Group Eleven Grants Incentive Stock Options and Enters into Agreement with Oak Hill Financial Inc.

Mining 06 gregorylee Group Eleven Grants Incentive Stock Options and Enters into Agreement with Oak Hill Financial Inc.

VANCOUVER, Oct. 13, 2023 /CNW/ – Group Eleven Resources Corp. (TSXV: ZNG) (OTCBB: GRLVF) (FRA: 3GE) (“Group Eleven” atau “Syarikat“) mengumumkan bahawa ia telah memberikan opsyen saham insentif, kepada pengarah, pegawai dan pekerja Syarikat untuk membeli sehingga 1,435,000 saham biasa dalam modal saham Syarikat. Opsyen ini akan dibuka selama tempoh dua tahun dari tarikh pemberian, pada harga pelaksanaan $0.11 setiap saham. Semua opsyen yang diberikan tertakluk kepada kelulusan peraturan.


Group Eleven Resources Corp. Logo (CNW Group/Group Eleven Resources Corp.)

Syarikat juga berbesar hati mengumumkan bahawa ia telah menandatangani perjanjian (”Perjanjian”) dengan Oak Hill Financial Inc. (“Oak Hill“), pihak ketiga kepada Syarikat, untuk menyediakan perkhidmatan pemasaran kepada Syarikat untuk meningkatkan fungsi hubungan pelabur dan pemasaran. Oak Hill adalah firma pemasaran dan perundingan berpangkalan di Toronto, Ontario, Kanada. Perjanjian ini untuk tempoh awal 2-bulan (”Tempoh Awal”). Sekiranya Perjanjian tidak ditamatkan semasa Tempoh Awal, terma akan secara automatik diperbaharui secara bulanan. Di bawah Perjanjian, Syarikat telah bersetuju untuk membayar Oak Hill yuran sebanyak $8,000 (ditambah perbelanjaan dan cukai berkenaan) setiap bulan, sehingga maksimum $11,000 setiap bulan, yang akan dibayar daripada modal kerja semasa Syarikat. Oak Hill tidak memiliki sebarang sekuriti Syarikat dan tiada opsyun dibayar kepada Oak Hill sebagai sebahagian daripada Perjanjian. Perjanjian ini tertakluk kepada kelulusan TSXV.

Tentang Group Eleven Resources

Group Eleven Resources Corp. (TSX.V: ZNG; OTCBB: GRLVF dan FRA: 3GE) adalah syarikat eksplorasi mineral yang memberi tumpuan kepada eksplorasi zink tahap lanjutan di Ireland. Maklumat tambahan mengenai Syarikat boleh didapati di www.groupelevenresources.com.

BAGI PIHAK LEMBAGA PENGAWAS

Bart Jaworski, P.Geo.

Ketua Pegawai Eksekutif

Sama ada Bursa Saham Venture TSX atau Pembekal Perkhidmatan Pelulusannya (seperti yang ditakrifkan dalam dasar-dasar Bursa Saham Venture TSX) tidak akan bertanggungjawab terhadap ketepatan atau ketelusan pengeluaran ini.

Nota Berhati-hati Mengenai Maklumat Kehadapan

Pengeluaran akhbar ini mengandungi kenyataan kehadapan menurut undang-undang berkaitan. Kenyataan sedemikian termasuk, tanpa had, kenyataan mengenai hasil operasi, prestasi dan pencapaian Syarikat di masa hadapan, termasuk jadual, kandungan, kos dan keputusan program kerja yang dicadangkan, penemuan dan penentuan deposit/sumber/ rizab mineral dan penafsiran geologi. Walaupun Syarikat percaya bahawa kenyataan sedemikian adalah munasabah, ia tidak dapat memberi jaminan bahawa jangkaan tersebut akan menjadi kenyataan. Kenyataan kehadapan biasanya dikenal pasti dengan perkataan seperti: percaya, jangka, menjangkakan, bertujuan, menganggarkan, membuat andaian dan ungkapan serupa, atau adalah yang, oleh sifatnya, merujuk kepada acara masa hadapan. Syarikat memberi amaran kepada pelabur bahawa sebarang kenyataan kehadapan oleh Syarikat bukanlah jaminan hasil atau prestasi masa hadapan, dan bahawa hasil sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dinyatakan dalam kenyataan kehadapan disebabkan pelbagai faktor, termasuk tetapi tidak terhad kepada variasi sifat, kualiti dan kuantiti mana-mana deposit mineral yang mungkin terletak. Semua penyediaan awam Syarikat boleh diakses melalui www.sedar.com dan pembaca digalakkan memeriksa bahan-bahan ini, termasuk laporan teknikal yang difailkan berkaitan harta tanah mineral Syarikat.

SUMBER Group Eleven Resources Corp.