Geek+ menduduki tangga teratas dalam ranking saham pasaran untuk robot mobil pemenuhan pesanan di seluruh dunia

9 3 Geek+ leads market share ranking for order fulfillment mobile robots worldwide
  • Peringkat kongsi pasaran baharu oleh Interact Analysis meletakkan Geek+ sebagai n.1 pemimpin pasaran robot mudah alih untuk pemenuhan pesanan, dan n.1 pembekal AMR global buat tahun kelima berturut-turut
  • Peringkat menggambarkan penerimaan industri yang meluas untuk sistem Shelf-to-Person bendera Geek+, penyelesaian pemungutan pemenuhan pesanan yang mampu dan fleksibel

ATLANTA, 5 Okt. 2023 — Geek+, pemimpin global dalam robot mudah alih untuk logistik, telah diberi kedudukan oleh firma penyelidikan Interact Analysis sebagai pemimpin pasaran global dalam robot pemenuhan pesanan. Ramalan industri terkini oleh firma berasaskan British itu menggariskan pertumbuhan berterusan industri robotik gudang, dan menyerlahkan kedudukan terkemuka Geek+ dalam kategori kedua-dua robot pemenuhan pesanan dan Autonomous Mobile Robots. Dalam kategori pemenuhan pesanan, bahagian pasaran Geek+ lebih dua kali ganda berbanding syarikat-syarikat yang diberi kedudukan kedua dan ketiga.


Geek+ standard Shelf-to-Person robotic system for order fulfilment automation

Yong Zheng, pengasas dan CEO Geek+ berkata: “Peringkat ini menunjukkan bahawa produk kami, diketuai oleh penyelesaian Shelf-to-Person kami, secara unik direka bentuk untuk memenuhi keperluan peruncit untuk pemenuhan pesanan yang fleksibel dan cepat di seluruh dunia. Pasukan kami membangunkan sistem yang direka bentuk untuk menyelesaikan cabaran kekurangan tenaga kerja dan keperluan throughput yang cepat dalam ekonomi yang tidak menentu. Mereka menemani perniagaan ketika mereka berkembang, dan memerlukan pelaburan awal yang minimum. Dalam ekonomi yang tidak menentu pada hari ini, jelas bahawa robot mudah alih menawarkan alternatif terbaik kepada sistem automasi tradisional.”

Ash Sharma, Pengarah Urusan Interact Analysis berkata: “Kajian kami menunjukkan peningkatan robot mudah alih, didorong oleh permintaan untuk sistem yang fleksibel, cekap dan boleh skala yang mampu memenuhi cabaran industri baru seperti penghantaran cepat, peningkatan kos gudang dan kekurangan dan pengekalan tenaga kerja. Geek+ telah mencapai pertumbuhan yang luar biasa dalam beberapa tahun kebelakangan ini dan terus berinovasi dengan penyelesaian logistiknya.

Geek+ telah menggunakan lebih daripada 30,000 robot mudah alih untuk lebih daripada 700 pelanggan global dalam industri runcit, pakaian, logistik pihak ketiga, farmaseutikal dan automotif. Ia mempunyai portfolio pemenuhan pesanan yang paling luas dalam industri, termasuk penyelesaian rak-ke-orang benderanya, sistem penyimpanan tong kepada orang, sistem penyimpanan palet hibrid dan pemungutan, dan sistem pengasingan robotik. Dengan suite pemenuhan pesanan yang lengkap, Geek+ berbangga menawarkan penyelesaian robotik mudah alih yang cemerlang, cekap, boleh dipercayai dan berteknologi tinggi yang memenangi anugerah.

Mengenai Geek+

Geek+ adalah pemimpin global dalam penyelesaian robotik untuk logistik. Kami membangunkan penyelesaian Autonomous Mobile-Robot (AMR) untuk mewujudkan automasi yang fleksibel, boleh dipercayai, dan sangat cekap untuk gudang dan pengurusan rantaian bekalan. Geek+ dipercayai oleh lebih daripada 700 pemimpin industri global dan telah diiktiraf sebagai pemimpin dunia dalam robot mudah alih autonomi. Ditubuhkan pada tahun 2015, Geek+ mempunyai lebih daripada 1,500 pekerja, dengan pejabat di Amerika Syarikat, Jerman, United Kingdom, Jepun, Korea Selatan, Tanah Besar China, Hong Kong SAR, dan Singapura.

Untuk maklumat lanjut, sila layari: https://www.geekplus.com/

Foto – https://www.seanewswire.com/wp-content/uploads/2023/10/958666b1-geekplus_shelf.jpg
Logo – https://www.seanewswire.com/wp-content/uploads/2023/10/958666b1-geek_logo.jpg


Geek+ Logo (PRNewsfoto/Geek+)

SUMBER Geekplus Europe GmbH