Diversiview kini bersepadu dengan API SnapTrade

(SeaPRwire) –   MELBOURNE, Australia, 24 Januari 2024 — Diversiview, alat analisis dan optimisasi portfolio berpangkalan di Australia oleh LENSELL, dengan bangganya mengumumkan perkongsian strategik dengan SnapTrade, pembekal API terkemuka yang menyambungkan akaun broker kepada aplikasi fintech. Kerjasama ini menyederhanakan pengalaman pelabur dengan mengintegrasikan Diversiview ke dalam API SnapTrade, membolehkan pelabur mengakses akaun broker sedia ada mereka secara terus dari platform analitik tanpa perlu pemindahan data.

Konektiviti API SnapTrade yang licin membolehkan akses kepada data akaun pelaburan dan fungsi perdagangan. Perisian analisis dan optimisasi portfolio unik Diversiview, menggunakan algoritma matematik, memberi kuasa kepada pelabur runcit dengan kawalan dan keyakinan sekali yang dahulunya disediakan untuk profesional. Dr. Laura Rusu, Pengasas dan CEO LENSELL, menjangkakan kerjasama ini akan menakrifkan semula cara pengguna terlibat dengan portfolio pelaburan mereka:

“Diversiview komited untuk menyederhanakan pengalaman pelabur dalam aplikasi dan terus meningkatkan ciri-cirinya untuk meningkatkan pengalaman pengguna. Kerjasama kami dengan SnapTrade adalah bukti komitmen ini, memberi kuasa kepada pengguna dengan mendemokrasikan akses kepada wawasan kewangan.”

Dengan perkongsian baharu ini, Diversiview mendapat akses kepada rangkaian SnapTrade yang berkembang.

  • SnapTrade kini menyambung ke lebih 20 broker.
  • Lebih 100,000 akaun terhubung adalah selamat dengan SnapTrade.
  • SnapTrade dipercayai dengan jumlah nilai aset lebih $5b USD.

Penggunaan global Diversiview untuk menjadi alat optimisasi portfolio kini termasuk sekuriti tersenarai dari penukar saham utama seperti ASX, NASDAQ, NYSE, NSE, dan BSE, dan menampung pelaburan khas seperti dana pelaburan persendirian, tunai, hartanah pelaburan, dan deposit tempoh. Perkongsian ini menekankan pertumbuhan LENSELL dalam industri fintech, mewakili lompatan penting dalam meningkatkan pengalaman pelabur di platform mereka.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.