Idle Survivors: Last Stand Menetapkan Norma Baharu untuk Permainan Bertema Kiamat dengan Keseronokan Ringan dan Pengembaraan Serangan Alien

Memperkenalkan permainan mudah alih santai pertama di dunia yang membawa pemain ke misi untuk membebaskan Bumi daripada cengkaman kuasa asing.

SINGAPURA, 1 Sept. 2023 — Sejak pelancaran globalnya, Idle Survivors: Last Stand, sebuah RPG santai dan lucu yang diterbitkan oleh MAX GAME PTE. LTD., berlatarbelakangkan dunia yang musnah akibat wabak direncanakan makhluk asing untuk menakluki Bumi, telah ditampilkan di Google Play dan App Store di lebih 130 wilayah.

image 5024581 30387416 Idle Survivors: Last Stand Menetapkan Norma Baharu untuk Permainan Bertema Kiamat dengan Keseronokan Ringan dan Pengembaraan Serangan Alien

Para pemain memulakan pertempuran menarik sebagai komander di dunia di mana mereka boleh melatih wira, membuka kenderaan, dan bekerjasama dengan sekutu untuk membunuh dan mengusir penceroboh asing dari Bumi.

Permainan ini sudah mengumpul peminat yang ramai dan mendapat ulasan cemerlang. Hippo, pemain permainan sejak ujian beta terbuka, berkata, “kombo fantastik antara RPG santai dan pembina pasukan yang menyeronokkan”.

“Ia adalah kenderaan permainan yang jauh lebih seimbang berbanding permainan lain yang bergantung sepenuhnya kepada bayar-untuk-menang. Saya akan memberikannya 10/10 sebagai cadangan kerana ia mudah membunuh masa setiap hari,” katanya.

Pembangun telah mencipta pengalaman permainan yang gembira dan santai dengan menggabungkan watak-watak comel, karya seni lucu, jalan cerita yang menarik, dan permainan aksi yang berpusat pada serangan makhluk asing, memecahkan visual suram dan tema gelap yang biasanya dikaitkan dengan permainan bertemakan hari kiamat.

Sistem permainan membolehkan pemain memberi tumpuan kepada membina pasukan mereka dengan memilih wira secara strategik daripada lima pecahan daerah dan enam pekerjaan yang dikhususkan dalam kemahiran dan senjata yang berbeza.

Pemain boleh meningkatkan keupayaan watak mereka semasa pertempuran menggunakan sistem kenderaan serba boleh yang menawarkan lima peringkat untuk pemain naik taraf dan meneroka. Sampingan permainan termasuk permainan mini, pemburuan gua, dan ujian untuk menaik taraf watak, disertai dengan pelbagai pilihan kulit Mecha di gudang untuk pengalaman bermain yang tiada tandingan.

Untuk membantu pemain baru dengan cepat maju melalui peringkat permulaan, pelbagai cabutan hadiah disediakan, termasuk kotak hadiah “1200 Draw Gift Box” yang dianugerahkan selepas menyelesaikan tutorial permulaan. Tiket Cabutan Bakat Harian dan peluang untuk mendapatkan wira kelas S dan SS menanti perjalanan semasa 7 hari pertama log masuk.

Selain itu, pemain baru yang menyelesaikan tutorial menerima bingkai avatar Interstellar Visitor eksklusif dan boleh membuka item penting untuk membunuh makhluk asing dengan memasukkan kod “SLAYALIENS,” termasuk Tiket Cabutan Bakat, Berlian, dan Nota Bank.

Idle Survivors boleh dimuat turun di App Store dan Google Play sekarang.

SUMBER MAX GAME PTE. LTD.