FlatFrog mengumumkan pelancaran keluarga peranti TeamTabletTM yang membawa generasi baharu kemajuan bagi penyelesaian kolaborasi

(SeaPRwire) –   Inovasi ini membolehkan syarikat dengan mudah meningkatkan platform mesyuarat video semasa mereka, dengan kemudahan berinteraksi secara mudah dan penggunaan berkongsi skrin interaktif, aplikasi pihak ketiga, dan keupayaan penulisan putih.

LUND, Sweden, 24 Januari 2024 — Selepas Covid, terdapat peningkatan yang ketara dalam mengintegrasikan video konferens ke dalam ruang mesyuarat. Walau bagaimanapun, pengguna terus mencari pengalaman yang lebih mesra dan kolaboratif yang melepasi panggilan video dan audio yang disediakan oleh penyelesaian semasa.

FlatFrog gembira untuk memperkenalkan gelombang inovasi berikutnya, membolehkan IT merancang masa depan bilik mesyuarat mereka dengan peralatan TeamTabletTMFlex dan TeamTabletTM55. Ini memastikan pasukan dapat mendapat pengalaman kerjasama yang lebih baik yang disediakan untuk keperluan khusus mereka, berbanding pilihan satu saiz semua yang ditawarkan oleh penyelesaian Bilik seperti Teams, Zoom Rooms, dan lain-lain.

 • Flexkan mesyuarat andaTM: TeamTabletTMFlex menawarkan fleksibiliti tanpa batasan untuk meluaskan kes penggunaan kolaborasi dalam mesyuarat pasukan anda, membolehkan anda memaksimumkan pulangan pelaburan peralatan AV dan skrin sentuh bilik mesyuarat anda         
  • Video mana saja: Penuh mematuhi Teams Bilik, Zoom Bilik, Temui, Webex atau mana-mana peralatan video konferens lain. Pasang sebagai paparan tunggal dengan bar video atau sebagai paparan interaktif tambahan kepada TV sedia ada di bilik.
  • Dengan mudah nota presentasi anda: Kongsi presentasi dan kandungan lain secara nirkabel menggunakan peranti peribadi anda. Catat dengan pen pada paparan sentuh anda, tanpa latensi tinta digital balik. Prestasi bersepadu ini tidak ditandingi dalam industri dan melepasi penyelesaian Bilik semasa.
  • Tambah mana-mana aplikasi pihak ketiga: Gunakan mana-mana perisian aplikasi pihak ketiga pada skrin sentuh besar seperti anda akan gunakan pada tablet. Sama ada pasukan anda menggunakan PDF, Power point, Excel, Autodesk atau perisian serupa, kini mungkin untuk berinteraksi dengan program ini menggunakan pen dan sentuhan pada skrin sentuh besar dan rasanya seperti menggunakan tablet kegemaran anda. Penyelesaian video Bilik semasa tidak membenarkan ini.
  • Gunakan papan putih dalam atau dibina-in: Untuk penulisan putih secara tidak teratur, pengguna boleh menggunakan Papan Putih FlatFrog dalam atau perisian pihak ketiga seperti Miro, Figjam, atau Mural. Papan Putih FlatFrog mudah seperti menggunakan papan putih tradisional dan dibina khas untuk semua orang menggunakan. Jemput rakan sekerja jarak jauh untuk berfikir bersama idea anda.
  • Pengurusan jarak jauh IT dan keselamatan: Urus pengedaran dan statistik penggunaan anda secara jarak jauh. Direka untuk selamat dan peribadi sepenuhnya
 • TeamTabletTM55 Skrin Kolaborasi OLED paling nipis dan ringan:   TeamTabletTM55 berat kurang daripada 13kg dan dengan profil nipis hanya 20 mm, menggunakan OLED dari LG Displays yang menawarkan sudut pandang dan kontras yang tidak ditandingi. Ia termasuk InglassTM sentuh membolehkan penulisan semula jadi dengan pen pasif dan sentuhan jari. Ia datang dengan enjin kolaborasi terbina dalam yang membolehkan semua ciri-ciri TeamTabletTMFlex.

Datang bertemu kami di Pameran ISE 2024, booth 2N420, untuk mengalami TeamTabletTMFlex dan TeamTabletTM55.  TeamTabletTMFlex boleh dipesan sekarang di laman web kami dan mula menghantar pada April 2024.

TeamTabletTMFlex adalah peralatan mudah dipasang yang menaik taraf paparan sentuh interaktif kepada TeamTabletTM membolehkan anda meluaskan mesyuarat video semasa anda seperti Teams Bilik, Zoom Bilik, Webex dan sebagainya, persembahan nirkabel, sokongan perisian pihak ketiga, dan penulisan putih.

TeamTabletTM55 adalah TeamTabletTM 55″ OLED sentuh pertama di dunia untuk kolaborasi hibrid di dalam perkongsian strategik dengan LG Displays. Bersiap untuk teruja dengan reka bentuk industri nipis dan ringan luar biasa serta ciri-ciri perisian kolaborasi terbina dalam yang disokong awan. Peranti reka bentuk dan fleksibiliti luar biasa ini sepenuhnya sesuai di pejabat CEO anda, bilik lembaga, atau ruang mesyuarat pasukan.

Mengenai FlatFrog

FlatFrog ialah pemimpin pasaran dalam penyelesaian mesyuarat interaktif, dengan peralatan TeamTabletTM prestasi tinggi untuk mesyuarat dalam bilik, hibrid dan maya serta paparan sentuh InGlassTM berpaten. FlatFrog merekabentuk teknologi paparan sentuh InGlassTM mereka dari asas, menyediakan input pen dan sentuhan terbaik untuk meniru perasaan papan putih kering. FlatFrog beribu pejabat di Lund, Sweden, dengan lokasi di AS, Taiwan, China dan Korea Selatan. Untuk maklumat lanjut, sila lawati .  

Hubungan Perusahaan:

Sofi Westberg

Fail-fail berikut boleh dimuat turun:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.