Flashscore memecah rekod di seluruh dunia pada 2023

(SeaPRwire) –   Profil paling diikuti Cristiano Ronaldo menerima 27.9 juta pandangan

PRAGUE, Jan. 31, 2024Aplikasi dan laman web Flashscore mempunyai purata lebih 100 juta pengguna setiap bulan dengan lebih 230,000,000,000 pandangan sepanjang 12 bulan pada 2023 – peningkatan 24% pada aplikasi dan 16% pada laman web. Pembekal global skor langsung dan kandungan sukan mendedahkan sukan mana yang paling menarik minat peminat.

Flashscore breaks records around the world in 2023

Flashscore breaks records around the world in 2023

‘s sukan paling popular di seluruh 42 pasarannya ialah bola sepak, dengan lebih 170 billion pandangan. Perlawanan paling popular musim itu, yang menyaksikan penonton terpaku dengan keputusan, ialah pertembungan Liverpool menentang Real Madrid dalam pusingan 16 Liga Juara-Juara, di mana Los Blancos pemenang dalam perlawanan pertama.

Di tempat lain, Cristiano Ronaldo menunjukkan betapa popularnya beliau dengan menjadi atlet paling dicari di platform itu – pemain penyerang Portugal itu mempunyai lebih 27 juta hits sepanjang tahun.

Pasukan sukan paling popular pada 2023 ialah Manchester United – bekas rumah Ronaldo – diikuti sangat dekat oleh lawan bandar mereka Manchester City. Untuk masa ini, dengan 0.9%, Manchester masih merah.

Di kalangan semua pengguna, purata penarafan ulasan ialah 4.79 – menunjukkan bahawa penambahbaikan dan pelancaran konsisten ciri-ciri baharu terus memberi pengguna tempat terbaik untuk mengetahui perkembangan sukan yang dicintai.

Berbicara tentang keputusan 2023, Ketua Eksekutif Flashscore Pavel Krbec menjelaskan:

“Kami telah mendengar semua pasaran kami dan kami akan terus memperbaiki sepanjang 2024 dan seterusnya. Ia merupakan tahun besar untuk sukan dengan kejohanan bola sepak antarabangsa besar dan Sukan Olimpik. Kami akan menjadi tulang belakangnya, menyediakan liputan sukan teratas kepada pengguna serta peluang kreatif untuk rakan kongsi kami dilihat.”

Mengenai Flashscore:

 ialah rangkaian global aplikasi dan laman web yang menawarkan peminat di lebih 40 negara pelbagai kandungan sukan, daripada skor langsung semasa hingga liputan multimedia. Perkhidmatan itu meliputi hampir 40 sukan dan lebih 6,200 pertandingan dan lebih 700,000 acara sukan setiap tahun. Secara global, rangkaian Flashscore dilawati oleh lebih 100 juta pengguna setiap bulan dan aplikasi mudah alihnya telah dimuat turun lebih 150 juta kali.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.