CHINA YUCHAI INTERNATIONAL AKAN MENGUMUMKAN KEPUTUSAN KEWANGAN SEPARUH TAHUN KEDUA DAN TAHUN PENUH 2023 YANG BELUM DIAUDIT PADA 27 FEBRUARI 2024

(SeaPRwire) –   – Dail Panggilan Persahabatan Bermula pada 8:00 Pagi EST –

SINGAPURA, 13 Feb 2024China Yuchai International Limited (NYSE: CYD) (“China Yuchai” atau “Syarik”), hari ini mengumumkan bahawa ia akan mengeluarkan hasil keseluruhan dan sepah kedua yang belum diaudit untuk 2023 pada Selasa, 27 Feb 2024 sebelum pasar dibuka untuk urus niaga.  

Dail persidangan dan webcast audio untuk masyarakat pelaburan dijadual 8:00 Pagi Waktu Standart Timur pada 27 Feb 2024. Dail ini akan dihos oleh Presiden dan Ketua Pejabat Kewangan China Yuchai, En. Weng Ming Hoh dan En. Choon sen Loo, masing-masing, yang akan membentangkan dan membahaskan hasil Kewangan Syarik diikuti sesi Soal & Jawap.

Analis dan pelabur institusi dapat melibatkan diri dalam dail persidangan dengan membuat pendaftaran: setidaknya satu jam sebelum waktu mulai yang dijadual. Balasan emel akan dihantar bersama arahan dan nombor untuk bergabung dengan dail.

Untuk semua pihak yang berminat, webcast serentak dapat diakses di bahagian berhubungan pelabur di laman web Syarik yang bertempat di . Para peserta digalakkan untuk bergabung dengan webcast setidaknya 10 minit sebelum waktu mulai yang dijadual. Webcast yang direkod akan tersedia di laman web tak lama setelah dail pendapatan.

Soal Tentang China Yuchai International

China Yuchai International Limited, melalui subsidiarinya, Guangxi Yuchai Machinery Company Limited (“GYMCL”) terlibat dalam penghasilan, pemasangan dan penjualan pelbagai jentera cahaya-, sederhana- dan berat- tugas untuk trak, bas, kendaraan penumpang, jentera pembinaan, marin dan penggunaan pertanian di China. GYMCL juga mengeluarkan penjana diesel berkuasa. Jentera yang dikeluarkan oleh GYMCL bermula dari diesel hingga jentera gas asli dan hibrid. Gerak GYMCL melalui pejabat penjualan wilayah dan pusat perkhidmatan sokongan yang dibenarkan menjenama pengunaan jentera secara langsung kepada pengilangan perkakasan auto dan peruncit serta menyedia penyelenggaraan dan pembaikan secara retrospektif di seluruh China. Ditubuhkan pada 1951, GYMCL telah memancangkan nama jenama yang bereputasi, tim penyelidikan dan pengembangan yang kukuh dan pangsa pasaran yang penting di China bersama produk berkualiti tinggi dan sokongan selepas-jualan yang boleh dipercayai. Tahun 2022, GYMCL menjual 321.256 jentera dan diiktiraf sebagai pengeluar dan pengedar jentera terkemuka di China. Untuk maklum balas lebih lanjut, sila layari .

Perkataan Penafian Selamat:

Keluaran media news ini boleh mengandungi perkataan penafian di hadapan maknanya Reformasi Undang-Undang Pertikaian Sekuriti Swasta 1995. Perkataan “percaya”, “harap”, “antisipasi”, “projek”, “sasaran”, “optimistik”, “yakin”, “lanjutkan”, “predik”, “berhasrat”, “sasaran”, “akan” atau ekspresi yang sama bertujuan untuk menggabungkan perkataan penafian di hadapan. Segala perkataan yang lain bukan perkataan soal kenyataan bersejarah adalah perkataan yang boleh difahami sebagai perkataan penafian di hadapan. Perkataan penafian di hadapan ini termasuk, akan tetapi bukan terbatas kepada kenyataan menyangkut pengendalian kelompok GYMCL China Yuchai, kinerja dan kondisi finansial didasarkan pada kemajuan, keyakinan, dan asumsi saat ini yang dapat diubah sewaktu saja. China Yuchai berhati-hati bahawa perkataan ini mengikut tabiatnya melibatkan resiko dan ketaksatian, dan hasil aktual mungkin berbeda secara material tergantung pada berbagai faktor penting seperti peraturan pemerintahan dan bursa saham, persaangan, kondisi politik, ekonomi, dan sosial di seluruh dunia dan di China termasuk yang dibahas dalam China Yuchai Form 20-F di bawah judul ‘Faktor Resiko’, ‘Hasil Pengendalian’ dan ‘Sekilas Binasa’ serta laporan lain yang didaftarkan pada Securities and Exchange Commission dari waktu ke waktu. Segala perkataan penafian di hadapan berlaku hanya pada saat dibuat dan China Yuchai secara spesial menolak segala obligasi untuk memelihara atau memperbarui informasi penafian di hadapan, baik yang terdapat dalam keluaran media ini atau bukan, di masa mendatang.

untuk informasi lebih lanjut:

Hubungan Investor
Kevin Theiss
Tel: +1-212-510-8922
Emel:  

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.