CHIPMOS MENEDAR KONFRENSI PEMANGGILAN KUARTER KEEMPAT DAN TAHUN PENUH 2023

(SeaPRwire) –   HSINCHU, Jan. 23, 2024 /PRNewswire-FirstCall/ — ChipMOS TECHNOLOGIES INC. (“ChipMOS” atau “Syarikat”) (Bursa Saham Taiwan: dan NASDAQ: IMOS), pembekal terkemuka perkhidmatan pengumpulan dan ujian semikonduktor luaran (“OSAT”), hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan suku keempat dan tahun penuh 2023 dan menganjurkan persidangan panggilan selepas pasaran ditutup di Bursa Saham Taiwan pada Khamis, 22 Februari 2024.

Pelabur dan penganalisis digalakkan menyertai menggunakan nombor talian yang dinyatakan di bawah. Webcast dan ulangan akan tersedia di laman web Syarikat.

Tarikh: Khamis, 22 Februari 2024
Masa: 3:00PM Taiwan (2:00AM New York)
Nombor Talian: +886-2-3396 1191
Kata Laluan: 1415022 #

Webcast dan Ulangan:
Ulangan: Bermula Kira-kira 2 jam selepas panggilan langsung berakhir

Bahasa: Mandarin

Nota: Satu transkrip akan disediakan di laman web Syarikat dalam bahasa Inggeris berikutan persidangan panggilan untuk memastikan ketelusan, dan untuk memudahkan pemahaman yang lebih baik tentang keputusan kewangan dan alam persekitaran Syarikat.

Mengenai ChipMOS TECHNOLOGIES INC.:

ChipMOS TECHNOLOGIES INC. (“ChipMOS” atau “Syarikat”) (Bursa Saham Taiwan: dan NASDAQ: IMOS) () ialah pembekal utama perkhidmatan pengumpulan dan ujian semikonduktor luaran. Dengan kemudahan terkemuka di Hsinchu Science Park, Hsinchu Industrial Park dan Southern Taiwan Science Park di Taiwan, ChipMOS dikenali dengan rekod kecemerlangan dan sejarah inovasi. Syarikat memberikan perkhidmatan pengumpulan dan ujian hujung ke hujung kepada syarikat semikonduktor fabless terkemuka, pembuat peranti bersepadu dan pengilang semikonduktor bebas yang melayani hampir semua pasaran akhir di seluruh dunia.

Pernyataan Prospektif:

Kenyataan akhbar ini mungkin mengandungi beberapa pernyataan prospektif. Pernyataan prospektif ini mungkin dikenal pasti oleh perkataan seperti ‘percaya’, ‘menjangka’, ‘menjangkakan’, ‘projek’, ‘berniat’, ‘mencari’, ‘menganggarkan’ atau ‘masa depan’ atau perbincangan, antara lain, strategi, tujuan, rancangan atau niat. Kenyataan ini mungkin termasuk anggaran kewangan dan anggaran dan asumsi yang mendasarinya, kenyataan mengenai rancangan, objektif dan jangkaan berhubung operasi, produk dan perkhidmatan masa depan, dan kenyataan mengenai prestasi masa depan. Keputusan sebenar mungkin berbeza secara material pada masa akan datang daripada yang disiratkan oleh pernyataan prospektif yang terkandung dalam dokumen ini, disebabkan pelbagai faktor. Maklumat lanjut mengenai risiko, ketidakpastian dan faktor lain termasuk dalam Laporan Tahunan Terbaik Syarikat pada Borang 20-F yang difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (SEC) dan dalam failan SEC Syarikat yang lain.

Hubungan:

Di Taiwan

Jesse Huang

ChipMOS TECHNOLOGIES INC.

+886-6-5052388 ext. 7715

 

Di Amerika Syarikat

David Pasquale

Global IR Partners

+1-914-337-8801

 

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.