HERALBONY Menjemput Penyertaan Artis Kurang Upaya sehingga 15 Mac untuk Anugerah Seni Antarabangsa Barunya “HERALBONY Art Prize”

(SeaPRwire) –   – Empat Pakar Dalam Budaya Dan Seni, Termukluk Christian Berst, Pengasas Galeri Di Paris, Akan Berkhidmat Sebagai Hakim –

MORIOKA, Jepun, 6 Feb 2024 — HERALBONY Co., Ltd., syarikat eksperimen kebajikan berpangkalan di Jepun, gembira mengumumkan jemputan pemohon untuk anugerah seni antarabangsa baru yang ditubuhkan, “Anugerah Seni HERALBONY”, yang bertujuan untuk meningkatkan kerjaya artis kurang upaya ke tahap berikutnya dan memperhebatkan ungkapan artistik mereka di peringkat antarabangsa. Borang boleh dihantar sehingga 15 Mac, melalui laman web:

Imej Utama:

Video Promosi:

Berikut adalah komen daripada penganjur, Ketua Pegawai Eksekutif HERALBONY Co. Takaya Matsuda dan Fumito Matsuda.

Penganjur: 

“Kami mengharapkan masa depan di mana Anugerah Seni HERALBONY menjadi sehebat gerakan sosial. Intipatinya berakar umbi dalam orientasi untuk mencari keselarasan antara kehidupan dan seni, seperti dalam gerakan Seni dan Kraft yang bermula di England pada tahun 1880-an. Kami disokong oleh pelbagai syarikat dan institusi awam. Walau bagaimanapun, anugerah ini mencabar ekonomi kapitalis konvensional yang berpusatkan orang berkemampuan dan mencadangkan norma baru. Kreativiti artis-artis pelbagai negara ini akan mewarnai dunia dan hati kita dengan kegembiraan dan kekayaan. Sinarkan Warna Anda.”

Calon Layak
– Artis kurang upaya yang ingin mengejar kerjaya seni di peringkat antarabangsa
– Terbuka kepada semua artis profesional dan amatur, tanpa mengira umur, jantina atau kewarganegaraan

Tarikh Tutup
– 23:59 (JST), 15 Mac 2024

Kaedah Penilai
– Pusingan pertama: Penilaian foto
– Pusingan kedua: Penilaian fizikal

Kriteria Penilaian
– Perspektif dan kreativiti artistik yang unik
– Keaslian yang mungkin memperkenalkan pandangan baru dan mencetuskan perubahan sosial
– Roh kebebasan yang menggambarkan kepelbagaian

Anugerah dan Hadiah
– Anugerah Utama (1 orang): 3,000,000 yen Jepun
– Anugerah Syarikat (beberapa daripada syarikat penaja, untuk 1 orang setiapnya)

Sila layari  untuk maklumat lanjut.

Hakim:

Christian Berst, Pengasas galeri christian berst art (Perancis)
– Hiromi Kurosawa, Ketua Kurator di Muzium Seni Kontemporari Abad Ke-21, Kanazawa / Penasihat kepada HERALBONY Co., Ltd.
Katsuhiko Hibino, Artis, Presiden Tokyo University of the Arts
Emina Morioka, Pengarah Metiers d’Art LVMH Jepun

Mengenai HERALBONY Co., Ltd.:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.