Inalfa Roof Systems Group Lantik Georges Andary sebagai CEO Baharu

VENRAY, Belanda, 2 Okt. 2023 Inalfa Roof Systems Group, pemimpin global dalam industri automotif yang beribu pejabat di Belanda, telah melantik Georges Andary sebagai Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) syarikat yang baru, berkuat kuasa dari 1 Oktober 2023.


Inalfa Roof Systems Group Appoints Georges Andary as New CEO

Georges Andary membawa lebih 28 tahun pengalaman kepimpinan eksekutif dalam industri automotif ke peranan barunya. Sepanjang tempoh perkhidmatannya yang panjang, beliau telah menunjukkan pengetahuan pasaran yang luas, wawasan strategik, dan kepakaran dalam pengurusan, pembangunan, dan pembangunan perniagaan.

Inalfa Roof Systems membangunkan dan menghasilkan sistem bumbung bersepadu untuk hampir setiap jenama automotif utama. Dengan penekanan yang kuat terhadap hubungan pelanggan, kolaborasi bersepadu, pemilikan individu, dan komitmen kepada inovasi berterusan, kedua-dua pemegang saham BHAP dan Lembaga Penyelia yakin bahawa Encik Andary dan pasukan kepimpinannya akan meningkatkan lagi kedudukan Inalfa sebagai rakan kongsi pilihan untuk industri automotif dalam sistem bumbung dan teknologi bersepadu.

“Matlamat Inalfa adalah untuk membuka dunia anda dengan setiap pemanduan. Saya berbesar hati untuk memimpin syarikat ini untuk menyampaikan janji ini bersama-sama dengan pasukan berbakat dan untuk mengejar peluang baru serta memastikan bahawa kami terus memenuhi dan melampaui jangkaan pelanggan kami di seluruh dunia,” kata Georges Andary, CEO dan Presiden di Inalfa Roof Systems.

Sebelum menyertai Inalfa, Encik Andary memegang beberapa jawatan pengurusan eksekutif di Bosch. Baru-baru ini, beliau berkhidmat sebagai Pengurus Besar Produk Automotif Bosch (Suzhou) dan sebagai Presiden Bahagian Elektronik Automotif di China.

Mengenai Inalfa Roof Systems

Inalfa Roof Systems adalah pengeluar sistem bumbung automotif global, berpusat di Venray, Belanda, dengan kilang dan pusat pembangunan di Eropah, Amerika Utara dan Asia. Dengan lebih daripada 800 paten seumur hidup dan bahagian pasaran global sebanyak kira-kira 25%, Inalfa membekalkan sistem bumbung kepada hampir setiap pengeluar kereta dan trak utama di dunia. Sejak 2011, Inalfa Roof Systems menjadi sebahagian daripada Beijing Hainachuan Automotive Parts Co., Ltd., salah satu pembekal komponen automotif terbesar di China. Pengambilalihan strategik Inalfa seterusnya mempelbagaikan portfolio produk BHAP, memperkukuhkan keupayaan R&D dan pemasarannya serta daya saingnya. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.inalfa.com.

Foto – https://www.seanewswire.com/wp-content/uploads/2023/10/029c2c79-georges_andary.jpg

SUMBER Inalfa Roof Systems Group