Hitachi-LG Data Storage akan Menjual SK hynix Heat Sink untuk PlayStation 5 dengan Promosi Eksklusif

(SeaPRwire) –   SEOUL, Korea Selatan, 22 Januari 2024 — 22 Januari, Hitachi-LG Data Storage Inc., pengedar global dan rakan pembuatan, dijangka akan melancarkan penyejuk baru “Haechi H01” yang direka khas untuk PlayStation 5. Penyejuk inovatif ini bertujuan untuk memaksimumkan prestasi penyejuk sistem SSD dalaman P41 berprestasi tinggi, dibangunkan oleh SK hynix.

H01 HEATSINK
H01 HEATSINK

Untuk mempromosikan produk ini, Hitachi-LG Data Storage merancang promosi global di Amazon bermula 22 Januari dan berakhir pada 4 Februari di 9 negara: , , , , , , , , dan .  

Penyejuk Haechi H01 dicipta menggunakan teknologi mesin CNC maju dan direka sebagai satu bahagian tunggal. Ia mempamerkan kawasan penyejukan haba kira-kira 2.3 kali lebih besar berbanding penyejuk SSD piawai M.2. Bahagian bawah penyejuk menampilkan Bahan Antara Muka Termal (TIM), tahan terhadap penyahbentukan disebabkan haba dan tekanan, oleh itu meningkatkan kebolehdurian produk.

Hitachi-LG Data Storage Inc. telah menekankan bahawa Penyejuk H01 direka khas untuk permainan berprestasi tinggi dan mampu mengekalkan prestasi yang stabil dengan mengimbangi kelajuan pantas dan penjanaan haba.

Tambahan pula, Hitachi LG Data Storage merancang untuk memperkenalkan penyejuk SSD M.2 khusus untuk PlayStation 5 Slim dari SK hynix dalam masa terdekat.

Mengenai Hitachi-LG Data Storage Inc.

Hitachi-LG Data Storage, entiti perniagaan bersama antara Hitachi dan LG Electronics, komited untuk membangunkan peranti storan canggih dan komponen dalaman kenderaan. Sebagai rakan pembuatan dan pengedar global yang diberi kuasa produk SSD SK hynix, Hitachi-LG Data Storage memastikan standard kualiti tertinggi dan penghantaran yang boleh dipercayai kepada pelanggan di seluruh dunia.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.