Huntkey Tampilkan Penyelesaian Mengecas dan Aksesori di CES 2024

(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, Jan. 22, 2024 — Pameran Teknologi Pengguna Terbesar di Dunia, Consumer Electronics Show (CES), telah diadakan pada bulan Januari di Las Vegas. Merek elektronik pengguna Huntkey mempamerkan produk terbarunya kepada audiens global. Rekabentuk produk ini berfokus kepada pengguna dan memenuhi kekosongan di pasaran.

 

Stengker Huntkey menarik banyak pelawat profesional.

Pengecas cepat S240 GaN telah menjadi produk paling popular sejak dilancarkan di Amerika Utara. Kini, kebanyakan pengecas cepat berkuasa tinggi ditempatkan di atas meja dengan kabel kuasa, menjadikannya tidak praktikal dibawa. Untuk menyelesaikan masalah ini, Huntkey melancarkan pengecas dinding berpelbagai port pertama melebihi 200W di pasaran. Ia boleh disambung ke dinding dan tidak akan jatuh. Ia menyokong protokol pengecas cepat terkini PD3.1 dan boleh dengan cepat mengecas MacBook Pro 16′′, iPhone 15, Samsung S24, dan Xiaomi 14. Output tunggal sehingga 140W, sesuai untuk mengecas laptop permainan.

Jarang terdapat strip kuasa menara yang mempunyai fungsi pengecas cepat, tetapi permintaan pasaran adalah besar. Apabila port USB tanpa fungsi pengecas cepat mengecas peranti elektronik serentak, satu port USB tertentu akan hampir tiada output. Strip kuasa menara Huntkey baru dilancarkan SMA907C menyelesaikan masalah ini dan boleh dengan cepat mengecas pelbagai peranti. Untuk meningkatkan keselamatan pengguna, Huntkey menyediakan perlindungan beban berlebihan dan perlindungan kepanasan serta menggunakan bahan ABS tahan api.

Huntkey mempamerkan , kes permainan popular di kalangan pengguna Asia, di Amerika Utara. Bahagian dalam kes mempunyai struktur bahagian kiri dan kanan, yang menyediakan ruang pemasangan perkakasan yang memadai. Produk boleh dipasang dengan papan induk ATX piawaian, menyokong kad grafik sehingga panjang 400mm dan radiator sehingga ketinggian 160mm. Pelbagai perkakasan kelas tinggi boleh dengan mudah dipasang ke dalam kes.

Huntkey baru dilancarkan bekalan kuasa perindustrian. Ia mengamalkan rekabentuk tanpa kipas senyap dan boleh berfungsi dengan normal pada suhu -40°C ~ +70°C. Ia telah lulus keperluan kecekapan tenaga 80 PLUS emas dan lebih mesra alam dan menjimatkuasa. PFC aktif digunakan untuk mengelak gangguan grid kuasa utama dan memenuhi keperluan kuasa pelbagai skenario aplikasi.

Laman Web:

Hubungi Media: Puan Lava Huang, E-mail:
Hubungi Perniagaan: Puan Ferris Liao, E-mail:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.