Delta Controls Menang Anugerah Kepemimpinan Strategi Daya Saing Global 2023 Frost & Sullivan untuk Menyampaikan Penyelesaian Pintar Bangunan Internet of Things dan AI yang Luar Biasa yang Meningkatkan Standard Industri Secara Ketara

(SeaPRwire) –   Delta Controls berdiri kukuh di pasaran dengan menyediakan penyelesaian terbaik dan sokongan pelanggan tanpa tandingan yang mempercepatkan pembangunan seluruh Internet of Things dan pasaran penyelesaian pintar bangunan yang ditenagai kecerdasan buatan.

SAN ANTONIO, 22 Januari 2024 — Setelah mengkaji industri penyelesaian pintar bangunan Internet of Things (IoT) dan yang ditenagai kecerdasan buatan, Frost & Sullivan untuk tahun kedua berturut-turut mengiktiraf Delta Controls dengan Anugerah Kepemimpinan Strategi Daya Saing Global 2023. Delta Controls menawarkan penyelesaian pintar bangunan IoT dan yang ditenagai kecerdasan buatan terkini untuk memberdayakan pengendali bangunan global dengan data prestasi menyeluruh dan keupayaan pengurusan jarak jauh.

Produk Delta Controls menyediakan data prestasi menyeluruh bangunan dan membolehkan pengendali untuk mengurus semua aset secara jarak jauh dengan berkesan. Komitmen syarikat terhadap inovasi dan pembangunan berpusatkan pelanggan telah menghasilkan penawaran terkemuka seperti O3 Edge dan Sense, enteliZONE, enteliCLOUD, Earthright Dashboard dan pengawal HVAC generasi seterusnya, Red5. Penyelesaian pintar bangunan IoT dan yang ditenagai kecerdasan buatan terkemuka ini menyediakan data tepat sementara meningkatkan konektiviti, kecekapan, kemudahan guna dan kelenturan.

Julat produk maju membolehkan Delta Controls mencapai kehadiran global yang kukuh dengan rangkaian rakan kongsi di lebih 80 buah negara di seluruh dunia, dan prestasi kewangan luar biasa. Prestasi operasi dan kewangan yang menakjubkan ini memisahkan Delta Controls dalam industri dan menjadikannya pembekal keutamaan dalam pelbagai sektor seperti kesihatan, hospitaliti, pendidikan, dan bangunan rekreasi.

“Walaupun menghadapi pelbagai halangan pasaran dan persekitaran ekonomi yang mencabar, Delta Controls menunjukkan prestasi kewangan positif, mencapai pertumbuhan organik 6% di Amerika Syarikat dan 4% di seluruh dunia pada tahun 2023,” kata Viswesh Vancheeshwar, Prinsipal Industri Pertumbuhan Peluang Analisis Tenaga dan Alam Sekitar di Frost & Sullivan.

Tonggak kejayaan Delta Controls terletak pada strategi pertumbuhan yang tidak mengenal penat lelah dan komitmen yang tidak berbelah bahagi terhadap kepuasan pelanggan. Pakar teknikal dalaman syarikat tersedia 24 jam sehari untuk perundingan dalam talian dan bersemuka untuk menyokong pelanggan dan mengoptimumkan penggunaan penyelesaiannya. Selain itu, pelanggan boleh menghubungi wakil syarikat untuk bantuan melalui penyampaian tiket dalam talian atau percakapan langsung untuk mendapatkan pelan yang disesuaikan dengan keperluan perniagaan mereka.

Lebih-lebih lagi, perbelanjaan R&D syarikat melebihi pelaburan pesaing terdekatnya, membolehkan Delta Controls untuk dengan cepat memperkenalkan inovasi dan membangunkan produk yang sangat berbeza yang menawarkan pemasangan mudah dan penggunaan yang jelas. Akibatnya, pelbagai pelanggan dan rakan kongsi mengiktiraf penyelesaian syarikat untuk kesan perniagaan yang besar. Komitmen ini terhadap pembangunan teknologi dan kecemerlangan perkhidmatan pelanggan menempatkan Delta Controls di garis hadapan industri.

“Penyelesaian terkemuka Delta Controls membolehkan pelanggan untuk mengoptimumkan fungsi bangunan, mencapai pengurusan aset bangunan yang berkesan, dan meletakkan syarikat untuk pertumbuhan pasaran lanjutan,” kata Maksym Beznosiuk, Pensyarah Amalan Terbaik di Frost & Sullivan.

Setiap tahun, Frost & Sullivan menyampaikan anugerah ini kepada syarikat yang telah memanfaatkan kecerdasan persaingan untuk melaksanakan strategi yang berjaya menghasilkan peningkatan lebih besar dalam bahagian pasaran, kedudukan jenama persaingan dan kepuasan pelanggan.

Anugerah Amalan Terbaik Frost & Sullivan mengiktiraf syarikat di pelbagai pasaran serantau dan global untuk menunjukkan pencapaian luar biasa dan prestasi cemerlang dalam kepimpinan, inovasi teknologi, perkhidmatan pelanggan, dan pembangunan produk strategik.

Tentang Frost & Sullivan

Selama enam dekad, Frost & Sullivan telah terkenal di dunia untuk peranannya dalam membantu pelabur, pemimpin korporat, dan kerajaan menavigasi perubahan ekonomi dan mengenal pasti teknologi disruptif, Mega Trends, model perniagaan baru, dan syarikat untuk bertindak, menghasilkan aliran pertumbuhan berterusan untuk memacu kejayaan masa depan..

Tentang Delta Controls

Di garis hadapan sistem automatik bangunan, Delta Controls menyediakan penyelesaian global melalui rangkaian Rakan di lebih 80 negara. Fokus kepada inovasi dan kelestarian telah menjadikan syarikat sebagai pemimpin industri selama lebih 40 tahun. Delta Controls mengeluarkan semua produk di Metro Vancouver, Kanada, menawarkan penyelesaian kawalan yang boleh diharap, mudah digunakan untuk bangunan dalam pasaran komersial, kesihatan, hospitaliti, pendidikan, dan rekreasi.

Tentang Delta Electronics

Delta Electronics, diasaskan pada tahun 1971, merupakan pembekal sistem pintar dan penyelesaian hemat tenaga global dalam bidang automasi perindustrian, automasi bangunan, kuasa telekom, infrastruktur data center, pengecasan EV, tenaga boleh diperbaharui, penyimpanan tenaga dan paparan, untuk membangunkan pembuatan pintar dan bandar lestari. Sebagai warganegara korporat kelas dunia yang dipandu oleh kenyataan misi “Untuk menyediakan penyelesaian bersih dan cekap tenaga untuk masa depan yang lebih baik”, Delta Electronics memanfaatkan kepakaran inti dalam elektronik kuasa tahap tinggi dan model perniagaannya yang tertanam ESG untuk menangani isu-isu alam sekitar utama seperti perubahan iklim. Delta Electronics memberikan perkhidmatan kepada pelanggan melalui pejabat jualan, pusat R & D dan kemudahan pembuatan yang tersebar di lebih 200 lokasi di 5 benua.

Hubungi:
Ashley Weinkauf
P: 210-844-2505
E:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.