Decibel Melancarkan Sistem Vape Gelung Tertutup ‘Blinker’ Kelas Umum

35 1 Decibel Launches General Admission 'Blinker' Closed Loop Vape System

CALGARY, AB, 4 Okt. 2023 /CNW/ – Decibel Cannabis Company Inc. (the “Company” or “Decibel”) (TSXV: DB) (OTCQB: DBCCF), pengeluar terkemuka produk siap makan cannabis, dengan sukacitanya mengumumkan pelancaran sistem vape gelung tertutup ‘Blinker’ General Admission. Produk-produk ini dijangka boleh dipesan oleh penjual berlesen di British Columbia pada minggu 16 Oktoberth, di Ontario pada 19 Oktoberth, di Saskatchewan pada minggu 23 Oktoberrd, di Alberta pada 3 Novemberrd dan di Manitoba pada pertengahan November.


Decibel Cannabis Logo (CNW Group/Decibel Cannabis Company Inc.)

“Blinker memposisikan Decibel untuk memenuhi permintaan pengguna untuk pengalaman vape yang lebih baik yang menyampaikan perisa yang berani, inovasi pintar, aliran udara dan kebolehpercayaan prestasi terbaik dalam kelasnya” kata Warren Matzelle, Ketua Pemasaran dan Produk. “Sistem vape permainan menukar Blinker menampilkan inovasi terkemuka industri untuk menangani banyak kesakitan pengguna dengan produk vape yang ada di pasaran hari ini. Blinker membolehkan pengguna fokus untuk menikmati pengalaman vape yang menyenangkan dan bebas masalah.”

Decibel mengalu-alukan anda untuk menerokai lebih lanjut tentang masa depan vaping dengan sistem vape gelung tertutup General Admission Blinker, sila lawati www.generaladmission.ca/blinker

Produk awal yang dijangka dilancarkan untuk sistem Blinker General Admission adalah:

  • Tiger Blood 0.95g pod vape
  • Peach Rizz 0.95g pod vape
  • 5 Loco 0.95g pod vape
  • Essentials Mixer Pack 4×0.28 pod vape
  • Social Sampler Pack 4×0.28g pod vape
  • Bateri Vape Blinker

Ciri-ciri utama Sistem Blinker General Admission termasuk:

  • Persediaan perisa dan SKU awal yang besar di mana pengguna telah menunjukkan kesukaan mereka dalam format lain seperti pra-gulungan infused, kartrij vape 510 dan makanan
  • Pod vape Blinker akan ditetapkan harga selaras dengan kartrij vape 510 General Admission yang sedia ada
  • Bateri vape Blinker akan ditetapkan harga selaras dengan bateri 510 standard, menjadikan sistem setanding dalam kos untuk pengguna
  • Teknologi pod pintar mengurangkan masalah vape yang biasa seperti penyumbatan dan kebocoran, dengan aliran udara, pengeluaran wap dan perisa terbaik dalam kelas
Perihal Decibel

Decibel adalah syarikat cannabis yang berfokus kepada pengguna yang komited untuk menyampaikan produk yang menggembirakan pelanggan melalui komitmen terhadap inovasi dan kualiti produk yang kukuh. Jenama terkemuka termasuk General Admission, Qwest dan Vox adalah antara portfolio yang dijual di seluruh Kanada dan mula meluaskan ke negara-negara baru untuk mewujudkan jejak global. Decibel mengendalikan kemudahan pemprosesan dan pembuatan di Calgary, Alberta, dan dua kemudahan penanaman di Creston, British Columbia, dan Battleford, Saskatchewan.

TSX Venture Exchange dan Perkhidmatan Penyedia Peraturannya (seperti yang ditakrifkan dalam dasar TSX Venture Exchange) tidak menerima tanggungjawab untuk kecukupan atau ketepatan pelepasan ini.

