Humble & Fume Inc. Umumkan Peralihan ke OTC Pink Sheets

10 1 Humble & Fume Inc. Announces Transition to OTC Pink Sheets

TORONTO, 1 Sept. 2023 /CNW/ – Humble & Fume Inc. (CSE: HMBL) (OTC Pink: HUMBF) (“Humble” atau “Syarikat”), pengedar terkemuka di Amerika Utara untuk cannabis dan aksesori cannabis, dengan sukacitanya mengumumkan keputusannya untuk beralih dari platform OTCQX ke OTC Pink Sheets, berkuat kuasa 31 Ogos 2023.

Bermula pada tarikh yang disebutkan, saham biasa Humble akan diperdagangkan di bawah simbol ticker baharu HUMBF pada OTC Pink Sheets.

Pendedahan kewangan yang terperinci dan sebut harga masa nyata untuk syarikat ini akan tersedia kepada pelabur AS melalui www.otcmarkets.com.

Mengenai Humble & Fume Inc.

Humble & Fume Inc. adalah pengedar terkemuka di Amerika Utara untuk cannabis dan aksesori cannabis, disokong oleh pasukan jualan berorientasikan pelanggan dan infrastruktur pemenuhan yang kukuh. Sebagai satu-satunya penyelesaian pengedaran cannabis yang bersepadu sepenuhnya, Humble menjembatani jurang untuk peruncit, pengeluar berlesen cannabis, operator berbilang negeri, dan pengguna cannabis untuk memaksimumkan penetrasi jualan, dan meningkatkan prestasi kewangan. Dengan lebih 20 tahun pengalaman operasi di Amerika Utara, Humble telah menanam hubungan vendor dan pelanggan yang luas, mengedarkan konsumen cannabis premium dan peranti penggunaan cannabis.

SUMBER Humble & Fume Inc.