ESR Mengumumkan Pelancaran Car Charger Qi2 Pertama di Dunia

(SeaPRwire) –   Terkini penyelesaian cas ESR membawa kuasa casan Qi2 ke dalam kereta

WILMINGTON, Del., Jan. 24, 2024 — , jenama terlaris untuk aksesori MagSafe di , mengumumkan pelancaran cas baru mereka di Amazon. Berikutan kejayaan , cas baru ini merupakan cas Qi2 pertama daripada banyak cas Qi2 yang akan dilancarkan tahun ini.

ESR's latest charging solution is bringing the power of Qi2 charging to the car
ESR’s latest charging solution is bringing the power of Qi2 charging to the car

menawarkan pengguna kecepatan cas dan kebolehpercayaan luar biasa cas rasmi MagSafe, tetapi pada hampir separuh harga. Cas baru ini dari ESR membawa cas cepat selamat dan boleh dipercayai 15W ke dalam kereta. Direka untuk siri iPhone 13 dan kemudian, ia mempunyai magnet kuat dengan daya cengkaman 1,600 g dan sokongan lengan penyokong udara 3 titik, memastikan pandangan dan navigasi yang stabil walaupun di jalan berlubang.

Cas kereta menawarkan pilihan pemasangan yang mudah melalui pengikat papan pemuka atau udara yang disertakan untuk fleksibiliti mutlak. Sambungan bola yang boleh dilaras dan cincin magnet penuh membolehkan penyesuaian sudut tepat dalam mod potret atau landskap untuk pandangan selesa dari sebarang sudut.

Cas baru ESR boleh dibeli di Amazon untuk . Ini hanyalah inovasi Qi2 pertama yang dirancang untuk dilancarkan tahun ini. Pengguna boleh mengharapkan koleksi penuh penyelesaian casan Qi2 jenama akan dilancarkan kemudian tahun ini, termasuk cas 3-dalam-1 Qi2 mereka, cas perjalanan 3-dalam-1 Qi2, bateri tenaga Qi2, dan kit cas jam tangan Qi2. Untuk maklumat lanjut mengenai produk terbaru ESR, sila lawati laman web ESR atau .

Galeri Imej

Kit lengkap media boleh didapati . Untuk maklumat lanjut mengenai ESR, permintaan sampel ulasan, atau aset tambahan, hubungi .

Mengenai ESR

Ditubuhkan pada 2009, dengan asas pengguna melebihi 100 juta orang di seluruh dunia, ESR merupakan jenama terkemuka bagi aksesori teknologi. Daripada kes yang melakukan lebih daripada perlindungan kepada cas wayarles yang mengubahsuai apa yang mungkin dengan MagSafe, kami berada dalam misi untuk membuat teknologi lebih mudah digunakan. Untuk maklumat lanjut mengenai ESR, lawati .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.