Maklumat Prospektif

Siaran akhbar ini mengandungi “maklumat prospektif” dan “penyataan prospektif” (secara kolektif, “penyataan prospektif”) dalam erti kata perundangan sekuriti Kanada yang berkenaan. Semua penyataan, selain daripada penyataan fakta sejarah, adalah penyataan prospektif dan berdasarkan jangkaan, anggaran dan unjuran pada tarikh siaran akhbar ini. Sebarang penyataan yang melibatkan perbincangan tentang ramalan, jangkaan, kepercayaan, rancangan, unjuran, objektif, andaian, peristiwa atau prestasi masa depan (kerap kali tetapi tidak semestinya menggunakan frasa seperti “menjangkakan”, atau “tidak menjangka”, “dijangka”, “menjangkakan” atau “tidak menjangkakan”, “merancang”, “bajet”, “dijadualkan”, “ramalan”, “menganggarkan”, “percaya” atau “berhasrat” atau variasi frasa-frasa tersebut atau menyatakan bahawa tindakan tertentu, peristiwa atau keputusan “mungkin” atau “boleh”, “akan”, “mungkin” atau “akan” diambil untuk berlaku atau dicapai) bukanlah penyataan fakta sejarah dan mungkin merupakan penyataan prospektif.

Dalam siaran akhbar ini, penyataan prospektif berkaitan, antara lain, strategi, fokus dan nilai Syarikat; jangkaan Syarikat tentang bila sistem vape gelung tertutup Blinker akan tersedia untuk dipesan oleh penjual berlesen di provinsi tertentu; manfaat yang dijangka diperoleh daripada sistem vape gelung tertutup Blinker; produk awal yang dijangka dilancarkan untuk sistem vape gelung tertutup Blinker; jangkaan MSRP bateri vape Blinker; jangkaan Decibel bahawa sistem vape gelung tertutup Blinker akan mengubah kategori vape; jangkaan Decibel berkenaan kesan pelancaran produk baru terhadap perniagaan Syarikat; jangkaan Decibel mengenai maklum balas pasaran, industri dan pengguna berkaitan sistem vape gelung tertutup Blinker; dan pelan perniagaan dan jangkaan lain.

Penyataan prospektif semestinya berdasarkan sejumlah anggaran dan andaian yang, walaupun dianggap munasabah, tertakluk kepada risiko, ketidakpastian dan faktor lain yang diketahui dan tidak diketahui yang mungkin menyebabkan keputusan dan peristiwa masa depan yang sebenar berbeza secara material daripada yang dinyatakan atau tersirat oleh penyataan prospektif tersebut. Faktor-faktor sedemikian termasuk, tetapi tidak terhad kepada: pemenuhan semua keperluan peraturan antarabangsa, termasuk ujian produk yang berkenaan; risiko berkaitan kelewatan; perubahan peraturan lain dan impak; keperluan modal; impak pembinaan; keperluan pemindahan; peristiwa makro-ekonomi global, keadaan dan faktor; keupayaan untuk mendapatkan dan mengekalkan lesen untuk produk runcit cannabis; semakan kemudahan pengeluaran Syarikat oleh Health Canada dan pengekalan lesen (termasuk sebarang pindaan) daripada Health Canada berkenaan dengannya; perkembangan perundangan dan kawal selia masa depan yang melibatkan cannabis, peraturan eksport antarabangsa; ketidakupayaan untuk mengakses modal mencukupi dari sumber dalaman dan luaran, dan/atau ketidakupayaan untuk mengakses modal yang mencukupi mengikut terma yang menguntungkan; pasaran buruh secara umum dan keupayaan untuk mengakses, mengambil dan mengekalkan pekerja; perniagaan am, ekonomi, persaingan, politik dan ketidakpastian sosial; kelewatan atau kegagalan untuk menerima kelulusan lembaga, kawal selia atau lain-lain, termasuk sebarang kelulusan TSX Venture Exchange, seperti yang berkenaan; dan risiko bahawa produk sistem vape gelung tertutup Blinker mungkin tidak boleh dipesan oleh penjual berlesen apabila dijangka.