capSpire meluaskan jangkauan globalnya dengan memasuki pasaran Singapura

capSpire expands its global footprint with entry into the Singapore market

SINGAPURA, 16 Oktober 2023 /CNW/ — Firma konsultasi global terkemuka capSpire berbangga mengumumkan ekspansi strategiknya ke pasaran Singapura, yang semakin memperkukuh kedudukannya sebagai pemain kunci dalam industri tenaga dan komoditi. Langkah ini mewakili tonggak penting dalam komitmen berterusan capSpire untuk menyediakan solusi inovatif dan keahlian industri tanpa tandingan kepada pelanggan di seluruh rantau Asia Pasifik.


capSpire (PRNewsfoto/capSpire)

Dengan rekod penyampaian penyelesaian konsultansi dan teknologi terkini, capSpire bersedia membawa pengetahuan industri dan strategi yang mendalam ke Singapura, memperkukuh sektor tenaga dan komoditi rantau ini. Ekspansi ini mewakili perkembangan semula jadi, memandangkan bandar negara ini berada di persimpangan ekonomi berkembang terpantas dunia.

Pengarah Urusan Antarabangsa capSpire, Dave Webb, berkata, “Kami gembira menubuhkan kehadiran di Singapura, pasaran dinamik dan penting dalam landskap tenaga dan komoditi. Langkah ini mencerminkan komitmen kami untuk memberikan kepakaran global dan tempatan kepada pelanggan serta mengeratkan perkongsian di rantau ini.”

capSpire terkenal dengan pakej perkhidmatan komprehensifnya– seperti penasihat, penyelesaian teknologi, dan perkhidmatan pengurusan–direka untuk mengoptimumkan operasi perniagaan, meningkatkan kecekapan, dan memacu pertumbuhan. Dengan menggabungkan kepakaran industri khusus bersama teknologi terkini, capSpire memberdayakan pelanggan untuk menangani cabaran kompleks dan memanfaatkan peluang baru.

“Ini merupakan langkah strategik dan penting untuk menubuhkan kehadiran global di hab perdagangan tenaga dan komoditi utama di seluruh dunia. Ia menguatkan komitmen kami terhadap ‘Kehadiran Global, Keahlian Tempatan,’ menawarkan kepakaran kritikal, lokasi strategik, dan kelebihan zon waktu yang diperlukan pelanggan untuk operasi perdagangan komoditi global mereka,” kata Ketua Eksekutif capSpire Jim Kiser.

Singapura mewakili langkah terbaru dalam ekspansi global capSpire berikutan pertumbuhan ketara di Amerika Syarikat, Kanada, Eropah, India, dan Australia. Syarikat ini terus komited memelihara nilai-nilai inti integriti, inovasi, dan berpusatkan pelanggan–menyediakan penyelesaian suai yang menangani keperluan unik setiap pasaran yang dimasukinya.

Untuk maklumat lanjut mengenai capSpire dan ekspansinya ke Singapura, sila hubungi info@capspire.com.

Tentang capSpire
capSpire ialah syarikat konsultansi dan penyelesaian menyelesaikan masalah perniagaan dan teknologi sukar bagi organisasi bergantung komoditi di seluruh dunia. Syarikat ini merupakan rakan kongsi kepada perniagaan berfokus mencapai ketelusan lebih tinggi dan risiko operasi berkurangan, peningkatan kecekapan perniagaan, dan pengembalian yang lebih baik terhadap pelaburan proses dan teknologi mereka.

Hubungan Media capSpire:
Dave Webb
dave.webb@capspire.com
+353 87 314 0142

SUMBER capSpire