Exness mengambil jenama mereka ke tahap seterusnya sebagai ia menandakan 15 tahun pertumbuhan luar biasa

(SeaPRwire) –   LIMASSOL, Cyprus, Jan. 29, 2024, pasaran pemain eceran terbesar di dunia, telah melancarkan inisiatif pemberian merek yang signifikan, mencerminkan dan memperkuat kedudukannya sebagai pemimpin pasaran. Melalui identiti visual yang diperbaharui, Exness menyoroti nilai-nilai yang membantu mencapai puncak.

Exness CMO Alfonso Cardalda showcases new brand at 15 year anniversary event.
Exness CMO Alfonso Cardalda showcases new brand at 15 year anniversary event.

Menampilkan logo baru, ditakrifkan oleh lambang exo yang khas, pemberian merek ini berbicara tentang reka bentuk yang lebih licin dan moden. Terinspirasi oleh huruf awal Exness, ‘e’ dan ‘x’, exo melambangkan penyatuan kepala dan hati, matematik dan manusia. Inilah tiang yang berbicara tentang kisah jenama Exness dan mendefinisikan cara ia melakukan perniagaan.

Membawa warisan logo lama, exo juga berfungsi sebagai pengikat visual, menghubungkan pencapaian broker masa lalu dengan visi masa depannya, dengan cara ini menghormati warisannya untuk mewujudkan masa depannya. Font dan palet warna jenama juga telah mengalami pembaruan, dengan menampilkan font yang lebih moden dan kuning yang lebih terang dan lebih berani.

 

Exness takes its brand to the next level

Alfonso Cardalda, Ketua Pemasaran Eksekutif Exness, berkomentar, “Di Exness, kami percaya bahawa ‘cukup baik’ tidak cukup. Pemberian merek ini melampaui estetika. Jenama baru kami menawarkan anggukan ke mana kami telah datang dan janji bahawa nilai-nilai kami kekal sama sementara kami mengambil langkah-langkah baru ke masa depan yang berani. Sebagai syarikat berkembang, jenama mereka juga perlu berkembang. Sudah tiba masanya untuk jenama kami berkembang dan mencerminkan siapa kami di pasaran. Sudah tiba masanya untuk meningkatkan identiti kami ke tahap berikutnya, untuk menunjukkan kepada dunia mengapa kami berbeza dari yang lain dan bagaimana kami sampai ke sini.”

Dilancarkan pada permulaan sambutan spektakuler 15 tahun Exness, pemberian merek ini selari dengan pencapaian broker yang luar biasa sehingga kini, termasuk volum perdagangan bulanan sebanyak $4.8 trillion, tenaga kerja lebih daripada 2000 pekerja, dan jumlah lebih daripada 700,000 pelanggan aktif dan 64,000 rakan kongsi. Pencapaian ini menggarisbawahi komitmen Exness yang berterusan untuk menetapkan piawaian industri dan memperkukuh statusnya sebagai pemimpin pasaran.

“Kami telah menaikkan tahap dalam industri perdagangan, kini kami meningkatkan permainan kami sebagai jenama. Apabila kami memulakan era baru ini, kami akan terus membayangkan semula pasaran cara ia sepatutnya, kami akan terus memecahkan rekod dan kami akan terus sepenuhnya komited kepada orang kami – pelanggan, rakan kongsi dan pekerja.” Cardalda menambah.

Pembaruan jenama akan dilancarkan di seluruh platform Exness dalam minggu-minggu akan datang. Syarikat menjamin peralihan yang licin, mengekalkan standard perkhidmatan dan sokongan tertinggi untuk semua pelanggan dan rakan kongsi.

Mengenai Exness

Exness ialah broker aset pelbagai global yang menggunakan kombinasi unik teknologi dan etika untuk mewujudkan pasaran yang menguntungkan bagi pedagang dan menaikkan piawaian industri. Etika dan visinya berputar di sekeliling konsep menawarkan pengalaman perdagangan bebas geseran kepada pelanggannya dengan mewujudkan pasaran kewangan cara ia sepatutnya dialami. Identiti dan komitmen Exness terhadap dua dunia teknologi dan etika, serta asas pelanggan setia yang mengandungi 700,000 pedagang aktif, adalah pemacu utama jenama global. Hari ini, Exness mencatat sehingga $4.8 trillion dalam volum perdagangan bulanan dan telah menetapkan fokusnya pada ekspansi strategik ke penjuru dunia yang baru.

Hubungi: 
Constantina Georgiadou
+35725030959

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.