Datasea Membuat Perjanjian dengan Syarikat Pemasaran Amerika Syarikat untuk Mempromosikan dan Memasarkan Produk Inovatif Akustik Pintar

(SeaPRwire) –   Perjanjian ini dijangka akan meluaskan skop DTSS di Amerika Syarikat dan meningkatkan jualan produk

BEIJING, 19 Januari 2024 — Datasea Inc. (NASDAQ: DTSS) (“Datasea” atau “Syarikat”), yang terlibat dalam segmen perniagaan akustik pintar Amerika Syarikat dan teknologi mesej 5G China, hari ini mengumumkan bahawa anak syarikatnya yang beroperasi di Delaware, Datasea Acoustics LLC, telah menandatangani perjanjian pemasaran dan promosi jualan ( “Perjanjian”) dengan Meglio Interiors LLC (“Meglio”), berpusat di Chamblee, Georgia, untuk membangunkan, mempromosikan dan mengedarkan produk akustik pintar Syarikat di Amerika Syarikat. Datasea merancang untuk menubuhkan jalur pengeluaran dalam masa terdekat untuk produk akustik pintarnya di AS, dengan Meglio berkhidmat sebagai salah satu pengedar utama produk tersebut. Perjanjian itu mempunyai tempoh awal dua tahun.

Meglio mempunyai saluran jualan termasuk Atlanta, Dallas dan New Jersey dan pengalaman meluas dalam meningkatkan jualan untuk pelanggannya di AS. Meglio mempunyai pengetahuan dalam pembangunan perniagaan, pemasaran, jualan, pembinaan jenama, dan pembangunan saluran di pasaran perabot AS, yang Syarikat percaya sesuai untuk produk kesihatan rumah Syarikat termasuk mesin pensterilan udara, peranti penghilang bau bilik mandi dan almari, serta produk penambah tidur.

Puan Zhixin Liu, CEO Datasea, berkata: “Kami percaya bahawa Perjanjian ini akan meluaskan pemasaran dan jualan produk akustik pintar kami dan memperkenalkan produk kesihatan rumah ke pasaran AS yang akan mempercepatkan pertumbuhan jualan kami. Perjanjian ini dirancang untuk meningkatkan penetrasi kami ke pasaran baru di seluruh dunia dan memperkenalkan produk kami kepada pengguna yang secara berkesan menangani keperluan kesihatan dan hidup seharian. Kami menjangka bahawa, hasil daripada kerjasama kami dengan Meglio, skop produk akustik pintar kami akan berkembang dan kami akan mengalami permintaan yang meningkat untuk produk kami.”

Mengenai Datasea Inc.

Datasea Inc. (“Datasea”) adalah pembekal terkemuka untuk produk, perkhidmatan dan penyelesaian untuk pelanggan perniagaan dan runcit dalam industri yang berinovasi dan berkonvergensi, Akustik Pintar dan mesej 5G, memberi tumpuan khusus kepada teknologi bunyi ultrasonik, infrabunyi dan bunyi arah. Teknologi R & D maju Syarikat berfungsi sebagai tulang belakang dan infrastruktur teras untuk produknya. Segmen Mesej 5Gnya beroperasi pada platform awan berdasarkan AI. Datasea memanfaatkan teknologi terkini dalam akustik pintar, menggunakan sterilisasi ultrasonik untuk memerangi virus dan mencegah jangkitan manusia, dan juga sedang membangunkan inovasi dalam bunyi arah dan kosmetologi perubatan ultrasonik. Pada Julai 2023, Datasea menubuhkan anak syarikat milik penuh, Datasea Acoustics LLC, di Delaware, dalam langkah strategik untuk menandakan kehadiran globalnya. Ini menunjukkan komitmen Datasea terhadap Akustik Pintar dan niatnya untuk menawarkan penyelesaian akustik terkemuka ke pasaran AS. Untuk maklumat lanjut, sila lawati: .

Nota Berkaitan Pernyataan Prospektif

Kenyataan media ini mengandungi pernyataan prospektif dalam maksud Seksyen 21E Akta Bursa Sekuriti 1934 dan seperti yang ditakrifkan dalam Akta Pembaikan Undang-Undang Sekuriti Swasta AS 1995. Pernyataan prospektif ini boleh dikenal pasti dengan istilah “akan”, “dijangka”, “mengantisipasi”, “masa depan”, “berniat”, “merancang”, “percaya”, “menganggarkan”, “sasaran”, “ke hadapan”, “objektif” dan istilah serupa. Kenyataan sedemikian berdasarkan jangkaan pengurusan terhadap prestasi, kondisi pasaran dan operasi semasa, dan berkaitan dengan peristiwa yang melibatkan risiko yang diketahui atau tidak diketahui dan faktor ketidakpastian lain, semuanya sukar diramal dan di luar kawalan Datasea, yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar, prestasi atau pencapaian Datasea (termasuk faedah yang dijangka kepada Datasea seperti yang dinyatakan di sini) berbeza secara material dan tidak menggalakkan daripada keputusan yang dijangka yang terkandung atau tersirat dalam pernyataan prospektif. Maklumat lanjut mengenai risiko, ketidakpastian atau faktor ini termasuk dalam penyataan Datasea dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa AS, yang tersedia di . Datasea tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemaskini sebarang pernyataan prospektif hasil daripada maklumat baru, peristiwa masa depan atau lain-lain, kecuali yang diperlukan di bawah undang-undang.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.