GMCC & Welling Ignite AHR Expo 2024 dengan Penyelesaian Penuh Skala HVAC dan Pemasangan Sejuk yang Satu Pintu

(SeaPRwire) –   CHICAGO, Jan. 22, 2024 — GMCC & Welling mempamerkan portfolio dan penyelesaian yang menyeluruh mereka di AHR Expo 2024 di Chicago, Amerika Syarikat yang dengan liputan skenerio penuh penyejuk udara rumah, penyejuk udara komersial, penyejuk udara haba pompa, penghangat air haba pompa, peti sejuk, penyejuk udara tingkap, penyejuk udara kenderaan dan pengurusan haba untuk pasaran Amerika Utara, menunjukkan kebolehannya dalam teknologi teras dan perkhidmatan global sebagai pemimpin industri global.

GMCC & Welling mempamerkan di AHR Expo 2024
GMCC & Welling mempamerkan di AHR Expo 2024

Zhang Qiyun, ketua Pasaran Amerika dari GMCC & Welling, memberi komen tentang kehadiran GMCC & Welling di AHR Expo tahun ini, bahawa “portfolio dan penyelesaian satu hentian penyejuk udara dan peti sejuk yang kami bawa ke AHR Expo hari ini bukan sahaja unggul dari segi kecekapan tenaga dan kebolehpercayaan, tetapi juga dalam kawalan aras bunyi. Pengguna kami akan diberdayakan untuk menikmati pengalaman yang lebih selesa dan senyap.”

Menurut Zhang, GMCC & Welling mendengar dengan teliti maklum balas pelanggan dari pasaran Amerika Utara tentang perlindungan alam sekitar, kecekapan tenaga dan kawalan aras bunyi, dan mengikuti suara pengguna untuk memandu pembangunan produk dan penambahbaikan. Sementara itu, GMCC & Welling terus menguruskan pengendalian tertempatan dan keupayaan perkhidmatan pra-jualan dan pasca-jualan tertempatan, dengan perhatian kepada ciri-ciri budaya dan ekonomi tempatan, dan berdedikasi untuk menjadi rakan yang dipercayai untuk pelanggan global.

Di AHR Expo 2024, GMCC & Welling dengan bangganya mempersembahkan pelbagai pemadatan gulungan tetap canggih dan enjin ECM komersial, memenuhi keperluan syarikat peralatan dan pengguna dengan prestasi tinggi dalam kecekapan, penjimatan tenaga dan kawalan bunyi.

  • Pemadat gulungan tetap GMCC boleh digunakan dalam mesin udara saluran Amerika, penyejuk udara komersial, peti sejuk dan haba pompa. Kapasiti penyejukan boleh sepadan dengan 11,362 W dan 18,411 W untuk keperluan rumah tangga yang berbeza. Ia menggunakan bahan cecair penyejuk yang ramah alam R454B dengan kecekapan tenaga tertinggi industri, kawalan bunyi dan keupayaan penyerapan hentakan. Ia mempunyai prestasi yang sangat boleh dipercayai dengan proses koaksialiti yang stabil dan tepat disertai dengan pelindung dalaman berbilang.
  • Enjin ECM Welling boleh digunakan dalam mesin udara saluran Amerika dan haba pompa. Dilengkapi dengan teknologi penukaran frekuensi, enjin ditingkat upaya untuk menjadi lebih cekap tenaga dan penjimat tenaga. Khususnya, enjin ECM dilindungi plastik mempunyai ketegasan tinggi dengan tolok tork tetap dan perlindungan letupan 6,000V dan enjin ECM dilindungi besi mempunyai kecekapan sehingga 85%, ketepatan kawalan tolok ±3% dan reka bentuk pengurangan bunyi yang boleh mengawal bunyi di bawah 48 desibel, memberikan persekitaran senyap mutlak untuk pelanggan kami menikmati.

Dengan permintaan untuk HVAC dan peti sejuk yang meningkat, diramalkan saiz pasaran sistem kawalan HVAC global akan melonjak ke US$34.6 bilion menjelang 2030, dengan Amerika Utara menjadi pasaran kedua terbesar di dunia selepas Asia Pasifik. Untuk memenuhi permintaan pasaran yang semakin pelbagai, GMCC & Welling telah mengintegrasikan komponen teras seperti pemadat dan enjin untuk mencipta penyelesaian tahap sistem yang sepenuhnya menutupi skenerio perumahan, komersil ringan dan automotif untuk mempamerkan portfolio dan penyelesaian satu hentian skenerio penuh kepada pelanggan global mereka.

GMCC & Welling sedang dengan aktif membangunkan pasaran globalnya dan meningkatkan kaki tangan pembuatan berglobalnya, melayani pelanggan global. Dengan penyempurnaan berjaya tapak pembuatan di Thailand dan India, GMCC & Welling kini memiliki 7 pusat R & D global dan 11 kilang pintar di seluruh dunia, mengkonsolidasikan dan meningkatkan keupayaan R & D dan kebolehpercayaan rantaian bekalan mereka untuk dunia.

Tentang Midea Industrial Technology

Midea Industrial Technology mengambil sains dan teknologi sebagai tenaga penggerak utama. Dengan kepimpinan teknologi teras dalam “tenaga hijau” dan “komponen industri teras”, Midea Industrial Technology mencipta kehidupan yang lebih baik untuk berbilion-bilion pengguna hujung di seluruh dunia dengan produk dan teknologi hijau, cekap dan pintar melalui beberapa jenama, termasuk GMCC, Welling, CLOU, Hiconics, Servotronix, , MR, Motivona, MSCT, Toshiba, dan Sunye.

Setakat ini, Midea Industrial Technology telah membina 26 kilang pintar di seluruh dunia dan 28 pusat R & D di China, India dan Jepun, dengan pengumpulan lebih daripada 5,600 paten berlesen. Dengan pelaburan tahunan R & D melebihi 1 bilion RMB, syarikat terus menyumbang kepada teknologi teras dan paling hujung untuk komponen kepada ketepatan tinggi untuk pemadat, enjin, cip, injap, pengurang, bahagian automotif, kawalan gerakan dan automasi, penyah-dan pengalih-ubah HV dan LV, penyimpanan tenaga dan penyejukan haba.

Mengambil visi Teknologi menggerakkan segala-galanya, Midea Industrial Technology komited untuk menyokong persekitaran industri hijau, boleh dipercayai, cekap, inovatif dan terbuka di seluruh dunia dengan kuasa inovasi teknologi.

Laman web:  

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.