Coastal Credit Union Perbaharui Perkongsian dengan CUSO Financial Services

51 Coastal Credit Union Renews Partnership with CUSO Financial Services

$4.8 Bilion Kredit Union Menekankan Pengalaman dan Perkhidmatan Peribadi untuk Pembaharuan

SAN DIEGO dan RALEIGH, N.C., 3 Okt. 2023 — CUSO Financial Services, L.P. (CFS), anak syarikat Atria Wealth Solutions, Inc. (Atria) dengan sukacitanya mengumumkan pembaharuan perjanjian dengan Coastal Credit Union (Coastal) yang berpusat di North Carolina. Ditubuhkan pada 1967, Coastal kini melayani lebih daripada 331,000 ahli dengan lebih daripada $4.8 bilion aset.

“Kami mempunyai pengalaman yang sangat positif dengan CFS sepanjang 12 tahun lalu, jadi memperbaharui perkongsian kami adalah keputusan terbaik buat kami. Dengan CFS, kami mendapat pakej lengkap – akses kepada pemimpin, penyelesaian inovatif untuk profesional kewangan kami yang memberi kuasa kepada mereka untuk memberikan pengalaman ahli yang luar biasa dan sokongan yang kami perlukan untuk berkembang di pasaran. Ia telah menjadi menang-menang buat kami semua dan kami tidak sabar untuk melihat apa yang akan datang dalam beberapa tahun akan datang,” kata Tyler Grodi, CEO Coastal.

“Sudah menjadi suatu kehormatan bekerja bersama Coastal dan pertumbuhan yang berjaya mereka 12 tahun lalu dan kami teruja untuk meneruskan perkongsian kami. Kami adalah pemimpin dalam industri pengurusan kekayaan kerana kami memahami nilai kredit union dan profesional kewangan membawa kepada komuniti di mana mereka berada. Kami disokong oleh hampir 30 tahun pengalaman, pasukan inovator berbakat dan penyelesaian boleh ubah suai seperti UnioTM dan Clear1 yang mewujudkan kecekapan program dan memperdalam hubungan antara ahli dan profesional kewangan. Kami menghargai keyakinan Coastal terhadap kami dan teruja untuk terus membina kejayaan mereka,” kata Kevin Mummau, Ketua Bersama saluran Institusi Kewangan Atria.

CFS menyediakan rangka kerja komprehensif untuk bimbingan pengurusan kekayaan holistik melalui platform yang memenangi anugerah, alat, latihan, pengawasan pematuhan dan sokongan peribadi, semuanya bertujuan untuk membantu program pelaburan berjaya.

Perihal CUSO Financial Services, L.P.
CUSO Financial Services, L.P. (CFS) dan Sorrento Pacific Financial, LLC (SPF) adalah broker-dealer perkhidmatan penuh, penasihat pelaburan dan anak-anak syarikat Atria Wealth Solutions dengan lebih daripada $40 bilion aset di bawah pentadbiran. Ditubuhkan pada 1997, CFS dan SPF mengkhusus dalam menempatkan, menyokong dan menyediakan penyelesaian pengurusan kekayaan disesuaikan kepada lebih daripada 200 bank dan kredit union dengan menyampaikan satu set canggih alat, perkhidmatan dan keupayaan untuk program pengurusan kekayaan. Untuk maklumat lanjut mengenai CFS, SPF dan Atria Wealth Solutions, layari atriawealth.com.

Perihal Coastal Credit Union
Coastal Credit Union beribu pejabat di Raleigh, NC, dengan aset lebih daripada $4.8 bilion. Dengan 24 lokasi di seluruh tengah North Carolina, kredit union melayani lebih daripada 331,000 ahli. Anda boleh mempelajari lebih lanjut tentang Coastal dengan melayari laman web mereka di https://www.coastal24.com/.

MAKLUMAT PERHUBUNGAN
Haven Tower Group
Julian Arenzon
424 317 4861
jarenzon@haventower.com

SUMBER CUSO Financial Services, L.P.