Coin Dragon melancarkan pengiraan syiling TANPA YURAN dengan rakan-rakan e-Voucher

(SeaPRwire) –   HONG KONG, Jan. 26, 2024 — Coin Dragon Limited (CDL) telah secara rasmi mengumumkan pelancarannya untuk pengiraan syiling TANPA YURAN di rangkaian kiosknya di Hong Kong. Pengguna kini boleh menukar nilai wang syiling HKD fizikal mereka ke dalam pelbagai e-voucher daripada pengedar terkemuka, termasuk pasar raya, restoran, penghantaran makanan, dan membeli-belah dalam talian tanpa membayar sebarang yuran perkhidmatan. Untuk menikmati pengiraan syiling tanpa yuran di kiosk Coin Dragon, pengguna dikehendaki memuat turun “Dragon Rewards”, aplikasi mudah alih baru yang dicipta oleh pasukan Coin Dragon, yang membolehkan penukaran dan penebusan e-voucher. Kiosk Coin Dragon juga membenarkan pengguna untuk mendepositkan syiling ke Nilai Tambah Octopus, kebanyakan akaun bank, dan beberapa e-dompet seperti AlipayHK, dengan yuran perkhidmatan dikenakan. 

“Pelancaran Coin Dragon untuk pilihan tanpa yuran yang menarik seperti e-voucher sentiasa tinggi permintaannya dan mengambil masa bertahun-tahun untuk dibangunkan berdasarkan pertumbuhan teknologi e-voucher pengedar,” kata Richard Kollen, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Coin Dragon Limited. “Memiliki pilihan deposit syiling yang menarik dibayar dan tanpa yuran di kiosk kami adalah penting untuk memberi pilihan yang baik kepada semua orang dengan syiling di Hong Kong

Dilancarkan pada tahun 2017, Coin Dragon kini mempunyai lebih daripada 110 kiosk awam Coin Dragon merentasi Hong Kong, dan masih mengharapkan untuk menambah lebih banyak lokasi tahun ini. “Richard Kollen. “Untuk memaksimumkan kemudahan, kami sedang aktif mencari lebih ramai rakan kongsi dan lokasi untuk membawa perkhidmatan kami lebih dekat lagi dengan lebih ramai orang yang tinggal di Hong Kong.”

Syarikat induk Coin Dragon, Dragon Technology Global Pte. Ltd., baru-baru ini juga berjaya melancarkan beberapa kiosk di Singapura dan Bangkok. Maklumat lanjut mengenai perkhidmatan dan lokasi kiosk boleh didapati di .

Mengenai Coin Dragon Limited
Coin Dragon Limited ditubuhkan pada tahun 2017, dan menjadi anak syarikat Dragon Technology Global Pte. Ltd, yang menyelia semua anak syarikat tempatan yang mengendalikan kiosk deposit syiling borong Coin Dragon di Hong Kong, Singapura, dan Bangkok. Misi Coin Dragon Limited adalah untuk menyediakan akses awam di Hong Kong, kepada nilai digital yang mudah, termasuk top-up, bayaran bil, kredit e, deposit bank, e-voucher, dan lebih banyak lagi. Sejak 2017, Coin Dragon telah melebihi memberikan 2.5 juta transaksi kepada lebih daripada 750,000 orang di Hong Kong.

Direktori Aset Imej:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.