CASETiFY melancarkan Impact Ring Stand, Kes Clear & Cermin untuk siri Samsung Galaxy S24

(SeaPRwire) –   Barisan aksesori Samsung Galaxy paling menyeluruh dari CASETiFY setakat ini menggabungkan fungsi dengan reka bentuk cemerlang

LOS ANGELES, 24 Jan. 2024 — Beberapa minit selepas Majlis Samsung Galaxy Unpacked, syarikat aksesori teknologi global CASETiFY telah melancarkan Ini merupakan pelancaran paling menyeluruh yang pernah disediakan CASETiFY untuk ekosistem Android, menampilkan penawaran baru seperti kes kaki pintu Impak Cincin yang memenangi anugerah CES 2024 di mana cincin kamera boleh dilipat dan dinaikkan sehingga 150 darjah untuk bertindak sebagai kaki pintu terbina dalam. Ia akan dijual pada harga USD$80 dan akan tersedia untuk semua peranti Samsung Galaxy S24 yang dijangka.


Imej Kualiti Tinggi boleh didapati

Menonjol dari yang lain, Kes Impak Cincin Kaki Pintu adalah pilihan piawaian tentera 3X yang menampilkan cincin kamera unik boleh dilipat dan dinaikkan sehingga 150 darjah untuk bertindak sebagai kaki pintu terbina dalam. Telah memenangi 4 anugerah media di CES 2024, kes ini mampu menahan jatuh tunggal sekurang-kurangnya 6.6 kaki (2m), dan dipasang dengan lapisan EcoShock proprietari yang menyerap kejutan. Ia akan dijual pada harga USD$80 dan akan tersedia untuk semua peranti Samsung Galaxy S24 yang dijangka.

Yang sama adalah benar untuk pilihan paling laris sepanjang masa Kes Impak, yang bukan sahaja mempunyai pilihan penyesuaian tak terhingga tetapi juga keupayaan perlindungan boleh diandalkan, menawarkan perlindungan jatuh sehingga 8.2 kaki (2.5m) dan 4x Piawaian Tentera (STD-810G). Penetapan harga akan bermula pada USD$70 di & dan akan tersedia dalam Clear/Black, Matte Black, dan Deep Purple.

Pilihan baru yang lain adalah Struktur polikarbonat berlapis elektroplat memberikan kesan cermin yang menambah lapisan fungsi kepada produk dengan membenarkan pengguna dapat melihat diri mereka terpantul pada permukaan. Ia menyokong pengecasan nirkabel dan juga menyertakan lubang tali untuk memasang ciri telefon. Kes Cermin untuk peranti Samsung Galaxy S24 yang dijangka akan tersedia di & pada harga permulaan USD$70.

menonjol untuk bahan, dioptimumkan untuk mencegah pewarnaan kuning dan menyediakan kejelasan berkekalan. Ia dilengkapi dengan teknologi UV Defender, diuji terhadap cahaya UV dan cecair pencelaru seperti mustard, wain merah & kopi. Ia menyediakan perlindungan terkuat di pasaran terhadap pewarnaan, masalah biasa di kalangan pemilik kes jelas. Di luar UV Defender, ia juga mempunyai sihir tahan Kerosakan. Daripada segi perlindungan, ia datang dengan piawaian 1x MIL-STD-810G dan mampu menahan jatuh sehingga 6.6 kaki (2m). Ia menyokong pengecasan nirkabel. Kes Jelas untuk Samsung Galaxy S24 Series akan tersedia di & pada harga permulaan USD$75.

CASETiFY SnappyTM Cincin Magnetik, selaras dengan pelbagai peranti Apple dan Android, mampu menambah keupayaan magnetik kepada peranti atau kes telefon yang tidak datang dengan itu secara luaran. Dijual pada harga permulaan USD$15 di & , cincin padat & 1.2mm nipis memberikan sambungan magnet yang kuat. Ia juga dijual dengan pengalas mudah alih untuk menyelaraskan cincin ke kes telefon dalam 2 langkah mudah.

Mengenai CASETiFY

CASETiFY adalah jenama teknologi dan gaya hidup global dengan ibu pejabat ganda di LA dan Hong Kong, dikenali sebagai rumah kepada platform pertama dan terbesar untuk aksesori teknologi boleh disesuaikan. Dibuat dengan bahan berkualiti tertinggi dan reka bentuk paling canggih, produk CASETiFY memberdayakan penyataan diri dengan menukar peranti elektronik peribadi anda kepada aksesori yang sangat direka, nipis dan tahan jatuh. Terkenal dengan menampilkan artis terkemuka, selebriti besar dan kreatif untuk program Kolaborasi, CASETiFY memberi peluang kepada jenama dan individu untuk berkongsi visi unik mereka dengan dunia. Dengan 30+ kedai runcit, CASETiFY Studio menyediakan pengalaman runcit visual satu penghujung di mana pelanggan boleh menyesuaikan aksesori mereka serta-merta. Untuk maklumat lanjut mengenai CASETiFY, stor-stor, rakan kongsi dan produknya, sila lawati .

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.