IGIN: peranti inovatif pertama untuk memasang sarung tangan secara automatik, kini melancarkan pra-jualan

(SeaPRwire) –   DUBAI, UAE, 31 Januari 2024 — Kira-kira 99,000 orang Amerika meninggal setiap tahun di hospital disebabkan jangkitan yang mereka peroleh di sana, mengikut Pusat Kawalan dan Pencegahan Penyakit (CDC). 3.5 juta orang Eropah setahun menghidap jangkitan semasa berada di hospital.

, sebuah peneraju dalam teknologi kesihatan, bersemangat untuk mengumumkan prajualan alat memakaikan sarung tangan secara automatik yang revolusioner, IGIN, bermula April ini.  Teknologi terkini ini dijangka mengubah cara sarung tangan buangan digunakan dalam pelbagai industri, dengan menekankan kebersihan dan kecekapan. Penggunaan IGIN menyebabkan pengurangan ketara dalam perbelanjaan tahunan bagi syarikat dan pengurangan yang ketara dalam impak alam sekitar secara global. Sistem pengurusan pintar mesin menyediakan kawalan penuh terhadap penggunaan dengan merekod data dan memudahkan pengurusan persediaan melalui laporan. Ia menentukan kuantiti bulanan optimum yang diperlukan, mencegah pesanan berlebihan, dan membantu dalam pengurusan bajet.

Sarung tangan buangan sangat penting dalam banyak sektor. Sarung tangan IGIN sesuai untuk mana-mana industri di mana sarung tangan steril digunakan seperti perkhidmatan makanan dan runcit. Kaedah tradisional memakai sarung tangan lebih meruncingkan masalah ini, kerap kali menyebabkan pencemaran silang dan risiko jangkitan yang lebih tinggi.

Teknologi maju IGIN mengautomatikkan proses memakai sarung tangan buangan, menjadikannya cepat dan bersih. Dengan teknologi berpaten dan wawasan terkawal AI, mesin menjamin tahap kebersihan yang tinggi. Rekabentuk mesra alam juga menyediakan sehingga 500 sarung tangan setiap mesin, yang mengurangkan sisa secara ketara.

Manfaat utama IGIN Smart termasuk:

  • Teknologi peningkatan kebersihan berpaten
  • Rekabentuk mudah alih sesuai pelbagai persekitaran
  • Wawasan operasi dan pengurusan data pintar terkawal AI
  • Penyimpanan dan kawalan persediaan automatik
  • Mekanisme memakaikan sarung tangan dalam masa lima saat tanpa sentuhan tangan dengan sarung tangan luar
  • Pembersihan UV boleh ubah suai untuk keselamatan tambahan
  • Selari dengan sarung tangan getah dan nitril tanpa serbuk

IGIN Smart direka untuk pelanggan dan persekitaran yang luas, termasuk hospital, pusat ujian PCR dan vaksinasi, klinik, makmal, kedai runcit, dan kilang. Rekabentuk padatnya menjadikannya sesuai untuk kemudahan besar dan ruang lebih kecil. Produk inovatif ini disokong oleh piawaian keselamatan dan peraturan ketat, memastikan kebolehpercayaan dan pematuhan dengan keperluan global. Dengan sokongannya, organisasi akan berdaya untuk mengurangkan secara mendadak kos tahunan berkaitan dengan merawat jangkitan hospital dan impak alam sekitar sisa sarung tangan.

Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif IGIN Jack Chocron berkomen: “IGIN Smart memperkenalkan satu-satunya teknologi di dunia yang membolehkan memakai sarung tangan tanpa sentuhan tangan manusia dan tanpa menggunakan bahan keras. Semua dapatan menunjukkan isu global berkaitan penjagaan pesakit dan persekitaran hospital secara keseluruhan. Hospital boleh memproses persediaan, mengawal operasi sarung tangan persediaan yang betul, dan mengurangkan secara mendadak bilangan jangkitan.”

Pihak berminat boleh mengetahui lebih lanjut mengenai IGIN Smart dan bagaimana ia boleh disesuaikan untuk memenuhi keperluan industri khusus dengan melawat laman web rasmi syarikat. IGIN komited bekerjasama dengan pengedar di seluruh dunia untuk membawa teknologi transformasi ini ke pasaran global, bermula dengan sektor perubatan dan mengembangkan ke industri lain. Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Hubungan Media:

 

IGIN mengubah cara sarung tangan buangan digunakan dalam pelbagai industri, dengan menekankan kebersihan dan kecekapan

IGIN mengubah cara sarung tangan buangan digunakan dalam pelbagai industri, dengan menekankan kebersihan dan kecekapan

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.