Festival Iklan Antarabangsa China Ke-30 Dibuka di Xiamen

(SeaPRwire) –   XIAMEN, China, Nov. 21, 2023 — Pesta Periklanan Antarabangsa China ke-30 (CIAF 2023), yang dianjurkan oleh Persatuan Periklanan China dan disokong oleh Kerajaan Rakyat Bandaraya Xiamen, secara rasmi dimulakan di Xiamen dari November 16 hingga 19. Bertepatan dengan ulang tahun ke-40 Persatuan Periklanan China (CAA), pemimpin dari jabatan kerajaan yang berkaitan, ahli akademik, dan wakil industri berkumpul untuk mengenang masa lalu dan memulakan perkembangan baharu.

Tahun ini, pesta ini tidak sahaja menandakan edisi ke-30 CIAF tetapi juga menyambut ulang tahun ke-40 perjalanan bersama antara CAA dan industri periklanan. Oleh itu, jawatankuasa penganjur telah mencipta pesta periklanan berskala lebih besar, kandungan yang lebih kaya, aktiviti yang lebih menarik dan suasana perayaan yang lebih kuat.

Pesta ini termasuk:

  • 12 acara utama seperti Anugerah Tembok Besar, Grand Prix Perkhidmatan Awam dan majlis-majlis Akademi;
  • lebih 20 forum pelbagai termasuk forum utama, Persidangan Perdagangan Kandungan, Persidangan Ekosistem Industri Jenama Nasional, Puncak Pemasaran Muzik, dan Forum Pengenalan Jenama Antarabangsa;
  • sembilan pameran profesional seperti Pameran Karya Periklanan Cemerlang Dunia 2023, Pameran Media dan Syarikat, Pameran Bersama Inovatif Produk Dalam Negeri, dan Pameran Periklanan Baharu;
  • tujuh acara promosi sumber pemasaran termasuk Tasting Sumber Media 2024.

CIAF 2023 menampilkan lebih 40 acara khas, dengan lebih daripada seribu syarikat menyertai pameran dan persidangan, dan hampir 20,000 peserta berdaftar.

Acara ini berputar sekitar topik panas semasa seperti perdagangan elektronik langsung, pemasaran metaverse, dan pemasaran AIGC. Ia menampilkan forum, mesyuarat sumber pemasaran, dan pameran profesional. Aktiviti ini bertujuan untuk memaksimumkan peranan acara sebagai platform komunikasi yang cekap bagi industri, memacu sektor periklanan ke arah perjalanan pembangunan berkualiti tinggi yang baharu.

Persatuan Periklanan China

Ditubuhkan pada tahun 1983, Persatuan Periklanan China (CAA) adalah sebuah pertubuhan industri kebangsaan yang mewakili sektor periklanan dan media China yang mantap, termasuk pengiklan, pengendali periklanan, penerbit dan penaja. CAA adalah sebuah persatuan yang menyeluruh dan terdiri daripada lebih 3,000 ahli dalam industri periklanan di China.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)