imo Perkenalkan Ciri “Bunyi Sifar” Revolusioner untuk Panggilan yang Lebih Jelas

65 imo Unveils Revolutionary

RIYADH, Arab Saudi, 2 Okt 2023 — Di dunia di mana konektiviti tiada sempadan, berhubung dengan orang tersayang adalah talian hayat yang berharga. Walau bagaimanapun, hingar bising jalanan yang sesak dan kebisingan bandar boleh merosakkan ketenangan momen berharga ini. Menyedari cabaran umum ini, aplikasi pesanan segera popular imo dengan bangganya memperkenalkan ciri inovatif “Zero Noise” yang direka untuk menapis bunyi yang tidak diingini daripada panggilan audio dan video, bagi meningkatkan setiap pengalaman panggilan. Ciri ini secara eksklusif telah dikeluarkan kepada pengguna beta terpilih di negara Teluk.

imo Logo imo Unveils Revolutionary

Bagaimana “Zero Noise” bekerja ajaibnya? Apabila memulakan panggilan audio atau video pada imo, ciri ini dengan lancar terus bertindak, secara automatik mengenal pasti dan menghapuskan gangguan bising latar belakang. Pengguna juga diberi fleksibiliti untuk secara manual menghidupkan atau mematikan ciri ini, memberi mereka kawalan penuh ke atas persekitaran audio mereka. Ciri ini oleh imo boleh dianggap sebagai salah satu penyelesaian pengurangan hingar paling pintar untuk platform sosial yang ada di pasaran pada masa ini.

Menurut kaji selidik terbaru yang dijalankan oleh imo, sebanyak 62 peratus daripada panggilan yang dibuat pada aplikasi pesanan utama mengalami gangguan bising yang tidak diingini. Daripada ini, 20 peratus yang membimbangkan diganggu oleh kelantangan berlebihan, mengganggu pengalaman panggilan dan memerlukan algoritma penindasan hingar yang lebih kukuh. Ciri “Zero Noise” imo masuk untuk memulihkan susunan, memastikan setiap perbualan jelas, nyata, dan bebas daripada gangguan.

Mehran Kabir, Pengarah Perniagaan imo Messenger, berkata, “Menyampaikan maklumat yang tepat melalui panggilan sering kali sukar disebabkan oleh bising latar belakang yang kuat dan mengganggu. Untuk menyediakan pengalaman komunikasi yang lancar, kami telah bekerja rapat dengan pengguna kami di beberapa wilayah untuk mengenal pasti punca bising sekitar dan telah mewujudkan cara untuk mengurangkannya dengan cekap dengan ciri ‘Zero Noise’. Kepuasan pengguna adalah keutamaan nombor satu kami, dan dengan naik taraf seperti ini, kami ingin menawarkan komunikasi lancar antara rakan-rakan dan keluarga.”

Ciri “Zero Noise” dari imo bersedia untuk mengubah cara kita berkomunikasi. Kekal waspada untuk pelancaran rasminya kepada komuniti global imo, ketika kita memulakan perjalanan untuk mewujudkan hubungan yang lebih bermakna di dunia yang dipenuhi dengan hingar.

Perihal imo

imo dimiliki oleh PageBites, Inc., sebuah syarikat yang berpusat di Amerika Syarikat. imo ialah platform komunikasi segera global yang bertujuan untuk menyediakan cara yang paling mudah, interaktif dan menyeronokkan bagi orang ramai untuk berhubung. Melalui perkhidmatan komunikasi audio dan video yang mudah diakses, imo menghubungkan lebih daripada 200 juta pengguna dalam 62 bahasa di seluruh lebih daripada 170 negara dan rantau di seluruh dunia. imo telah memberi kuasa kepada rakyat Bangladesh dengan keupayaan untuk berhubung melintasi jarak dan sempadan di antara mereka.

imo boleh dimuat turun secara percuma: https://imo.im/

Logo – https://www.seanewswire.com/wp-content/uploads/2023/10/389b47b2-imo_logo.jpg