Frost & Sullivan Mengenalpasti Kehua Tech dengan Anugerah Kepemimpinan Strategi Persaingan Global 2023 untuk Strategi Pengurusan Tenaga Berorientasikan Kelestarian yang Lebih Unggul

(SeaPRwire) –   Kehua Tech adalah pemain terkemuka di pasaran UPS global dengan lebih 35 tahun pengetahuan industri mendalam, penyelesaian tenaga yang merintis, amalan mampan konsisten, dan infrastruktur perniagaan kukuh.

SAN ANTONIO, 25 Januari 2024 baru-baru ini mengkaji industri bekalan kuasa tidak terganggu (UPS) dan, berdasarkan penemuannya, mengiktiraf  (di sini dirujuk sebagai Kehua) dengan Anugerah Kepemimpinan Strategi Persaingan Global 2023. Kehua adalah pembekal utama penyelesaian tenaga yang selamat, hijau dan pintar. Dengan 5,000 pekerja dan pengguna di lebih 100 negara, Kehua menggunakan rangka kerja perniagaan global yang terbukti melibatkan penyelidikan dan pembangunan (R&D) berkualiti tinggi, rantai bekalan kelas dunia, dan kawalan kualiti yang ketat.

2023 Global Uninterruptible Power Supply Competitive Strategy Leadership Award

2023 Global Uninterruptible Power Supply Competitive Strategy Leadership Award

Sebagai syarikat yang bertanggungjawab sosial dan prihatin alam sekitar, Kehua memanfaatkan pelbagai amalan mampan dan berpusatkan pelanggan untuk meningkatkan nilai jenama, selari dengan keperluan pelanggan dan pasaran yang sentiasa berubah. Syarikat ini mengambil pendekatan yang mengganggu ini untuk menyediakan produk yang selamat, pintar dan mesra pengguna yang memenuhi dan melebihi keperluan unik pelanggannya dalam pelbagai industri termasuk kuasa nuklear, petrokimia, semikonduktor dan pengangkutan rel.

Khususnya, penyelesaian kuasa kritikal, tenaga boleh diperbaharui dan infrastruktur awan syarikat membolehkan pelanggan untuk memaksimakan kecekapan dan mengurangkan kos tenaga dan jejak karbon dalam jangka pendek dan panjang. Akibatnya, Kehua menjadi syarikat tunggal dalam pasaran dengan proposisi nilai yang tersendiri dan strategi pertumbuhan yang sangat berbeza.

“Strategi berakar umbi Kehua berdasarkan pengurusan tenaga berorientasikan kemampanan telah membuka jalan bagi syarikat untuk menubuhkan landasan produk yang kukuh merangkumi tiga tonggak utama: inovasi berterusan, memanfaatkan teknologi terkini, dan pemahaman mendalam mengenai keperluan pasaran semasa dan masa depan,” kata Gautham Gnanajothi, Naib Presiden Penyelidikan Global di Frost & Sullivan.

Syarikat menggalakkan rasa pemilikan yang tinggi dengan meletakkan pelanggan di hati rangka kerja perniagaannya. Ini meningkatkan kepuasan pelanggan, memperkukuh reputasi Kehua, dan memastikan pengalaman pelanggan yang optimal melalui sistem perkhidmatan berpusatkan pelanggan, seminar teknikal, persidangan dalam talian, siaran langsung, mesyuarat berkala, sokongan dalam talian 24/7, pengumpulan maklumbalas, dan akademi latihan dalam talian.

Kehua juga menjalankan penyelidikan suara pelanggan pasaran secara berkala dan memantau dengan rapat trend industri terkini untuk menilai permintaan pasaran semasa dan masa depan untuk terus ke hadapan dan terus berinovasi.

Selain itu, syarikat mempromosikan strategi pengurusan yang dioptimumkan yang meningkatkan motivasi organisasi, kecekapan, R&D yang cekap dan pelaburan kos efektif untuk mengekalkan statusnya sebagai pemain dominan dengan visi strategik yang tersendiri.

“Proposisi nilai asas Kehua menekankan kualiti, kecekapan, kos efektif, teknologi dan orientasi jangka panjang. Kecemerlangan strategi syarikat didorong oleh kepakaran teknologinya yang luas, kesepakatan pasukan eksekutif, dan keupayaan operasi kelas terbaik, dengan nilai pelanggan sebagai imperatif strategik inti. Latar belakang teknikal yang mendalam Kehua, sistem perkhidmatan berpusatkan pelanggan dan budaya korporat menggambarkan keunikan strateginya,” menyatakan Iqra Azam, Pakar Amalan Terbaik Analis di Frost & Sullivan. Dengan prestasi keseluruhannya yang kukuh, Kehua memenangi Anugerah Kepemimpinan Strategi Persaingan Global 2023 Frost & Sullivan dalam industri bekalan kuasa tidak terganggu.

Setiap tahun, Frost & Sullivan menyampaikan anugerah ini kepada syarikat yang telah memanfaatkan kecerdasan persaingan untuk melaksanakan strategi yang menghasilkan peningkatan pasaran, kedudukan jenama persaingan dan kepuasan pelanggan.

Anugerah Amalan Terbaik Frost & Sullivan mengiktiraf syarikat di pelbagai pasaran serantau dan global untuk menunjukkan pencapaian cemerlang dan prestasi yang unggul dalam kepimpinan, inovasi teknologi, perkhidmatan pelanggan dan pembangunan produk strategik.

Mengenai Frost & Sullivan

Selama enam dekad, Frost & Sullivan telah terkenal di peringkat dunia kerana peranannya dalam membantu pelabur, pemimpin korporat dan kerajaan menavigasi perubahan ekonomi dan mengenal pasti teknologi mengganggu, Mega Trends, model perniagaan baru dan syarikat untuk bertindak, yang menghasilkan aliran pertumbuhan berterusan untuk memacu kejayaan masa depan..

Hubungi:

Tarini Singh
P: +91- 9953764546
E:

Mengenai Kehua

Ditubuhkan pada 1988, Kehua Tech adalah pakar pengurusan tenaga pintar terkemuka di dunia, dengan komitmen untuk menyediakan penyelesaian canggih dalam kuasa kritikal, tenaga boleh diperbaharui dan infrastruktur awan. Dengan lebih 35 tahun kepakaran dalam penyelidikan dan pembuatan elektronik kuasa, kami komited untuk menyediakan penyelesaian tenaga yang selamat, ramah alam sekitar dan pintar untuk semua.

Hubungi:

Victor Hu
P: +86- 592-5165883
E:

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.