GAABOR MENYAMBUT JUALAN AKHIR TAHUN 12.12 VAGANZA

(SeaPRwire) –   JAKARTA, Indonesia, Dec. 10, 2023Gaabor, sebagai salah satu jenama peralatan isi rumah terkemuka di Asia Tenggara, sentiasa ingin memberikan pengalaman yang menarik dengan setiap produk berkualitinya. Sertai dan mudahkan kehidupan dengan lebih daripada satu juta rakyat Indonesia.


Untuk melengkapkan julat promosi di pesta belanja 12.12 ini, Gaabor juga menyediakan promosi menarik melalui produk-produk unggulan seperti Airfryer (AF20M), Airfryer ini dengan kapasiti 2 liter menyediakan kemudahan dan kesenangan memasak tanpa minyak, selain itu Gaabor juga mempersembahkan ketel elektrik (EK20M-WH02A) mampu menyediakan air panas dengan cepat dan menjimatkan tenaga, dan untuk melengkapkan keperluan membersihkan di kediaman, Gaabor juga menyediakan promosi untuk produk pembersih vakum (VCW14M-BE01A) bagi memudahkan pelanggan membersihkan bilik kegemaran mereka.

Pada bulan Disember ini, bersempena kempen 12.12, Gaabor menyediakan promosi diskaun sehingga jutaan rupiah, voucer tambahan dan hadiah menarik untuk pelanggan untuk masukkan ke dalam troli sahaja untuk tempoh 12 hingga 15 Disember 2023.

Ini adalah peluang yang tidak boleh dilepaskan untuk memiliki Gaabor pada harga terjangkau dan kualiti menakjubkan. Dapatkann sahaja di platform atas talian kegemaran anda.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.