DKNY SPRING 2024: KAIA GERBER MENDEFINISIKAN HARI BARU DI DKNY

(SeaPRwire) –   NEW YORK, 12 Feb. 2024 — Dalam gerakan yang berani yang menonjolkan semangat generasi baharu, DKNY memperkenalkan Kaia Gerber sebagai wajah baharu untuk jenama itu, yang memperkenalkan Kempen Musim Bunga 2024 dengan tenaga baharu yang menyediakan pentas untuk era baharu gaya Amerika yang ikonik dengan kelebihan New York. Dengan tumpuan baharu pada kod reka bentuk klasik yang diubah untuk generasi seterusnya, musim bunga ini, DKNY ialah manifesto bagi semua perkara baharu—daripada koleksi yang ditinggikan dan reka bentuk yang canggih kepada logo yang direka bentuk semula dan wajah baharu yang menawan—ia adalah permulaan hari baharu di DKNY.

DKNY

DKNY

Merangkumi gaya Amerika sepenuhnya dengan semangat New York, Kaia Gerber menjadi tumpuan utama sebagai wajah global pelancaran semula itu, yang membawa kecanggihan yang nyata dan tidak dapat disangkal kepada kempen itu. “Musim ini membawa tenaga yang sama sekali baharu kepada DKNY, namun dengan tumpuan laser pada nada asal untuk membina DNA jenama itu,” tegas Jeff Goldfarb, EVP di G-III Apparel Group.

Dengan tumpuan semula pada ikon dan asas DKNY, koleksi itu membayangkan semula elemen teras seperti denim, blazer, trench, dan jaket kulit—semuanya diubah dengan sentuhan GEN Z. Logo DKNY yang baharu memberi tona bagi pengenalan semula gaya jalanan Amerika sepenuhnya di dunia. Semua ciri jenama baharu memberikan kehidupan baharu kepada kod DKNY yang klasik—sementara sentiasa bergaya dan merujuk kepada kepingan ikonik yang menjadi ciri khasnya.

Diambil oleh jurugambar berwawasan Alasdair McLellan dan bergaya oleh Alastair McKimm, kempen itu berlangsung di studio NY yang berani dan grafik, yang membentangkan gambaran jelas bagi identiti visual jenama itu. Kanta McLellan, yang terkenal kerana kelebihannya yang bercita-cita tinggi tetapi asli, mempertingkatkan fesyen sambil menangkap intipati sejati Kaia—keaslian semula jadi yang pasti menarik. “Kaia paling menggambarkan gaya Amerika sepenuhnya yang terkenal dengan DKNY klasik, tetapi dengan tenaga dan semangat baharu,” kata Trey Laird, Pengasas dan Ketua Pegawai Kreatif di Team Laird.

Palet visual kempen ini yang segar menawarkan perspektif baharu, yang mengatasi jalanan bandar. Musim Bunga 2024 menjadi kajian tentang Kaia, New York, dan koleksi itu dalam cahaya yang nyata, mentah, dan canggih. McLellan tidak hanya menangkap fesyen tetapi juga tekstur, pemandangan, dan bunyi New York, yang menceritakan kisah emosi yang universal tentang tenaga dan semangat bandar itu. Sebagai penghormatan kepada warisan papan iklan ikonik DKNY, video kempen itu menghidupkan papan iklan NYC apabila Kaia secara literal melangkah keluar dari dan ke bandar itu, yang melambangkan lonjakan berani menuju masa hadapan.

Ketika DKNY terus berkembang, kempen Musim Bunga 2024 berdiri sebagai saat yang menentukan, yang mencerminkan komitmen jenama itu yang baharu kepada kreativiti, keaslian, dan aksesibiliti global. Sertai DKNY dalam perjalanan transformatif ini, yang meraikan era baharu fesyen yang bergema dengan semangat hari ini dan aspirasi masa hadapan.

“Kempen DKNY akan dilancarkan hari ini di Instagram DKNY kami @DKNY dan secara global melalui campuran media yang pelbagai termasuk cetakan, digital, luar premium dan perkongsian sosial/pempengaruh. Kandungan kempen tambahan akan dilancarkan di saluran Instagram kami sepanjang musim,” kata Jacki Bouza, SVP, Pemasaran dan Komunikasi Global di G-III Apparel Group. 

Koleksi Musim Bunga 2024 boleh didapati secara global di DKNY.com dan di peruncit terpilih.  

Dijernihkan oleh Alasdair McLellan. Bergaya oleh Alastair McKimm. Arah Kreatif oleh Trey Laird. Gaya rambut oleh Anthony Turner. Solekan oleh Diane Kendal.

Tentang G-III Apparel Group, Ltd.
G-III Apparel Group, Ltd. (NasdaqGS: GIII), peneraju global dalam fesyen dengan kepakaran dalam reka bentuk, pensumberan dan pemasaran, memiliki dan melesenkan portfolio lebih daripada 30 jenama terkemuka. Syarikat itu dibezakan merentasi proposisi jenama unik, kategori produk dan titik sentuhan pelanggan. G-III memiliki sepuluh jenama ikonik termasuk, DKNY, Karl Lagerfeld, Donna Karan dan Vilebrequin, dan melesenkan lebih daripada 20 jenama, termasuk Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Nautica, Halston dan lig Sukan Nasional, antara lain.

Untuk pertanyaan media, sila hubungi:
Paula Rosado

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.