Cognizant Melaksanakan Teknologi Amazon’s Just Walk Out untuk Persatuan Pelajar Institut Teknologi Canberra

(SeaPRwire) –   Kerjasama dengan CITSA menyediakan teknologi untuk membolehkan akses hampir 24/7 bagi pelajar di kedai Persatuan Pelajar

SYDNEY, Jan. 31, 2024 —  (Nasdaq: CTSH), salah satu syarikat perkhidmatan profesional terkemuka di dunia, hari ini mengumumkan bahawa ia telah dilantik oleh Persatuan Pelajar Institut Teknologi Canberra (CITSA) untuk penyepaduan sistem dan sokongan pembayaran untuk teknologi Amazon’s Just Walk Out di kedai Café Yala Plus Persatuan Pelajar. CITSA merupakan penyedia pendidikan pertama untuk melaksanakan teknologi ini di Hemisfera Selatan.

“Teknologi Amazon’s Just Walk Out memberi manfaat kepada semua pelajar CIT, terutamanya mereka yang belajar di luar waktu perniagaan yang biasa,” kata Andrew Scotford, CEO Persatuan Pelajar CIT. “Banyak pelajar CIT menyeimbangkan kerja, pengajian, dan latihan, jadi fleksibiliti dan kebolehgunaan adalah penting. Banyak pelajar yang tinggal di kampus CIT Bruce kekurangan akses mudah ke kedai-kedai berhampiran. Café YalaPlus kini menawarkan akses yang mudah ke makanan, minuman, dan barang-barang asas yang lain.”

Penggiliran berterusan teknologi Just Walk Out di institusi pendidikan Australia mewakili peluang pertumbuhan strategik bagi Cognizant untuk menunjukkan keupayaan baru dalam sektor yang dijangka berkembang dengan pesat. Cognizant membantu organisasi melaksanakan dan menyampaikan penyelesaian teknologi yang direka untuk meningkatkan pengalaman pelanggan dan menyokong pertumbuhan yang pesat sambil mengurangkan risiko ketidakselarasan teknologi.

Penyelesaian ini akan mengurangkan gesekan pembayaran dan meningkatkan pengalaman membeli sambil menyederhanakan pengurusan stok bagi Persatuan Pelajar. Teknologi Just Walk Out direka untuk mengubah pengalaman runcit dengan memanfaatkan teknologi maju seperti kecerdasan buatan seperti penglihatan komputer dan pembelajaran mendalam, termasuk AI generatif, untuk mencipta pengalaman membeli tanpa gesekan.

“Kami gembira telah dipilih oleh CITSA untuk menyampaikan teknologi ini untuk meningkatkan pengalaman membeli pelajar,” kata Rob Marchiori, ketua Australia di Cognizant. “Dengan mengotomatiskan proses pembayaran, Persatuan Pelajar boleh menawarkan akses hampir 24 jam ke sumber kedai yang diperlukan pelajar untuk terus fokus pada pengajian mereka. Ini merupakan bukti fokus Cognizant yang kuat pada pelaksanaan teknologi yang sesuai dan direka untuk meningkatkan pengalaman pelanggan.”

“Kami mengucapkan tahniah kepada Persatuan Pelajar Institut Teknologi Canberra atas peningkatan pengalaman pelajar kampus dengan teknologi pembayaran tanpa daftar terkini,” kata Jon Jenkins, naib presiden teknologi Just Walk Out di Amazon. “Kami gembira bekerjasama dengan Persatuan Pelajar untuk memperkenalkan teknologi Just Walk Out di Café YalaPlus, pelaksanaan pertama jenisnya di institusi pendidikan tinggi di Hemisfera Selatan. Teknologi Just Walk Out Amazon akan menyediakan tahap kemudahan yang baru kepada pelajar, membolehkan mereka dengan mudah mengakses minuman siang dan malam.”

Mengenai Cognizant 
Cognizant (Nasdaq: CTSH) merekabentuk perniagaan moden. Kami membantu pelanggan kami memodenkan teknologi, mereka bentuk semula proses dan mentransformasikan pengalaman supaya mereka dapat terus ke hadapan dalam dunia kami yang sentiasa berubah. Bersama, kami meningkatkan kehidupan seharian. Lihat bagaimana di  atau @cognizant.

Mengenai Canberra Institute of Technology
Canberra Institute of Technology mempunyai sejarah yang menakjubkan dalam menyediakan pendidikan teknikal dan lanjutan di ACT dan kawasan sekitarnya. Hari ini, ia melatih kira-kira 20,000 pelajar setiap tahun, menyentuh lebih banyak kehidupan selepas sekolah menengah daripada mana-mana institusi pengajian tinggi lain di ACT.

Persatuan Pelajar Institut Teknologi Canberra (CITSA) adalah badan pelajar rasmi yang mewakili populasi pelajar pelbagai di Institut Teknologi Canberra (CIT). Dengan komitmen bersemangat terhadap kebajikan pelajar, perwakilan, dan pembinaan komuniti, CITSA memainkan peranan penting dalam meningkatkan pengalaman pelajar di CIT. CITSA komited untuk meningkatkan pengalaman pelajar melalui advokasi, sokongan, dan pelbagai acara dan aktiviti. Persatuan ini didedikasikan untuk memberdayakan pelajar untuk masa depan cerah.

Untuk maklumat lanjut, hubungi:

EMEA / APAC / Americas:

Christina Schneider 

 

India:

Rashmi Vasisht                        

 

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.