Frost & Sullivan Mengiktiraf Innovaccer untuk Membolehkan Perubatan Berdasarkan Nilai dengan Aplikasi Kecerdasan Buatan dan Analisis Lanjutannya

(SeaPRwire) –   Innovaccer’s AI-powered VBC solution suite unifies patient data seamlessly across diverse systems and care settings, empowering healthcare organizations with innovative, scalable applications.

SAN ANTONIO, Feb. 12, 2024 — Setelah menilai industri pengurusan kitar semula perubatan (RCM), mengumumkan bahawa adalah pemenang Anugerah Kepemimpinan Inovasi Teknologi Amerika Utara 2024 untuk kecemerlangan penyampaian nilai berdasarkan kesihatan. Dikenali dengan aplikasi pintar buatan (AI) yang inovatif, platform data Innovaccer menyediakan asas bagi organisasi kesihatan untuk anggota pasukan memberi tumpuan kepada tugas bernilai tinggi dan mengutamakan kes yang memberi kesan paling besar kepada hasil dan pendapatan untuk penyelesaian.

The  menetapkan interoperabiliti antara sistem IT kesihatan, termasuk sistem warisan dan sistem penting, untuk mewujudkan rekod pesakit bersepadu, berterusan. Platform itu juga menggabungkan dan membersihkan data dari pelbagai sumber, mehidratkannya untuk membolehkan penggunaan dalam sebarang aplikasi, mengaktifkannya untuk disatukan ke dalam alir kerja, dan menyelaraskannya di seluruh sistem dan pengaturan penjagaan yang relevan, memastikan ia disinkronkan.

Innovaccer menawarkan pelbagai alat analisis preskriptif dan ramalan yang dimasukkan ke dalam alir kerja untuk membantu organisasi penyampaian nilai berdasarkan kesihatan mencapai fokus laser tajam pada peningkatan kodifikasi risiko dan hasil kualiti dan mengurangkan kos dengan mengutamakan masa dan sumber. Penyelesaian pengurusan kewangan dan kontrak syarikat membantu pembekal menjejak dan meningkatkan prestasi kitar pendapatan untuk pembekal kesihatan. Ia memminimakan kehilangan pendapatan, menyediakan pendekatan yang menyeluruh dan cekap untuk menguruskan tuntutan dan meningkatkan integriti pendapatan.

“Ketika kita mengalami pertumbuhan dan inovasi yang belum pernah berlaku sebelum ini dalam kesihatan, Innovaccer kekal berfokus pada pembangunan penyelesaian teknologi yang memecahkan masalah yang menghadapi cabaran titik penjagaan barisan hadapan. Menerima anugerah ini adalah bukti komitmen berterusan kami untuk mengubah landskap kesihatan,” kata Abhinav Shashank, pengasas bersama dan CEO Innovaccer. “Kami berbesar hati diiktiraf oleh Frost & Sullivan, sebuah pihak berkuasa yang dihormati dalam menilai pemimpin industri. Anugerah Kepemimpinan Inovasi Teknologi Amerika Utara 2024 untuk kecemerlangan penyampaian nilai berdasarkan kesihatan adalah pengesahan komitmen kami untuk meningkatkan pengurusan risiko dan mengurangkan kos untuk meningkatkan margin operasi dan meningkatkan hasil pesakit melalui alir kerja dan analisis data kesihatan maju yang dipacu AI.”

Suit AI Innovaccer, satu siri penyelesaian AI yang inovatif, direka bentuk untuk membantu mengotomatkan tugas berulang, memproses maklumat perubatan, mendedahkan wawasan, dan mempermudah akses ke data. Dilatih dalam konteks kesihatan, siri ini menyediakan penyelesaian tepat, selamat dan mematuhi yang mengurangkan dan mengotomatkan alir kerja serta menyokong keputusan, memberikan sumbangan kepada penjagaan pesakit berkualiti tinggi, kos rendah dan berpusatkan pesakit.

Dr. Rishi Pathak, pengarah global kesihatan dan sains hidup di Frost & Sullivan, menyaksikan, “Komitmen Innovaccer yang tidak berbelah bagi kepada kepelangganan ditunjukkan melalui penyelesaiannya yang disesuaikan secara khusus yang secara aktif melibatkan pesakit di sepanjang perjalanan kesihatan mereka. Dengan pertumbuhan tahunan konsisten 30% hingga 40%, pendekatan multidimensi syarikat kepada analisis data dan AI membezakannya sebagai pembekal penyelesaian yang menyeluruh yang meningkatkan penjagaan pesakit, mengalir kerja dan menjimatkan kos yang banyak bagi organisasi kesihatan.”

