FSP Group melancarkan siri baru Inverter PV LightUp dan Sistem Penyimpanan Tenaga EnerX 3000

(SeaPRwire) –   TAIPEI, 24 Januari 2024 — Sebagai salah satu pembekal bekalan kuasa terkemuka di dunia, kumpulan FSP gembira mengumumkan penyelesaian tenaga hijau baharu termasuk penyuluh PV LightUp dan sistem penyimpanan tenaga EnerX 3000 (Video: ). Perubahan iklim global dan pemanasan global secara langsung dipengaruhi oleh bahan api fosil. Tenaga boleh diperbaharui adalah cara kita boleh melambatkan kesan perubahan iklim dan menjana tenaga yang kita perlukan untuk penggunaan sendiri.


Siri Penyuluh PV LightUp
Penyuluh solar PV luar grid adalah penyelesaian paling kos efektif untuk penggunaan tenaga sendiri bagi kawasan luar bandar dan kawasan terpencil. Masih banyak tempat di mana orang menghadapi kesukaran mengakses elektrik. Kerajaan tempatan kekurangan sumber untuk membina infrastruktur bekalan tenaga asas. Untuk situasi sedemikian, siri penyuluh PV LightUp adalah penyelesaian terbaik untuk menjana elektrik dengan keluaran gelombang tulen. Semua siri penyuluh PV LightUp selari dengan utiliti dan generator. Orang boleh dengan mudah menggunakan elektrik dengan kemerdekaan tenaga datangnya dari 2KW, 3KW, 5KW, 6KW, 8KW, dan 11KW. Sesetengah versi menawarkan antaramuka Bluetooth bersepadu dengan Aplikasi untuk pemantauan kuasa. Dengan reka bentuk BMS yang selaras, pengguna berupaya memilih pelbagai mod bateri untuk penyimpanan tenaga.
Maklumat Produk:
LightUp E2000 :
LightUp E3000 :
LightUp P5000 :
LightUp P6000 :
LightUp L8000 :
LightUp L11K :


Sistem Penyimpanan Tenaga EnerX 3000
EnerX 3000 adalah penyuluh PV luar grid bersepadu sistem penyimpanan tenaga mudah alih. Dengan reka bentuk konfigurasi fleksibel, pengguna boleh guna EnerX 3000 lagi secara selari untuk sehingga 6KW keluaran dan memanjangkan EnexPack 2500 untuk masa simpanan bateri yang lebih lama. Di tempat-tempat dengan gangguan bekalan kuasa yang kerap, ciri cas cepat (3KW) membolehkan pengguna mengecas semula apabila bekalan AC pulih dan terus membekalkan tenaga kepada peralatan rumah semasa gangguan AC—terima kasih kepada pengecas USB-C PD dan USB-A ramah pengguna untuk peranti mudah alih. Kami menyediakan pelbagai jenis soket AC untuk negara yang berbeza.
Maklumat Produk: EnerX 3000 :

Orang gemar menuju tenaga hijau dan mencipta persekitaran mampan. FSP bertujuan menjadi pembekal penyelesaian tenaga hijau terkemuka di dunia, menyentuh kehidupan orang, dan memberi sumbangan kepada alam sekitar yang lebih baik. Kami bekerja untuk dunia dengan bekalan kuasa yang tak terhingga.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai produk FSP, sila layari:

Mengenai FSP
Ditubuhkan pada 1993, Kumpulan FSP (3015) adalah salah satu pembekal bekalan kuasa terkemuka di dunia. Dengan pasukan R&D pakar yang berjumlah lebih 400 orang dan keupayaan pengeluaran yang kukuh, kami mempunyai barisan produk menyeluruh untuk memenuhi keperluan bekalan kuasa yang berbeza bagi pengguna. Dengan lebih daripada 600 model disahkan oleh 80PLUS sehingga kini, kami mempunyai lebih produk disahkan oleh 80 PLUS berbanding mana-mana syarikat lain di dunia. Kami komited untuk terus menyediakan produk bekalan kuasa yang paling ramah alam dan berkualiti tinggi kepada pengguna, membolehkan pengguna menikmati teknologi sambil berusaha sedaya upaya untuk melindungi alam sekitar. 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.