Delta Controls dipuji oleh Frost & Sullivan kerana menjamin kualiti dan memastikan penghantaran tepat masa bagi penyelesaian lengkap

(SeaPRwire) –   Pendekatan strategik unik Delta Controls untuk menyediakan penyelesaian di sepanjang rantai nilai BAS telah membawa syarikat itu diiktiraf sebagai rakan industri yang dipercayai.

SAN ANTONIO, 22 Januari 2024 — Untuk tahun kedua berturut-turut,  mengiktiraf Delta Controls dengan Anugerah Syarikat Tahun 2023 Amerika Utara berdasarkan penyelidikan dan analisisnya terhadap industri penyelesaian sistem automatik bangunan. Syarikat itu unggul secara global dalam kejuruteraan dan memudahkan sistem automatik bangunan (BAS) terkemuka. Kerangka perniagaannya memberi tumpuan kepada integriti, kebolehpercayaan dan inovasi, memberi daya saing kepada keperluan khusus pelanggan. Komitmen syarikat terhadap kepuasan pelanggan telah membawanya untuk mencipta barisan produk lengkap perkakasan dan perisian di sepanjang rantai nilai BAS, melindungi kualiti dan memastikan penghantaran tepat masa penyelesaian lengkap.

Perisian enteliWEB Delta Controls menyatukan operasi pengurusan bangunan, membolehkan pelanggan mengawal pelbagai sistem melalui satu antara muka secara masa nyata. Ia menyediakan alat pengurusan kemudahan ramah pengguna dan papan pemuka yang boleh disesuaikan yang membolehkan pengguna membuat keputusan pintar dan berkesan dalam pengurusan tenaga, mengurangkan penggunaan tenaga dan selari dengan matlamat kelestarian.

Viswesh Vancheeshwar, Prinsipal Industri Tenaga dan Alam Sekitar di Frost & Sullivan, menyaksikan, “Manakala pesaing berjuang untuk mengekalkan bekalan semasa gangguan rantai bekalan global, Delta Controls mengurangkan gangguan rantai bekalan dengan bertindak secara praemptif, dengan membuat pelaburan berjuta-juta dolar dalam mesin baru empat kali lebih pantas daripada mesin tradisional. Akibatnya, syarikat itu menggandakan stoknya tahun lalu, menyebabkan peningkatan 150% dalam stok tangan.”

Delta Controls membenarkan pasukan teknologi maklumat dan pengurusan kemudahan untuk memantau, mengendalikan dan mengawal portfolio bangunan di pelbagai geografi melalui satu pandangan tunggal, menyediakan persekitaran pekerja dan pelanggan yang konsisten luar biasa yang membawa kepada produktiviti dan pendapatan yang lebih tinggi. Delta Controls memenuhi keperluan peranti dan perkakasan pelanggannya melalui barisan produk O3 yang revolusioner, memberinya kelebihan saingan.

“Delta Controls mengoptimumkan reka bentuk produknya untuk mengurangkan komponen sukar didapati untuk kepuasan pelanggan. Ia juga melabur dengan berat dalam mesin baru, menggandakan stoknya tahun lalu. Akibatnya, barisan produk Delta Controls boleh dihantar dalam tempoh dua minggu, melindungi pulangan pelaburan yang dioptimumkan dengan nilai luar biasa dalam penjimatan tenaga dan karbon dioksida,” tambah Michelle Funke, Penganalisis Amalan Terbaik di Frost & Sullivan.

Setiap tahun, Frost & Sullivan menyampaikan anugerah Syarikat Tahun kepada organisasi yang menunjukkan kecemerlangan dari segi strategi pertumbuhan dan pelaksanaan dalam bidangnya. Anugerah itu mengiktiraf tahap inovasi yang tinggi dengan produk dan teknologi, dan kepimpinan yang dihasilkan dari segi nilai pelanggan dan penembusan pasaran.

Anugerah Amalan Terbaik Frost & Sullivan mengiktiraf syarikat di pelbagai pasaran serantau dan global untuk menunjukkan pencapaian luar biasa dan prestasi yang unggul dalam kepimpinan, inovasi teknologi, perkhidmatan pelanggan, dan pembangunan produk strategik.

Tentang Frost & Sullivan

Selama enam dekad, Frost & Sullivan telah terkenal di seluruh dunia untuk peranannya dalam membantu pelabur, pemimpin korporat dan kerajaan menavigasi perubahan ekonomi dan mengenal pasti teknologi yang mengganggu, Mega Trends, model perniagaan baru dan syarikat untuk bertindak, yang menghasilkan aliran pertumbuhan berterusan untuk memacu kejayaan masa depan. Hubungi kami: .

Tentang Delta Controls

Di garis hadapan sistem automatik bangunan, Delta Controls menyediakan penyelesaian global melalui rangkaian Rakan di lebih 80 negara. Fokus kepada inovasi dan kelestarian telah membuat syarikat pemimpin industri selama lebih 40 tahun. Delta Controls menghasilkan semua produk di Metro Vancouver, Kanada, menawarkan penyelesaian kawalan yang boleh dipercayai dan ramah pengguna untuk bangunan dalam pasaran komersial, kesihatan, hospitaliti, pendidikan dan rekreasi.

Tentang Delta Electronics

Delta Electronics, diasaskan pada tahun 1971, adalah pembekal sistem pintar dan penjimatan tenaga yang berperanan dalam bidang automasi perindustrian, automasi bangunan, kuasa telekom, infrastruktur data center, pengecas EV, tenaga boleh diperbaharui, penyimpanan tenaga dan paparan, untuk membiakkan pembangunan pembuatan pintar dan bandar lestari. Sebagai warganegara korporat kelas dunia yang dipandu oleh kenyataannya “Untuk menyediakan penyelesaian bersih, cekap tenaga dan inovatif untuk masa depan yang lebih baik”, Delta Electronics memanfaatkan kepakarannya dalam elektronik kuasa cekap tinggi dan model perniagaannya yang tertanam ESG untuk menangani isu-isu alam sekitar utama, seperti perubahan iklim. Delta Electronics memberikan perkhidmatan kepada pelanggan melalui pejabat jualan, pusat R & D dan kemudahan pembuatan yang tersebar di lebih 200 lokasi di 5 benua.

Hubungi:
Ashley Weinkauf
P: 210-844-2505
E:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.