Pendekatan Innovaccer merangkumi komponen penting dalam analisis data, kesihatan populasi dan lebih lagi, menetapkan ia sebagai syarikat berfokus perusahaan yang difahami dalam sektor kesihatan. Ia menunjukkan komitmen yang mengesankan terhadap inovasi melalui budaya dinamiknya, perkongsian strategik dan amalan berpusatkan pelanggan yang didedikasikan untuk menangani cabaran kesihatan dan menyampaikan penjagaan berpusatkan pesakit kelas atas. Selain itu, fokus Innovaccer pada mengatasi cabaran tenaga kerja kesihatan melalui penyelesaian AI maju menekankan komitmen syarikat untuk meningkatkan kecekapan dan kepuasan dalam industri, mengesahkan potensi pertumbuhannya dan impaknya dalam landskap kesihatan yang berkembang.

“Innovaccer jelas membezakan dirinya dalam pasaran melalui komitmennya terhadap inovasi dan kreativiti sementara mencapai kejayaan komersial. Ia menjangkakan pertumbuhan berterusan melalui platform data, platform penyampaian nilai berdasarkan nilai tradisional, platform hubungan pelanggan berdasarkan nilai, dan penyelesaian AI generatif yang menangani cabaran tenaga kerja kesihatan dalam tempoh lima hingga sepuluh tahun akan datang,” tambah Ojaswi Rana, penganalisis amalan terbaik di Frost & Sullivan. “Dengan prestasi keseluruhannya yang kuat, Innovaccer memenangi Anugerah Kepemimpinan Teknologi Inovasi Frost & Sullivan 2024 dalam industri pengurusan kitar pendapatan kesihatan.”

Setiap tahun, Frost & Sullivan menyampaikan anugerah ini kepada syarikat yang telah membangunkan produk dengan ciri dan fungsi inovatif yang mendapat sambutan pesat di pasaran. Anugerah itu mengiktiraf kualiti penyelesaian dan penambahbaikan nilai pelanggan yang membolehkannya. Anugerah amalannya yang terbaik mengiktiraf syarikat di pelbagai pasaran serantau dan global untuk menunjukkan pencapaian luar biasa dan prestasi cemerlang dalam kepimpinan, inovasi teknologi, perkhidmatan pelanggan, dan pembangunan produk strategik. Ahli analisis membandingkan peserta pasaran dan mengukur prestasi melalui temubual mendalam, analisis, dan penyelidikan sekunder yang mendalam untuk mengenal pasti amalan terbaik dalam industri.

Mengenai Frost & Sullivan
Selama enam dekad, Frost & Sullivan terkenal dengan peranan membantu pelabur, pemimpin korporat, dan kerajaan menavigasi perubahan ekonomi dan mengenal pasti teknologi yang mengganggu, Megatrend, model perniagaan baru, dan syarikat untuk bertindak, menghasilkan aliran pertumbuhan berterusan untuk memacu kejayaan masa depan. Hubungi kami: .

Hubungi:
Christine Savoie
E:

Mengenai Innovaccer
Innovaccer Inc. adalah platform data yang mempercepat inovasi penjagaan. Platform Innovaccer menyatukan data pesakit merentasi sistem dan pengaturan penjagaan, dan memberdayakan organisasi kesihatan dengan aplikasi moden dan boleh skala yang meningkatkan hasil klinikal, kewangan, operasi, dan pengalaman. Penyelesaian EHR-agnostik Innovaccer telah dideploy di lebih 1,600 hospital dan klinik di AS, membolehkan transformasi penyampaian penjagaan untuk lebih 96,000 pakar perubatan, dan membantu pembekal bekerja secara kolaboratif dengan pembayar dan syarikat sains hidup. Innovaccer telah membantu pelanggannya menyatukan rekod kesihatan untuk lebih 54 juta orang dan menjana lebih $1.5 billion dalam penjimatan kos kumulatif. Platform data dan analitik Innovaccer adalah #1 diberi kadar Terbaik-di-KLAS, dan platform teknologi kesihatan populasi #1 diberi kadar oleh Black Book. Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Hubungi Media

Arushi Awasthi
Innovaccer Inc.

+91 9873359533

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.