Excelfore Dikenali dengan Anugerah Kepemimpinan Teknologi Membolehkan Global 2024 Frost & Sullivan untuk Penyelesaian OTA Revolusioner bagi Industri Automotif

(SeaPRwire) –   Excelfore menyediakan penyelesaian terbaik dalam kelas, berdasarkan piawaian untuk sambungan kenderaan dalam dan awan ke kenderaan kepada ekosistem kenderaan berdefinisi perisian.

SAN ANTONIO, 30 Januari 2024 baru-baru ini menyelidik pembekal penyelesaian OTA dan, berdasarkan penemuannya, mengiktiraf  dengan Anugerah Kepemimpinan Teknologi Membolehkan Global 2024. Excelfore ialah syarikat terkemuka yang mencipta penyelesaian sambungan boleh dipercayai berdasarkan piawaian untuk menghubungkan sistem kenderaan dalam dengan aplikasi berdasarkan awan.

Penyelesaian OTA canggih dan sangat berskala Excelfore direka untuk menangani kekompleksan kenderaan berdefinisi perisian (SDV), memperbadankan visi masa depan di mana teknologi bersatu dengan sempurna dengan ekosistem automotif. Penyelesaian inovatif syarikat membolehkan kemaskini perisian dan pengurusan data yang selamat dan lancar untuk kenderaan bersambung, memberikan sumbangan kepada pembangunan industri automotif secara keseluruhannya transformasi digital. Kemahiran unik ini memberdayakan syarikat automotif untuk mengurus dan mengemaskini perisian kenderaan dengan berkesan, memastikan kenderaan kekal terkini dan berfungsi dengan baik.

Selain itu, Excelfore menampilkan portfolio pelanggan yang mengesankan dengan lebih daripada 20 pembuat peralatan asal (OEM), termasuk beberapa nama terkemuka dalam industri automotif seperti Audi, FAW, GAC, , Maruti Suzuki dan VinFast. Akibatnya, Excelfore dianggap sebagai salah satu syarikat paling inovatif dan dipercayai dalam industri kerana penawarannya yang unik.

“Hari ini, Excelfore menawarkan penyelesaian sambungan berdasarkan piawaian yang selamat dan penyelesaian pengurusan peranti berdasarkan awan lengkap untuk kenderaan berdefinisi perisian (SDV). Penyelesaian ini membolehkan syarikat automotif dengan yakin mengatasi kekompleksan era digital dan mewujudkan peluang baru untuk cemerlang dalam dunia yang semakin bersambung dan didorong perisian,” kata Gautham Hegde, penganalisis mobiliti kanan di Frost & Sullivan.

Produk maju Excelfore memberi tumpuan untuk memenuhi permintaan semasa industri sambil menjangkakan cabaran dan peluang masa depan. Ia sentiasa berinovasi dan menyempurnakan produknya berdasarkan persekitaran kerjasama yang tinggi dalam eSync Alliance. eSync Alliance ialah konsortium pemimpin industri yang memberi tumpuan untuk mencipta platform berpiawaian untuk kemaskini OTA yang selamat dan perkhidmatan data, dan Excelfore memperjuangkan piawaian biasa ini sebagai ahli pengasas gabungan.

“Sebagai sebahagian daripada eSync Alliance, syarikat mempunyai akses kepada perkembangan baharu dalam sektor automotif, membolehkannya mengarahkan jalan pembangunan perisian mengikut keperluan. Bersenjata dengan pengetahuan ini, pasukan jurutera dan pakar Excelfore yang berdedikasi tidak pernah berhenti menyempurnakan dan memperluaskan penawarannya, menangani keperluan industri automotif yang dinamik yang muncul,” diperhatikan Sama Suwal, penganalisis amalan terbaik di Frost & Sullivan.

Setiap tahun, Frost & Sullivan menyampaikan anugerah ini kepada syarikat yang membangunkan teknologi perintis yang meningkatkan produk semasa dan membolehkan pembangunan produk dan aplikasi baharu. Anugerah ini mengiktiraf potensi pasaran tinggi teknologi penerima.

Anugerah Amalan Terbaik Frost & Sullivan mengiktiraf syarikat di pelbagai pasaran serantau dan global untuk menunjukkan pencapaian luar biasa dan prestasi yang unggul dalam kepimpinan, inovasi teknologi, perkhidmatan pelanggan, dan pembangunan produk pembangunan strategik. Ahli analisis membandingkan peserta pasaran dan mengukur prestasi melalui temu bual mendalam, analisis, dan penyelidikan sekunder yang mendalam untuk mengenal pasti amalan terbaik dalam industri.

Mengenai Frost & Sullivan

Selama enam dekad, Frost & Sullivan telah terkenal di seluruh dunia untuk peranannya dalam membantu pelabur, pemimpin korporat, dan kerajaan menavigasi perubahan ekonomi dan mengenal pasti teknologi yang mengganggu, Mega Trends, model perniagaan baharu, dan syarikat untuk tindakan, menghasilkan aliran berterusan peluang pertumbuhan untuk memacu kejayaan masa depan..

Hubungi:

Ashley Weinkauf
P: 210-844-2505
E:  

Mengenai Excelfore

Excelfore menyediakan kuasa untuk menghubungkan Kenderaan Berdefinisi Perisian dengan penyelesaian sambungan berdasarkan piawaian dalam kenderaan dan awan ke kenderaan yang selamat dan penyelesaian pengurusan peranti berdasarkan awan yang menyeluruh. Penyelesaian termasuk eSync OTA, eDatX pengumpulan data, dan tumpukan protokol IP dan Ethernet TSN dalam kenderaan, yang dilaksanakan secara global di jutaan kenderaan. Pelanggan termasuk OEM global teratas dan pembekal dalam industri automotif. Excelfore beribu pejabat di Lembah Silikon, dan mempunyai pejabat di Bangalore, Frankfurt, Shanghai, Stockholm dan Tokyo.  Temui Excelfore .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.