Compugen Menerima Kara Rudy sebagai Naib Presiden, Pemasaran

(SeaPRwire) –   RICHMOND HILL, ON, Jan. 22, 2024 — Compugen Inc., syarikat teknologi swasta terbesar dan beroperasi di negara ini, dengan sukacitanya mengumumkan Kara Rudy telah secara rasmi menyertai Compugen Inc. sebagai Naib Presiden Pemasaran baharu, berkuat kuasa 1 Januari. MarketDesign telah dimasukkan ke dalam Kumpulan Syarikat Compugen dalam satu langkah strategik yang mencerminkan komitmen bersama terhadap pentingnya pembezaan jenama, penyelarasan organisasi, dan strategi digital dalam industri IT.

“Saya percaya teknologi akan terus mengubah pengalaman manusia kita,” kata Harry Zarek, Presiden + Pengasas Compugen Inc. “Penyerapan MarketDesign Consulting membawa perspektif yang lebih tinggi untuk strategi digital dan wawasan pasaran kepada Kumpulan Syarikat Compugen. Kami melihat perluasan dalam kepakaran domain ini sebagai pemangkin untuk memaparkan kuasa yang kami bawa sebagai Teknologi Sekutu.”

Instrumental dalam untuk Compugen Inc. yang dilancarkan pada akhir 2023, Kara dan pasukannya di MarketDesign telah berkhidmat sebagai perunding yang bekerja rapat dengan Compugen Inc. selama dua tahun. “Selepas proses carian yang mendalam dan penilaian meluas, bakat dan kemahiran yang kami temui di MarketDesign tidak dapat ditandingi,” menurut Terry Mirza, Ketua Jabatan Penjualan dan Pemasaran di Compugen Inc. “Memperkemas kedudukan Kara di sini di Compugen akan meningkatkan momentum dan pasaran kami ketika kami terus berkembang.”

Seorang usahawan terkemuka, Kara membawa perspektif unik bekerja dalam dan untuk syarikat teknologi selama hampir dua dekad. Beliau telah menerima pengiktirafan sebagai pemasar IT kelas terbaik, bekerjasama dengan pengedar IT, VAR, MSP dan organisasi SaaS untuk mencipta kesan jenama dan memacu pertumbuhan. Beliau mengasaskan MarketDesign pada 2018, menukarnya daripada syarikat permulaan ke syarikat jutaan dolar dalam tempoh lima tahun, dan dengan bangganya menyumbang hampir $30,000 untuk penyelidikan kanser sepanjang tempohnya. Kara ialah seorang isteri, ibu, jurulatih dan mentor, dan baru-baru ini dihormati sebagai penerima 40 Di Bawah 40 di kampung halamannya di Central New York.

“Terdapat peralihan utama yang berlaku dalam pemasaran dan teknologi dalam lima tahun kebelakangan ini dengan banyak pemain utama menyatukan kepimpinan pemikiran dengan wawasan perniagaan,” kata Kara. “Data adalah benang yang menghubungkan. Ia sangat penting untuk membiarkan data memberitahu kita kisah yang kita beritahu kepada dunia. Saya bersemangat untuk terus menyokong Compugen Inc., dan menyertai Kumpulan Syarikat Compugen dalam kapasiti rasmi. Saya percaya pemimpin hebat membina syarikat hebat dan saya terhormat untuk menjadi sebahagian daripada kisah Compugen.”

Bertanggungjawab kepada Terry, Kara akan mengeratkan hubungan merentasi pasukan, jabatan, rakan kongsi dan pemangku kepentingan dengan fokus kepada pemasaran moden dan membina strategi keluaran pasaran berasaskan data. Kara akan terus menjadi pemegang syer syarikat di MarketDesign, mengekalkan peranannya sebagai Ketua Pegawai Eksekutif + Ahli Lembaga, sambil mengambil peranan sebagai Ketua Pegawai Pemasaran di Compugen Systems Inc. di AS untuk menyokong peluang pertumbuhan bersama merentasi Amerika Utara.

Mengenai Compugen Inc.
Sebagai syarikat teknologi terbesar dan beroperasi secara persendirian di Kanada, kami membantu organisasi merealisasikan kemungkinan baru. Untuk memodenkan industri, mentransformasikan perniagaan, menghubungkan masyarakat, dan memacu perubahan yang bermakna, kami perlu berfikir lebih besar, mencapai lebih luas, dan bertindak lebih berani. Melalui pengetahuan, rasa ingin tahu dan kerjasama, Compugen membantu organisasi menyampaikan pengalaman melalui reka bentuk. Inilah maknanya menjadi berpusatkan manusia dan dikuasai teknologi. Dapatkan sekutu dalam perjalanan teknologi anda. Lawati untuk memulakannya sekarang.

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.