E-Home Household Services Holdings Limited dan Xiamen Iron Meal Enterprise Management Co., Ltd. menandatangani perjanjian perkhidmatan pembersihan untuk kereta api berkelajuan tinggi, dengan jumlah keseluruhan melebihi RMB 8 juta.

(SeaPRwire) –   FUZHOU, China, Jan. 29, 2024 E-Home Household Services Holdings Limited (NASDAQ:EJH) (the “Company” or “eHome”), an integrated home services provider in China, the Company today announced that in early 2024, it signed an agreement with Xiamen Iron Meal Enterprise Management Co., Ltd. for high-speed rail vehicle cleaning services, with a total amount of more than RMB 8 million.

Mr. Wenshan Xie, Chairman and CEO of E-Home, commented: “The signing of the agreement on cleaning service for high-speed railway trains is another step for eHome to rely on brand resources, give full play to its own advantages, and actively explore market projects. EHome will take this opportunity to continue to achieve new breakthroughs, seize the opportunity to continue to develop market service projects and provide high-quality, efficient and diversified services for customers with the power of the brand and the concept of professional service of “resolving every matter of the customer with all our heart”. With the power of the brand and the professional service concept of “solving every e-thing of the customers with heart”, eHome will continue to plough into the market service projects, continuously improve the service quality, provide customers with high-quality, efficient and diversified services, and further realize high-quality development.”

About E-Home Household Service Holdings Limited

Ditubuhkan pada 2014, E-Home Household Service Holdings Limited adalah syarikat perkhidmatan rumah tangga yang disenaraikan di Nasdaq berpusat di Fuzhou, China. Syarikat melalui laman web dan platform WeChat “e-home”, menyediakan perkhidmatan rumah tangga bersepadu, termasuk 1) pemasangan dan penyelenggaraan peralatan rumah dan rumah pintar; 2) Perkhidmatan penjagaan rumah, pengasuh kanak-kanak, jururawat pengurungan dan pembersihan; 3) Penjagaan warga emas internet + penjagaan warga emas di rumah; 4) Penjagaan hospital; 5) Platform penghantaran pengasuh kanak-kanak.

Selepas tahun-tahun pembangunan, Syarikat telah membentuk dua perkhidmatan utama dan empat perkhidmatan tambahan menyasarkan pelanggan individu (ToC) dan pelanggan perniagaan (ToB). 1) Perniagaan ToC memberi tumpuan kepada pengasuh kanak-kanak, jururawat pengurungan, penjagaan warga emas di rumah dan pembersihan, dan perkhidmatan keluarga komprehensif disokong oleh perkhidmatan penjagaan rumah lain. Kini, ia berjaya menghubungkan dengan teknologi metaverse untuk merealisasikan perkhidmatan pelanggan berasaskan metaverse serta latihan pekerja rumah. Perniagaan ToB memberi tumpuan kepada pembersihan awam dan peralatan pembersihan robotik. Empat perkhidmatan tambahan termasuk 1) penghubungan dan aplikasi teknologi metaverse kepada industri penjagaan rumah dan pembersihan; 2) jualan dalam talian dan luar talian ubat-ubatan dan makanan kesihatan (termasuk pengasuh kanak-kanak dan pekerja penjagaan kesihatan); 3) latihan pengasuh kanak-kanak dan pekerja penjagaan kesihatan untuk terlibat dalam penjagaan kesihatan di kedai fizikal; 4) sumber manusia (pekerjaan fleksibel).

E-Home telah menjadi syarikat perkhidmatan rumah tangga moden yang menyeluruh. Syarikat sentiasa mengikuti falsafah perniagaan “menyelesaikan setiap isu pelanggan dengan hati”, dan kod etika “melakukan segala-galanya dengan baik dengan hati”. Syarikat bertujuan menetapkan piawaian industri perkhidmatan rumah tangga. Untuk maklumat lanjut, lawati laman web Syarikat di .

Kenyataan Masa Depan

Semua kenyataan selain kenyataan fakta sejarah dalam pengumuman ini adalah kenyataan masa depan dalam sifat menurut Private Securities Litigation Reform Act 1995. Kenyataan masa depan ini melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui serta berdasarkan jangkaan dan ramalan masa depan tentang peristiwa dan trend kewangan yang Syarikat percaya boleh mempengaruhi keadaan kewangan, keputusan operasi, strategi perniagaan dan keperluan kewangannya. Perkataan atau ungkapan seperti “mungkin”, “akan”, “jangka”, “ramal”, “menganggarkan”, “berniat”, “merancang”, “percaya”, “berpotensi”, “terus”, “adalah/mungkin” atau ungkapan serupa yang lain bertujuan mengenal pasti kenyataan masa depan sedemikian. Syarikat tidak menanggung kewajipan untuk mengemaskini kenyataan masa depan untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan selepasnya, atau perubahan dalam jangkaannya, kecuali mungkin diperlukan oleh undang-undang. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam kenyataan masa depan ini adalah munasabah, ia tidak dapat menjamin bahawa jangkaan tersebut akan menjadi benar, dan Syarikat mengingatkan pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada jangkaan yang diramalkan dan menggalakkan pelabur mempertimbangkan faktor risiko, termasuk yang dinyatakan dalam penyataan Syarikat kepada SEC, yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depan Syarikat. Semua kenyataan masa depan yang boleh dikaitkan dengan Syarikat dan anak syarikat atau individu yang bertindak bagi pihaknya adalah secara khususnya dibatalkan dalam keseluruhannya oleh faktor risiko ini.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.