Greenland Technologies Umumkan Amerit Fleet Solutions Telah Menyertai Rangkaian Pembekal Perkhidmatan Berkelulusan HEVI

(SeaPRwire) –   EAST WINDSOR, NJ., Jan. 23, 2024 — Greenland Technologies Holding Corporation (Nasdaq: GTEC) (“Greenland” atau “Syarikat”), pembangun dan pembuat teknologi kenderaan perindustrian elektrik dan sistem penggerak untuk mesin-mesin pengendalian bahan dan kenderaan, hari ini mengumumkan bahawa Amerit Fleet Solutions (“Amerit”) telah menyertai rangkaian Pembekal Perkhidmatan Berkuasa (ASP) Greenland untuk menyokong permintaan yang meningkat bagi barisan produk kenderaan perindustrian elektrik HEVI Syarikat.

Amerit Fleet Solutions ialah pembekal utama program penyelenggaraan dan pembaikan fleet seluruh negara, dengan jangkauan lebih daripada 1,800 lokasi perkhidmatan dan lebih daripada 2,200 teknik berlatih untuk menyediakan penyelenggaraan pencegahan, pemeriksaan dan pembaikan jaminan yang cepat, cekap dan boleh dipercayai kepada pelanggan di seluruh Amerika Syarikat. Pasukan teknik dan pengurus Amerit yang berkemahiran tinggi menyediakan program penyelenggaraan dan pembaikan untuk lebih daripada 285,000 aset bagi meningkatkan masa guna, keselamatan dan kebolehpercayaan fleet pelanggan.

Raymond Wang, CEO Greenland, berkata, “Kami gembira mengumumkan perkongsian kami dengan Amerit, yang terkenal dengan reputasi dan rekod terbukti yang cemerlang dalam perkhidmatan penyelenggaraan dan pembaikan fleet. Kerjasama ini menggambarkan komitmen kami untuk menyediakan kualiti dan kecemerlangan perkhidmatan yang tiada tandingan kepada basis pelanggan kami yang semakin berkembang. Apabila kami bergabung tenaga dengan rakan kongsi berfikiran serupa, kami sedang dengan pantas membina program rangkaian Pembekal Perkhidmatan Berkuasa (ASP) seluruh negara yang komprehensif. Program ASP ini memberi keyakinan tambahan kepada pelanggan kami dengan menawarkan akses kepada pembekal tempatan yang dipercayai, oleh itu berfungsi sebagai pemangkin penting dalam memanfaatkan momentum kami dan memudahkan pengembangan jualan bagi kenderaan perindustrian elektrik canggih kami.”

“Kami yakin bahawa pengembangan berterusan program rangkaian ASP tempatan kami yang kukuh tidak sahaja memberikan kelebihan strategik besar tetapi juga meningkatkan daya saing kami,” tambah CEO Wang. “Kami sedang menubuhkan kehadiran pasaran kebangsaan yang kuat, yang seterusnya meningkatkan daya tarikan pemilihan mesin-mesin perindustrian elektrik canggih dan berprestasi tinggi dalam barisan produk HEVI mampan kami.”

Dan Williams, CEO Amerit, berkata: “Kami gembira untuk merasmikan perkongsian kami sebagai Pembekal Perkhidmatan Berkuasa HEVI dalam program rangkaian ini yang sedang berkembang pesat. HEVI telah cemerlang dalam merekabentuk barisan produk kenderaan perindustrian elektrik berprestasi tinggi. Kami menyokong sepenuhnya visi dan rancangan pertumbuhan Syarikat, memandangkan pelanggan semakin beralih kepada kenderaan perindustrian elektrik yang dipacu oleh pertimbangan seperti pulangan pelaburan, prestasi dan kesan alam sekitar. Kami telah dengan teliti membina infrastruktur perkhidmatan kebangsaan kami sendiri, dengan teknik kini bersedia untuk menyediakan pelanggan HEVI dengan tahap penyelenggaraan pencegahan, pemeriksaan dan pembaikan jaminan cemerlang dan boleh dipercayai yang kami dikenali.”

Mengenai Amerit Fleet Solutions

Pasukan profesional penyelenggaraan fleet Amerit memanfaatkan infrastruktur seluruh negara bersama-sama dengan kepakaran bahan api elektrik dan alternatif, untuk menyediakan program penyelenggaraan yang disesuaikan kepada fleet di seluruh negara. Pasukan teknik dan pengurus Amerit yang berkemahiran tinggi menyediakan program penyelenggaraan dan pembaikan untuk lebih daripada 285,000 aset bagi meningkatkan masa guna, keselamatan dan kebolehpercayaan fleet pelanggan. Penyelesaian perkhidmatan yang inovatif dan menyeluruh Amerit, dipadankan dengan pendekatan yang disesuaikan yang dipacu oleh nilai-nilai perkongsian dan integriti, menyediakan keyakinan kepada pelanggan sambil mengekalkan aset mereka di jalan raya, di mana-mana di seluruh negara. Untuk maklumat lanjut, sila lawati

Mengenai Greenland Technologies Holding Corporation

Greenland Technologies Holding Corporation (NASDAQ: GTEC) ialah pembangun dan pembuat sistem penggerak untuk mesin-mesin pengendalian bahan dan kenderaan elektrik, serta kenderaan perindustrian elektrik. Maklumat mengenai bahagian peralatan berat industri bersih Syarikat boleh didapati di

Kenyataan Selamat

Kenyataan media ini mengandungi kenyataan yang mungkin merupakan “kenyataan prospektif”. Kenyataan sedemikian mencerminkan pandangan Greenland mengenai peristiwa masa depan dan tertakluk kepada risiko dan ketidakpastian seperti yang dinyatakan dalam bahagian Faktor Risiko Laporan Tahunan Syarikat pada Borang 10-K yang diajukan kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (“SEC”). Salinan boleh didapati di laman web SEC, . Perkataan seperti “menjangka”, “menganggarkan”, “merancang”, “membuat anggaran”, “meramal”, “menjangka”, “berniat”, “merancang”, “mungkin”, “akan”, “boleh”, “harus”, “percaya”, “ramalan”, “berpotensi”, “terus” dan ungkapan serupa bertujuan mengenal pasti kenyataan prospektif tersebut. Kenyataan prospektif ini termasuk, tanpa had, jangkaan Greenland berhubung prestasi masa depan. Selain itu, terdapat ketidakpastian mengenai penularan lanjut virus COVID-19 atau berlakunya gelombang kes baharu dan impaknya terhadap operasi Syarikat, permintaan bagi produk Syarikat, rantaian bekalan global dan aktiviti ekonomi secara umum. Sekiranya satu atau lebih risiko atau ketidakpastian ini merealisasikan diri, atau sekiranya anggapan di sebalik kenyataan prospektif terbukti salah, hasil sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dirancang, dijangka atau diharapkan. Kenyataan yang terkandung dalam kenyataan media ini mengenai corak masa lalu atau aktiviti tidak semestinya dianggap mewakili corak masa depan. Greenland tidak berniat dan tidak menganggap berkewajipan untuk mengemaskini kenyataan prospektif ini, kecuali diperlukan oleh undang-undang.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.