang tinggi

NUREMBERG, Jerman, 4 Okt 2023 — Minggu depan, Pusat Pameran Nuremberg sekali lagi akan menjadi titik pertemuan utama bagi komuniti antarabangsa untuk Peralatan Tulis, Pejabat, Beg dan lebih banyak lagi, yang berkumpul untuk Insights-X kelapan dari 11 hingga 14 Oktober, termasuk eXtra-Day. Walaupun terlebih dahulu, suasana sudah sangat hebat – pembeli dan penjual runcit dari seluruh Eropah mempunyai harapan tinggi untuk pelbagai produk dari banyak pemain utama dan permulaan yang diwakili di sana. Di samping itu, pengunjung akan mendapat manfaat daripada peluang rangkaian yang cekap dan kawasan khas direka baru.


The international community for Stationery, Office, Bags and more comes together at the eighth Insights-X from 11 to 14 October in Nuremberg. (PRNewsfoto/Insights-X)

Kemungkinan yang mengilhamkan
Dengan suasana perniagaan yang luar biasa, Insights-X sangat dihargai oleh pesertanya. Setiap hari, pameran meluangkan banyak masa untuk perbincangan bersemuka dengan pembeli dan penjual runcit. Jarak pendek yang terlibat membolehkan perdagangan memperoleh gambaran menyeluruh tentang pasaran dalam bidang Alat Tulis & Peralatan, Kertas & Penyimpanan, Artistik & Kreatif, Meja & Pejabat dan meluas ke Beg & Aksesori serta Barangan Tulis & Hadiah. Kehidupan bandar InsightsArena yang direka semula memberi inspirasi tambahan. Hab Inspirasi Runcit dan Plaza BRANDmate mempamerkan pelbagai idea untuk menyusun pilihan julat yang kuat jualan, paparan produk yang menarik di PoS dan tema pelesenan utama. Di samping itu, kreativiti pengunjung dirangsang dengan aktiviti hands-on artistik. Dan walaupun selepas pameran ditutup, Insights-X akan terus mewujudkan peluang rangkaian: di AfterHour pada malam pertama acara tersebut, industri dan perdagangan berkumpul untuk menikmati perbualan santai dan, di tengah-tengah kenikmatan kuliner dan hiburan muzik, untuk membuat kontak baru. Kemudian pada hari Jumaat pameran itu adalah OrangeNight, pesta rangkaian baru. Dengan street food, minuman dan muzik dari DJ, wakil sektor merenungkan hari bersama-sama di InsightsArena di Dewan 10.0.

Rangkaian sempurna
Insights-X juga disokong kuat oleh persatuan perdagangan kebangsaan dan Eropah. Rakan kerjasama dari Jerman di Insights-X termasuk Bundesverband des Spielwaren-Einzelhandels, EK/Servicegroup, Handelsverband Büro und Wohnen, Handelsverband Hessen, idee + spiel, Kumpulan Iden, InterES, Prisma, Soennecken dan Vedes. Acara ini juga disokong secara aktif pada dimensi antarabangsa. Di samping Bundesgremium des Papier- und Spielwarenhandels Austria dan Fédération EBEN dari Perancis, penyokong termasuk Izba Przedsiębiorców Branży Biurowo-Szkolnej dari Poland, Konpa dari Denmark, The Giftware Association dari UK dan Tükid dari Turki. Beberapa rakan kerjasama mengambil kesempatan sinergi dengan mengadakan acara selari juga. Sementara Handelsverband Büro und Schreibkultur mengadakan persidangan industri pada 12 Oktober di Pusat Pameran Nuremberg, hari berikutnya duo schreib & spiel akan mengalu-alukan ahli ke persidangan musim luruh mereka di tempat yang sama. Pada hari Sabtu, Büroring menjemput ahlinya untuk lawatan eksklusif penjual runcit melalui pameran perdagangan.

Tiket untuk Insights-X tersedia pada harga €15 di www.insights-x.com/en/tickets. Ini meliputi kemasukan untuk pengunjung perdagangan pada setiap hari pameran. Kedua-dua acara malam juga termasuk. Tidak akan ada kaunter tiket. Wakil media juga perlu mendaftar terlebih dahulu untuk Insights-X, di laman web www.insights-x.com/en/accreditation.

Insights-X
Insights-X adalah pameran perdagangan untuk sektor alat tulis. Setiap tahun pada bulan Oktober, acara ini mengumpulkan pengilang jenama terkemuka dan pembekal segala saiz bersama-sama di Pusat Pameran Nuremberg. Perdagangan akan menemui julat produk yang komprehensif dalam alat tulis, pejabat, beg dan lebih banyak lagi. Acara seterusnya diadakan dari 11 hingga 14 Oktober 2023 termasuk eXtra-Day. Maklumat lanjut tersedia secara dalam talian di www.insights-x.com.

Spielwarenmesse eG
Spielwarenmesse eG adalah penganjur pameran dan penyedia perkhidmatan pemasaran untuk sektor mainan dan pasaran pengguna lain. Syarikat yang berpusat di Nuremberg ini menganjurkan Spielwarenmesse® terkemuka dunia di Nuremberg, dilengkapi dengan perkhidmatan yang tersedia di Spielwarenmesse® Digital. Julatnya juga termasuk acara permainan Internationale Spieltage SPIEL di Essen, Kids India di Mumbai dan Insights-X di Nuremberg. Liputan yang diperluas tentang topik pelesenan dan kerjasama datang dengan BRANDmate di Offenbach. Julat perkhidmatan yang disediakan oleh koperasi itu juga termasuk kempen industri dan program pameran antarabangsa, World of Toys by Spielwarenmesse eG, yang membolehkan pengilang mempamerkan di pavilion yang ditampilkan di pameran perdagangan di Asia dan AS. Spielwarenmesse eG mengendalikan rangkaian wakil di lebih 90 negara di seluruh dunia. Ia juga mempunyai beberapa anak syarikat, termasuk Spielwarenmesse Shanghai Co., Ltd., yang bertanggungjawab untuk Republik Rakyat China dan Spielwarenmesse India Pvt. Ltd., yang meliputi pasaran India. Profil syarikat lengkap Spielwarenmesse eG boleh didapati di Internet di www.spielwarenmesse-eg.com.

Foto – https://www.seanewswire.com/wp-content/uploads/2023/10/5b818974-insights_x_nuremberg.jpg
Logo – https://www.seanewswire.com/wp-content/uploads/2023/10/5b818974-insights_x_logo.jpg


Insights-X Logo (PRNewsfoto/Insights-X)

SUMBER Insights-X