Crexendo® Menerima Anugerah Kepemimpinan Strategi Persaingan Frost & Sullivan 2024 untuk Keunggulan dalam Komunikasi Awan

(SeaPRwire) –   Crexendo® membolehkan pembekal perkhidmatan mengambil alih sepenuhnya pemilikan dan kawalan model komersial pelanggan mereka dan beroperasi pada margin keuntungan yang lebih besar daripada kebanyakan penyelesaian pesaing.

SAN ANTONIO, Jan. 23, 2024 —  baru-baru ini mengkaji industri platform komunikasi awan pembekal perkhidmatan dan, berdasarkan penemuannya, mengiktiraf dengan Anugerah Strategi Persaingan 2024 Utara Amerika. Crexendo, Inc. (NASDAQ: CXDO) ialah pembekal terkemuka platform dan perkhidmatan komunikasi awan yang kini menyokong lebih empat juta pengguna akhir. Syarikat ini khusus dalam Perkhidmatan-Sebagai-Perkhidmatan Komunikasi Bersatu (UCaaS), Pusat-Panggilan-Sebagai-Perkhidmatan (CCaaS) serta Perkhidmatan-dan-Platform-Sebagai-Perkhidmatan Komunikasi (CPaaS) pada satu platform.

“Seorang pelopor dalam landskap komunikasi awan, Crexendo® mempamerkan kadar pertumbuhan tertinggi di kalangan pembekal pihak ketiga platform Amerika Utara dengan peningkatan menakjubkan 36% dalam tempat duduk (pengguna) pada 2023—hampir ganda purata industri yang dianggarkan Frost & Sullivan ialah 19%”, kata Elka Popova, Naib Presiden Penyelidikan Kerja Berhubungkan di Frost & Sullivan. “Terutamanya, dalam suku ketiga 2023, Crexendo® melaporkan pertumbuhan pendapatan tahun ke tahun yang memberangsangkan 52%, menandakan perjalanan kejayaan dan inovasi yang mantap dalam dunia komunikasi berasaskan awan.”

Dalam langkah berani menuju masa depan, pembekal penyelesaian komunikasi awan yang inovatif sedang melancarkan penyelesaian bersepadu yang mengubah permainan. Menghubungkan pejabat belakang ke pejabat hadapan, meningkatkan produktiviti ejen dan pekerja syarikat. Memimpin cabaran, Crexendo® memberdayakan pembekal dengan pendekatan yang menarik—memanfaatkan satu platform untuk menyampaikan penyelesaian UCaaS, CCaaS dan CPaaS yang terpadu dengan licin. Dalam landskap di mana pesaing menghadkan pembekal dengan keperluan pemrandaan yang kaku, Crexendo menonjol, memelihara kebebasan pembekal dan membolehkan penciptaan ekuiti jenama yang kuat.

“Kami benar-benar terhormat menerima Anugerah Kepemimpinan Strategi Persaingan 2024 Frost & Sullivan. Pengiktirafan ini mencerminkan komitmen kami yang tidak berbelah bahagi terhadap inovasi dan kecemerlangan. Terdapat sebab kenapa kami merupakan pembekal platform yang paling pesat berkembang dan ia adalah kerana kami sentiasa berinovasi dan bekerja dengan lesen kami sebagai rakan kongsi. Crexendo mengambil pendekatan yang revolusioner. Tidak seperti kebanyakan pembekal platform yang terikat kepada caj tempat duduk, penyelesaian perisian Crexendo mengganggu norma dengan menetapkan harga perisian berdasarkan sesi serentak. Langkah pembaharuan ini membebaskan pembekal perkhidmatan daripada sekatan harga, memberi mereka kebebasan untuk menyesuaikan penyelesaian mereka dengan fleksibiliti tanpa sebelumnya,” kata Jeff Korn, CEO Crexendo. “Crexendo memberdayakan pembekal untuk menetapkan harga dan pakej tawaran yang sepadan sepenuhnya dengan keperluan unik asas pelanggan mereka, mendefinisikan semula landskap kemampuan dan inovasi, serentak memberikan teknologi terkini dan sokongan pelanggan tanpa tandingan.”

“Objektif Crexendo adalah untuk berinovasi secara berterusan untuk memberdayakan rakan kongsi dan pelanggannya. Walau bagaimanapun, ia bertujuan untuk berbuat demikian dengan cara tidak mengganggu, dengan menyediakan pilihan pelaksanaan yang fleksibel kepada rakan kongsi dan kebebasan untuk memupuk dan menetapkan harga keupayaan seperti yang difikirkan sesuai untuk kes gunaan khusus mereka,” menambah Popova.

Setiap tahun, Frost & Sullivan menyampaikan anugerah ini kepada syarikat yang telah memanfaatkan kecerdasan persaingan untuk berjaya melaksanakan strategi yang menghasilkan bahagian pasaran yang lebih kuat, kedudukan jenama persaingan dan kepuasan pelanggan.

Anugerah Amalan Terbaik Frost & Sullivan mengiktiraf syarikat di pelbagai pasaran serantau dan global untuk menunjukkan pencapaian luar biasa dan prestasi unggul dalam kepimpinan, inovasi teknologi, perkhidmatan pelanggan, dan pembangunan produk strategik.

Mengenai Frost & Sullivan

Selama enam dekad, Frost & Sullivan terkenal dengan peranan membantu pelabur, pemimpin korporat dan kerajaan menavigasi perubahan ekonomi dan mengenal pasti teknologi mengganggu, Mega Trends, model perniagaan baharu dan syarikat untuk bertindak, menghasilkan aliran berterusan peluang pertumbuhan untuk memacu kejayaan masa depan. .

Hubungi:

Ashley Weinkauf
P: 210-844-2505
E:  

Mengenai Crexendo

Crexendo, Inc. merupakan pembekal terkemuka anugerah untuk platform komunikasi awan dan perkhidmatan, kolaborasi video dan perkhidmatan IT terurus yang direka untuk menyediakan penyelesaian kelas enterprise awan untuk mana-mana saiz perniagaan. Penyelesaian kami sekarang menyokong lebih empat juta pengguna akhir secara global.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.